Ren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 yav said: 2 tane ablam var 2'si de eşlerinden daha çok kazanıyor eheheh ama benim için problem olur orana bağlı ama gene de ben 2 o 2,5 kazansa pek bişi farketmez ben 2 o 4 kazansa canım sıkılır en azından bir 3 kazanmak isterim ne bileyim. ben 5 kazanayım o 4 kazansın işte oh mis öyle ekonomik olarak bana bağlı olmasını falan isteyecek kadar geri kafalı değili neticede. Hem ortak bir refah konusu var ortada. Belki de rahatsız olmazdım ya eheh. dis. böyle bir mekana gidince kızın parasını vereyim ihtiyacından kaynaklanıyor bu. bazı kızlar lan niye sen veriyosun ben vereyim diye ısrar edip kendi paralarını kendi verirler ya. işte biz o gün tükeneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bundan rahatsız olanların kompleksi var bence, "ulan bi kozumuz fazla kazanmak kaldı, bu hatun benden fazla kazanırsa çeker gider bi gün" tarzı bi düşünce yatıyo bilinçaltlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi kız arkadasina hesap ödetmek baska esinle bir mekana gidince hesap ödemek baska.. ikinzin toplam parasi havuza gelio soncta biri 1 biri 9 kazansa da 5er 5er kazanılsa da evde ayni refah seviyesi olucaktr soncta.. mekanda kıza hesap ödetmeme olayi ayri bişey :D ama inatla ödemek istemeleri ayri bir dunya.. olay cok param var ben ödüyorum diil soncta nezaket bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hatunları çekemeyenlerde bu sıkıntı olabilir. http://www.youtube.com/watch?v=Nxwt--ZKLaM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ZAA ezikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 applev0dka said: mekanda kıza hesap ödetmeme olayi ayri bişey :D ama inatla ödemek istemeleri ayri bir dunya.. olay cok param var ben ödüyorum diil soncta nezaket bir yerde bir kere olursa nezaket iki kere olursa hadi peki. ama devamlı olm ben yanımdaki kıza hesap ödetmeme asıl çok ayrı bir olay bence. insanlar rahatsız olabilir başkalarının onların parasını ödemek istemesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 niye problem olsun ki. çok saçma bence. para yüzünden problem çıkıyorsa bişeyler yanlıştır zaten o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 O olay hep öyle gidiyorsa samimiyetsiz ilişkidir zaten. Ha bu konuda takıntılıysan kıza o anda cüzdanını çıkarttırmazsın, başka bir şeyi de o öder falan. Olmadı daha sonra parasını verir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bak bak adam nasıl finansı konuşturuyor Seagle gel de gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 işi gücü bırakır, her gün onu işine bırakır akşamda alırım :) ne güsel işte ya keşke çok kazansada ben yatsam evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 parasını sonra alıyosa garsona mı hava atıyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 olay aslında biraz holy'nin dedigi gibi.. hani yemek benden tatli senden olsun tarzi olabilr.. @bella benm bahsettim sen kasaya gecmissin cüzdan elinde bekliosun fln o sirada yapılan inattan bahsediyorum :D yoksa abi 20 kere buluscaz 20 kere ben öducem zorla olayi diil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 BabacumMostors said: ikinşiz birden tüpraşa girersiniz inşallah artık "EEAAGLEEEEE!!" yaparsınız uluorta yerdekısmetse aynı zaman aralıgında aynı bolumde yapıyor olacagız stajı izmit senlenecek tupras bi adım ileri tasınacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 finasn bölümünde fln bana da staj yeri var mı la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 aslında kadınlar genelde erkeklerden çok yediği için çok kazanması da şart ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 BabacumMostors said: finasn bölümünde fln bana da staj yeri var mı la :(ayarlarız babacum ayıp ediyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bella said: parasını sonra alıyosa garsona mı hava atıyor sdfsdhayır, babasından aldığı harçlıkla sevgilime yemek ısmarlıyorum ben diye hava atmıyor. ha tabi bu çok uzun ilişkiler için olabilitesi olan bir şey. Genellikle ilk dediğim daha uygulanası. Sinemayı ben ödiym, yemeği sen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben yigitin dedigi tipi seviyorum bu arada.. oyle sen 3 ode ben 5 odiyim yerine dun yemegi sen ısmarladın bugun ben seni sinemaya gotuyorum daha guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi nasıl ayrı birşey. eşinle mekana gidince sen 1 eşin 9 kazanıyorsa, kıza sen dur iki dakka tuvalete gidiyorum diye gidip tuvalette ağlarım ben sdf abarttım tabi de evlilikte havuz da olsa flört döneminin bilinçaltısı kendini sorgulatır adama. mesela flört döneminde bugün bendensin hadi ekieki yaparken(ısmarlama maksadıyla değil, sırayla hesap ödeme diyelim) aradan zaman geçip evlendikten sonra kız 9 sen 1 kazanırsa o sıra mantığı ters tepiyor. ha zamanında kız öyle sen niye ödüyon olm ne param var benim diyen bir tipse(bkz: karşısındakinin kazancına, parasına değil kendisine değer vermek) sorun olmaz ama diğer türlü bir kelime ya da alınma bile kavga sebebi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bella said: applev0dka said: mekanda kıza hesap ödetmeme olayi ayri bişey :D ama inatla ödemek istemeleri ayri bir dunya.. olay cok param var ben ödüyorum diil soncta nezaket bir yerde bir kere olursa nezaket iki kere olursa hadi peki. ama devamlı olm ben yanımdaki kıza hesap ödetmeme asıl çok ayrı bir olay bence. insanlar rahatsız olabilir başkalarının onların parasını ödemek istemesinden. Tipik bir feminist hareketi. Yani demek istiyor ki "Sen beni aciz mi sandın, hesap ödeyemez mi sandın ey pipili!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi öyle bir insanla evlenme bir zahmet yani.. sen 1 kazanıosun ben 9 otur lan ben ödicem diyorsa zaten yanlis trene binmissin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 "Tipik bir feminist hareketi"ni bize açıklasana biraz daha roket adam^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Holy said: Bella said: parasını sonra alıyosa garsona mı hava atıyor sdfsdhayır, babasından aldığı harçlıkla sevgilime yemek ısmarlıyorum ben diye hava atmıyor. ha tabi bu çok uzun ilişkiler için olabilitesi olan bir şey. Genellikle ilk dediğim daha uygulanası. Sinemayı ben ödiym, yemeği sen gibi. hayır demek istediğim şey, eğer parasını sonra alırsa zaten önceden illa ben ödicem diye ısrar etmez, ama ısrar ediyorsa da sonradan almaz illa ben ödicemci olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bella ben de diyorum çok uzun ilişkiler için geçerli bu. 3-4 yıl beraber olunca bir insanla, cebindeki parasından harcayacağı şeylere kadar her detayını biliyorsun. bu yüzden mesela hesabı ödese bile, sonrasında çıkartıp para verir kız tarafı. ha hesabı ödemek için ısrar etmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 sesu said: "Tipik bir feminist hareketi"ni bize açıklasana biraz daha roket adam^^ Ya böyle ezdirmem kendimi havaları seziyorum. Diğer yandan hesap kitlemeye çalışan kız da inanılmaz itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar