Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kot pantolonla uyumak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off benim ki daha sacma galiba kot pantolonla kanepe de uyumak :(
yumusacık mis gibi yatak varken b.k var sanki gidip ögrenci kanepesinde uyuyorum hem de kotla.
nası bi manyaklıkdır :/
Mesaj tarihi:
Yalnızca sarhoşken kotla uyuyorum.

Mahidevran said:

Ben cogu zaman boxer'i bile cikartiyorum. Hem sicak oluyo hem de bazen böyle acayip bi rahatsizlik ve huzursuzluk hissediyorum. üstümde ne varsa cikarip firlatiyorum. cirilciplak yatiyorum yorganin altinda.
Paylasmak istedim.

Haykırarak rep verdim paylaşımına hatun.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

ben sebebini anlamadım abi:D
hoşuna mı gidiyor ya da ne bileyim çıkarmaya mı üşeniyosun?

useniyorum genelde
ama oturucaksam falan esofman giyiyorum mesela, yatarken degil de otururken rahatsiz edebiliyor cunku pantolon, ozellikle yemekten sonra falan (GOBEK)
Mesaj tarihi:
çıplak uyumayı niye garipsiyosunuz ben de çıplak uyuyorum, evde biri yokken de çıplak dolaştığım zamanlar oluyo.

hele çıplakken omlet yapmanın zevkiyle omletin lezzeti doğru orantılı
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Yalnızca sarhoşken kotla uyuyorum.

Mahidevran said:

Ben cogu zaman boxer'i bile cikartiyorum. Hem sicak oluyo hem de bazen böyle acayip bi rahatsizlik ve huzursuzluk hissediyorum. üstümde ne varsa cikarip firlatiyorum. cirilciplak yatiyorum yorganin altinda.
Paylasmak istedim.

Haykırarak rep verdim paylaşımına hatun.

adam abi o..

ıvvvg
Mesaj tarihi:
Pantolonla uyumaktan nefret ediyorum, belirtmek istedim.

İkinci en çok uyumaktan nefret ettiğim şey de gömlek.

O komboyu yapıp gecesinde yattığım yerde giyecek bir şey bulamazsam artık altımda ne varsa onla yatarım. Kusuruma bakmasınlar sdf
Mesaj tarihi:
Abi bütün gün götünde dışarda gezdirdiği, kimin ne sıçtığı belli olmayan yerlere oturduğu, şehrin bütün bokunu üstüne yapıştırdığı pantolonuyla biri yatağıma oturmaya yeltense kellesini alırım, sen gidip kendi kendine yatıyorsun ulan. Pislik resmen.
  • Yeni Oluştur...