Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başbakan chplileri ateist ilan etti

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Kilicdaroglu said:

Gençler şifreye de değin diyorlar. O kurumun başındaki adamın ismi Ali Demir. Ar damarı çatlamış bir insan hala o koltukta oturmaya devam ediyorsa.... Bana yetki verin o adamı o koltuktan indereyim.

chp yi hic sevmem. hani oyum felanda yok ama olsa. sirf su Ali Demir denen herifin gitmesi icin veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Absolut said:

Seçimde Türkiyenin geleceği için neler yapacağı yerine rakiplerine belden aşağı vurmak artık RTEnin ne kadar çaresiz kaldığını gösteriyor.

+1

adam "demokratik tavrımızla bunlara gereken cevabı vermeyeceğiz. çünkü bizim edebimiz bizim aldığımız terbiye bu ifadeleri kullanmaya müsade etmez" mi diyor sonunda??

Adamlar fazladan 10 milyon seçmen gösterip üstüne de 15 milyon daha boş pusula bastırdılar. İstedikleri gibi seçim sonucunu değiştirebiliyorlar yani. Ne gerek var halkı etkilemeye?
Sosyal ağlarda paylaş

Tesbih said:

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/253140_191790547535720_188879191160189_459853_2694270_s.jpg

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=191790547535720&set=a.191790527535722.46338.188879191160189&type=1&ref=nf

Şu göstergenin ölçütü ne? Satılan nelerden bahsediyor? Satışı baz alınan şeyler ne cinsinden?

AKP'nin özelleştirip yabancılara sattığı 1k kadar tesis/fabrika/şirket de çalışmaya konu edilmiş mi? Yoksa sadece yabancıların satın aldıkları yazlık ya da fabrika arazileri mi konu edilmiş?

Konuyla alakasız olan bu grafiği topic'e koymanın amacı ne onu anlayamadım ben bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Adamlar fazladan 10 milyon seçmen gösterip üstüne de 15 milyon daha boş pusula bastırdılar. İstedikleri gibi seçim sonucunu değiştirebiliyorlar yani. Ne gerek var halkı etkilemeye?

Gerek var, kafalarına göre kendilerine % çıkarınca itiraz edeceklere "ama halk bize evet dedi" diye bahane uydurmak için var.

Bu arada takip edemedim de bu 10 milyon artış olayı rezaletinde son durum ne bilgisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...