Catzee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ben dicektim tam, halkın tokadı falan diye bişi yok abi, geçen gün bir adamla karşılaştım bana parametrelerle gel diye diye akpyi övüyor, yiyecekse başbakanım yesin dio, bu zihin bu adamı yine seçer, bişi değişmeyecek ve unutmayın artık bu sefer ustalık dönemi başlıyor adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bu mantıkla Afrikada ve Mısırda son aylarda yaşananların tamamının olmaması gerekir. İnsanlar Şeyh Kral kovaladı memleketden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Absolut said: %50+ sanmam ama 45-50% arası olacak AKP. 45 üzeri olmasına imkansız gozuyle bakıyorum ben bu secimlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Seele said: Bizim Noobolyon gelsinde yorum yapsin isterim. Bu nasil zulümdür bu nasil baskidir. Vayy sizin ileri demokrasinize. "arkadaşlar bu ülkenin BAŞBAKANINA taş atıyorsunuz, tabi ki öldürüleceksiniz. polis sizin suikastçi olmadığınızı nerden bilsin. lütfen biraz sağduyu... yoksa daha da gelmem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 "yine geldim.. ben ülkeden çok memnun ve mutluyum, bu halkı birileri kışkırtıyor kimler olduğunu biliyorsunuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ne demişler "ele verir talkını kendi yutar salkımı". Arap dünyasına hergün akıl dağıtan RTE iş kendi vatandaşı olunca birileri provoke etmiş oluyor. Zaten Madımak olaylarınıda PKK ve Ergenekon yapmış. Bu muhafazaker kesim hep mağdur, hep provoke edenlerin kurbanı. canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hiç iyiye gitmiyoruz, adamlar yine yalandan oylarla gelicek, yine gemiciklerle at koşturucak memlekette, sığ düşünen geri kafalı insanlarda eksik olmasın başa getiricekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 nileppezdel said: Artık iyice azıttı bunlar, seçimlerde yine %40 üstü alırlarsa sonumuz hayrolsun hay sokacam seçim yüzdesi gibi. taktınız ulan millet nelerle uğraşıo her boka yüzde 40 yüzde 45. hayatında politikayla ilgili naptıysan kahvedeki işsizlerin her boku eleştirmesi gibi oraya buraya bişi yazıosunuz çözemedim dalganızı. yok anasını satim akp yi sevmiyorum tayyipe 1-2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 başbakanı protesto etmenin cezası ölüm bundan sora. ona göre davranın. her tarafımız eşkiya doluydu ztn. başbakanda eşkiya olmuş koymaz bundan sora bize. 13 haziran sabahıda hiçbişi olmamış gibi kalkarız, zafer konuşmalarını dinleriz ztn. http://twitpic.com/55454o bu arada uğruna 1 kişinin öldüğü mitingin devam etmeside çok uygun olmuş. aferin size. http://yfrog.com/h67sstmj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Acaba ülkemde kaç kişinin haberi var orada yaşananların gerçek yüzünden çok merak ediyorum. Dünyanın herhangi bir yerinde bunların son 1 yılda bu ülkeye yaşattığı her bir rezillik iktidarın el değiştirmesine, istifalara sebep olurdu. Ama işte omurga sahibi olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 farkındaysanız bilim kurgu filmlerindeki gibi olduk lan. Olurdu ya böyle gelecekte tek diktatör o da en zengin şirketin sahibi olurdu. Emrinde binlerce zırhlı polis her yerdeler insanlar aç sokaklarda öldürülüyor falan. Şu an polisin imajı tamamen bu. İnanılmaz değişim geçirdi polis 9 yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 mokoko said: başbakanı protesto etmenin cezası ölüm bundan sora. ona göre davranın. her tarafımız eşkiya doluydu ztn. başbakanda eşkiya olmuş koymaz bundan sora bize. 13 haziran sabahıda hiçbişi olmamış gibi kalkarız, zafer konuşmalarını dinleriz ztn. http://twitpic.com/55454o bu arada uğruna 1 kişinin öldüğü mitingin devam etmeside çok uygun olmuş. aferin size. http://yfrog.com/h67sstmj eli sopalı taşlı eşkiyalar mı? eli coplu gazlı olanlar olmasın eşkiya olan. bide tabi onların başında olan... http://www.dipnot.tv/7125/Basbakandan-Hopa-degerlendirmesi-bunlar-eli-sopali-tasli-sehir-eskiyalari.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 mani said: Zaten Madımak olaylarınıda PKK ve Ergenekon yapmış. Bu muhafazaker kesim hep mağdur, hep provoke edenlerin kurbanı. canıms he ya bide bunu servis etmeye başladılar türkiyeyi 50 yıldır yöneten güçlenen, başbakanlar asıp kesen, isyanlar çıkartan, kukla hükümetler kuran bir örgüt BEŞ SENEDE DİZE GELDİ TEK SAVCININ KAHRAMANLIĞIYLA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 benim aklım mı yeni eriyor bilmem ama faşizmin nefes alışverişini hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim hayatımda ve internet başında acayip daraldım 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 eskiden ota boka kullanılmasından dolayı faşizm ve faşist sözcüğüne kıl olurdum. İyice anlamı dışına çıkmıştı. Önüne gelen kullanıyo anlamını bilmeden uyar mı uymaz mı düşünmeden söylüyodu. Hatta birkaç defa burada da yazdım "nerede faşizm faşist falan diyen adam var, ondan koşarak kaçacan tırt ergen solcudur" derdim. Ama kelimenin sözlük anlamını uygulamaya, hatırlatmaya başladı akp sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 paspatur said: Bu mantıkla Afrikada ve Mısırda son aylarda yaşananların tamamının olmaması gerekir. İnsanlar Şeyh Kral kovaladı memleketden. abi o olan olayları halkın uyanışı vs olarak görüyorsanız büyük değil büyük^10'luk bir yanılgı içerisindesiniz yalnız. aynısının farklı rengini alıp başlarına, devam edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 tamam ama Türkiye'de Libya veya Ürdün sayılmaz. yani demek istediğim elbette oralarda da herşey toz pembe hale gelmedi, ama en azından insanlar organize oldular, örgütlendiler. Oralarda bile olabildiler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 amörika örgütledi olm!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 dasti said: Basın mı? Yazılı basın mı kaldı Türkiye'de? Hangi basın verecek bu haberleri? Taksim'de ki 15/20 kişilik sansür yürüyüşüne sırtını dönen basın mı? Ajanslar haberleri geçer isteyen televizyon ya da gazete bunun yayınlar ya da yayınlamaz kendi tercihleri ama böyle bir olay olduğunda mutlaka o haber ajanslarda vardır. En küçük yerleşim biriminde bile adamları var hemen anında handycam ile haber geçerler. Ama linklere baktım hiç biri kaynağını söylememiş ne bir haber ajansının imzası var ne de başka bir şey. Gördüğüm tek şey ekşisözlük, twitter sayfaları bir de bu kızıl bilmem ne gibi sayfalar. Neler duymadım ki? Yok jandarma köyleri kuşatmış kimsenin şehre inmesine izin vermiyormuş, milleti kahvehanelerde toplamışlar duyan da Kristallnacht yaşanıyor sanacak. O gün yaşananlar hoşumuza gitmedi diye böyle her şeye de sazanlık yapmak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Taşlarla sopalarla arabalara , insanlara saldıran serserileri değilde , onlara müdehale eden polisi suçluyorsunuz ha ? Siz harbiden akp li olmayanı da akp li yaparsınız. Sizin gibi sığ insanlar yüzünden adamlar tek başına iktidar ! Devam edin , aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 loop said: Taşlarla sopalarla arabalara , insanlara saldıran serserileri değilde , onlara müdehale eden polisi suçluyorsunuz ha ? Siz harbiden akp li olmayanı da akp li yaparsınız. Sizin gibi sığ insanlar yüzünden adamlar tek başına iktidar ! Devam edin , aferin. Şaka veya sarcasm olduğunu umarak hayatımıza devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 loop said: Taşlarla sopalarla arabalara , insanlara saldıran serserileri değilde , onlara müdehale eden polisi suçluyorsunuz ha ? Siz harbiden akp li olmayanı da akp li yaparsınız. Sizin gibi sığ insanlar yüzünden adamlar tek başına iktidar ! Devam edin , aferin. o insanlar gayet normal hiçbir şey yapmadan kendi hallerinde halayla protesto yaparlarken, ortada ne bir şiddet ne bir saldırı yokken polis üzerlerine biber gazı sıkıp saldırıyorsa (ki bunların hepsi kamera kayıtlarında internette var) evet polisi suçluyoruz. Şu videoları izlemeden, durup dururken saldırıya uğrayan adamları ve saldıran polisi görmeden kısaca konu hakkında hiçbir şey araştırıp öğrenmeden yorum yapıyorsun, sonra da kalkmış başkasını sığlıkla suçluyosun. Şimdi burada bilgisizce yorum yaptığından dolayı en sığ adamın sen olduğu çok bariz ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Çok konuşmaya gerek yok şu cümle anlatıyor zaten olayı said: Artvin’in Hopa ilçesinde Başbakan Erdoğan’ın gelişini protesto eden halka yönelik polisin saldırısı Demokrasinin yıldızı diye Demirelin, Adnan Menderesin posterini asan adamdan ne bekliyor zaten insanlar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 throine said: Ajanslar haberleri geçer isteyen televizyon ya da gazete bunun yayınlar ya da yayınlamaz kendi tercihleri ama böyle bir olay olduğunda mutlaka o haber ajanslarda vardır. En küçük yerleşim biriminde bile adamları var hemen anında handycam ile haber geçerler. Ama linklere baktım hiç biri kaynağını söylememiş ne bir haber ajansının imzası var ne de başka bir şey. Gördüğüm tek şey ekşisözlük, twitter sayfaları bir de bu kızıl bilmem ne gibi sayfalar. Neler duymadım ki? Yok jandarma köyleri kuşatmış kimsenin şehre inmesine izin vermiyormuş, milleti kahvehanelerde toplamışlar duyan da Kristallnacht yaşanıyor sanacak. O gün yaşananlar hoşumuza gitmedi diye böyle her şeye de sazanlık yapmak olamaz. ntv ...Olaylar sırasında AK Parti otobüsündeki koruma polisi de otobüsten düşerek ağır yaralanmıştı. Hopa'daki olaylarla ilgili olarak 11 kişi gözaltına alındı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar