Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bu pizzaların ortasına yuvarlak bir şey koyuyorlar onun işlevi nedir ya ?
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kutuyla pizzanın içli dışlı olmasını engellemek
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 teşekkürler hiç aklıma gelmemişti valla.
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hotdog yanalan yapıyo pizzayla.aynı ailenin üyesi neticede
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yıllardır cahil cahil pizza yiyomuşun
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hakkaten bunu nası çözemezsin yaa :P bir şey ekleyeyim ben de onu da çözmemişler vardır şaşırırlar belki eheh /ukela bu dükkanların restoranların kapısının tam üstünde klima oluyor sadece kapının altına hava veriyor. hah işte lan bu ne işe yarıyo diye düşündüyseniz söyleyeyim hava duvarı yapıyor arkadaşım orda. dışardan içeri hava girmesini engelliyor. bu yani. okey.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ahahahahahhahahha yav. öyleyse ben de bi bilgi vericem. meyve sularını falan kutudan dökerken blup blup ediyor ya. kutuyu o pozisyonda değil, tam olarak yatay eksende 180 derece çevrilmiş pozisyonda tutarsan blup blup etmez. okey? hadi sağlıcakla.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 roket adamın dediğine ek olarak, kola veya birayı bardağa dökerken, bardağı yana doğru eğerseniz, o bira ya da kola köpürmez. köpüklü seviyorsanız tabii dik tutun bardağı, öyle dökün.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Minik masa abi o pizzanın ortasındaki, G.I.Joelarım toplantı falan yaparken kullanıyordum ben.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yav said: hakkaten bunu nası çözemezsin yaa :P bir şey ekleyeyim ben de onu da çözmemişler vardır şaşırırlar belki eheh /ukela bu dükkanların restoranların kapısının tam üstünde klima oluyor sadece kapının altına hava veriyor. hah işte lan bu ne işe yarıyo diye düşündüyseniz söyleyeyim hava duvarı yapıyor arkadaşım orda. dışardan içeri hava girmesini engelliyor. bu yani. okey. Ekleme sinek böceğin uçan mahlukatların girmesini engelleyen hava perdesi denir ona.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 pizza kutusunun katlarını tamamen açarsanız, tek parça kartondan çok az file verilerek kesilmiş bişey olduğunu farkediyosunuz bi de
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 chemical'da japonluk var sanki biraz. file yazıyor ama fire okuyor, zira doğrusu o.
PZero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ayrıca Oğlunun teyzesinin abisi hanımının erkek kardeşi olur
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Spidee said: Minik masa abi o pizzanın ortasındaki, G.I.Joelarım toplantı falan yaparken kullanıyordum ben. off yaa
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 "roket adam" said: ahahahahahhahahha yav. öyleyse ben de bi bilgi vericem. meyve sularını falan kutudan dökerken blup blup ediyor ya. kutuyu o pozisyonda değil, tam olarak yatay eksende 180 derece çevrilmiş pozisyonda tutarsan blup blup etmez. okey? hadi sağlıcakla. 180 derece degil o, sıvının cıktıgı deligin hava da alması gerekiyor. ya da kapagın arka tarafında kendiniz bir delik acın. sonra istediginiz derecede tutabilirsiniz kutuyu. pizza ile ilgili ben de bir bilgi vereyim. pizza kutularında pizzanın altında tırtıklı bi karton olur. onun da sebebi altından hava gecisi saglamak ve pizzanın hamurunun alt tarafa yapısmasını onlemektir. zaten kutuların sagında ve solunda delikler olur. oralardan girer cıkar hava.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 "roket adam" said: tam olarak yatay eksende 180 derece çevrilmiş pozisyonda
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yatay olarak yere paralel demek istemis herelde.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Spidee said: G.I.Joelarım toplantı falan yaparken Abi harika ya ahahah
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 "roket adam" said: tam olarak yatay eksende 180 derece çevrilmiş pozisyonda Gereksiz ve bayağı bir bok yapan eleman edası ile: Kutu normalde dik durduğuna göre yatay olması için 90 derece çevirmek yeterlidir (sağ sol ön arka farketmez her durumda).
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 normalde döktüğünüz şekilden 180 derece demiş. anlama güçlüğünüz mü var? bildiğin dökülen kısmı üste gelecek şekilde işte. Bu arada GI Joe yerine yuvarlak masa şövalyeleri beklerdim :P
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Spidee said: Minik masa abi o pizzanın ortasındaki, G.I.Joelarım toplantı falan yaparken kullanıyordum ben. Güneş çok özlemişim abi seni ahahahahah tez vakit görüşelim artık. //xunn
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 180 derece çevirerek bişey döken insan tanımıyorum şahsen, endüstriyel falan mısın kardeşim
Öne çıkan mesajlar