Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Lord_Argos said: Bizim yazlık böyle site içersinde ancak çevresinde başka sitelerle bağlantısı olmayan arkada dağlar uzanan bir yerde (bodrum :b). Bende bir yaz akşamı kız arkadaşımla sabaha kadar yiğişmiş ardından onu yolcu edip uykuya dalmıştım. Derken 5 dakika geçmeden birinin dışarıda beni çağırdığı zannına kapılıp uyandım ve dinlemeye başladım. Sanki biri beni adımla çağırıyordu. Kalkıp tahta panjurlardan bakmaya çalıştım kimsede görünmüyordu. Acaba kız arkadaşım evemi giremedi diye düşünerek aşağı inip kapıyı açtım. Baktım kimsecikler yok halla halla diyerek geri girdim. Tam arkamı dönecekken önümdeki kapı karanlıkların içinden gacıııııırt diye yavaş yavaş açılmaya başladı. Aha dedim, geldiler. Stunned * Paralyzed * Disabled * hepsini aynı anda yemiş gibi kala kaldım. Kapının açılması tam yarısına eglmiştiki hemen ışığı yakmayı akıl ettim. İçeri baktım hiçbirşey yoktu ama çok fena bir histi. Bu arada rüzgarda yoktu ama hep garip gelmiştir bu olay bana. Edit: Bu başlığı çok sevdim lan uyumamda artık D: lan biriniz de açmayın şu ışığı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_lol_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ışığı açmayanlar artık aramızda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ya o değil de ben rüya görmüştüm bi gördüğüm en yaratıcı rüyaydı. 4x vcd player zoomu gibi böyle 4x insepşınlı garip şeyler oluyordu aynı levelda. sonra babamı pompalı tüfekle küvette vuruyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 _lol_ said: ışığı açmayanlar artık aramızda yok Haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Xenocide said: Lord_Argos said: Bizim yazlık böyle site içersinde ancak çevresinde başka sitelerle bağlantısı olmayan arkada dağlar uzanan bir yerde (bodrum :b). Bende bir yaz akşamı kız arkadaşımla sabaha kadar yiğişmiş ardından onu yolcu edip uykuya dalmıştım. Derken 5 dakika geçmeden birinin dışarıda beni çağırdığı zannına kapılıp uyandım ve dinlemeye başladım. Sanki biri beni adımla çağırıyordu. Kalkıp tahta panjurlardan bakmaya çalıştım kimsede görünmüyordu. Acaba kız arkadaşım evemi giremedi diye düşünerek aşağı inip kapıyı açtım. Baktım kimsecikler yok halla halla diyerek geri girdim. Tam arkamı dönecekken önümdeki kapı karanlıkların içinden gacıııııırt diye yavaş yavaş açılmaya başladı. Aha dedim, geldiler. Stunned * Paralyzed * Disabled * hepsini aynı anda yemiş gibi kala kaldım. Kapının açılması tam yarısına eglmiştiki hemen ışığı yakmayı akıl ettim. İçeri baktım hiçbirşey yoktu ama çok fena bir histi. Bu arada rüzgarda yoktu ama hep garip gelmiştir bu olay bana. Edit: Bu başlığı çok sevdim lan uyumamda artık D: lan biriniz de açmayın şu ışığı ya :( geçende aynısı oldu bana bekledim böle kapı açıldı sonuna kadar, abi ışığı açmıcan mı dedi yok açmıyorum dedim peki abi dedi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ahaha napıcak abi öyle bi durumda.gidip şalteri bozup tamamen karnalıkta risk budur mu dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Öyle manyak manyak şeyler olmuyo da bana, 2 ay önce falan sadece fotoğraflarından bildiğim bir paticik üyesini girdiğim mekanda görüceğim içime doğmuştu. Nitekim gördüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 nerde gordun beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Manhattan'da. Penn Station çıkışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 vaaay cakal, yer de biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Millet karabasan konusu açmışta başıma hiç gelmedi, ama sık sık bir yerden tam düşüyormuşumda o anda uyanmışım gibi bi irkilmeyle uyandığım çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 haha ademden önce'de vardı böyle bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 C3nK said: Millet karabasan konusu açmışta başıma hiç gelmedi, ama sık sık bir yerden tam düşüyormuşumda o anda uyanmışım gibi bi irkilmeyle uyandığım çok oldu. Dostum, gerçekten ürkütmek istemem seni, istersen bu yazıyı okuma, bence bu yazıyı kesinlikle okuma. Bu yaşadıklarını almancı kuzenim de yaşadı. Manası şu, Şeytan kendine çekiyor seni ancak sen son anda gümüş bir kordonla yatağa tutunuyorsun. Umarım bir daha başına gelmez. Kendine iyi bak kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Peki bu oldu da gümüş kordon koptu, ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yalnz said: C3nK said: Millet karabasan konusu açmışta başıma hiç gelmedi, ama sık sık bir yerden tam düşüyormuşumda o anda uyanmışım gibi bi irkilmeyle uyandığım çok oldu. Dostum, gerçekten ürkütmek istemem seni, istersen bu yazıyı okuma, bence bu yazıyı kesinlikle okuma. Bu yaşadıklarını almancı kuzenim de yaşadı. Manası şu, Şeytan kendine çekiyor seni ancak sen son anda gümüş bir kordonla yatağa tutunuyorsun. Umarım bir daha başına gelmez. Kendine iyi bak kardeş. çeksin kendine takiliriz 2 muhabbet ederiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Geçenlerde göbek adı Şevki olan bir arkadaşım başka arkadaşa "o harekete çok kırıldım" diye trip atıyodu, "Olm şevkinizi kırmayın lan" diye kötü espiri yaptım, bi anda ortam buz kesti adeta, ama espirinin şokuyla tartışmayı tatlıya bağladılar. paranormal bi olaydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 aquila said: vaaay cakal, yer de biliyo. Karşısındaki otelde kaldıydım geldiğimde ordan biliyom sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abv ya. tam okiyim şunları bi dedim. tinunun ilk anlattığından sonra bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 çift katlı ranzanın üstünden yüz üstü düşerken havada uyanmıştım. sayılır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zevkesiri Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Kojiroh said: Abi belki trolleme amaçlı geliyolardır? Hatta belki aramızdaki troller aslında cindir? bir cin trollün forumda post atması hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 norm ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Cidden bu başlık neden garbage'da bilen varmı D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 napae said: aquila said: vaaay cakal, yer de biliyo. Karşısındaki otelde kaldıydım geldiğimde ordan biliyom sdfg bende kalsaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yazılanları hepsini okudum üç harfliye inanmayanlara güldüm umarım başınıza gelmez öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar