aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 full plate setle uyuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 off benim ki daha sacma galiba kot pantolonla kanepe de uyumak :( yumusacık mis gibi yatak varken b.k var sanki gidip ögrenci kanepesinde uyuyorum hem de kotla. nası bi manyaklıkdır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 aquila said: full plate setle uyuyorum ben. fatigue yersin yapma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Yalnızca sarhoşken kotla uyuyorum. Mahidevran said: Ben cogu zaman boxer'i bile cikartiyorum. Hem sicak oluyo hem de bazen böyle acayip bi rahatsizlik ve huzursuzluk hissediyorum. üstümde ne varsa cikarip firlatiyorum. cirilciplak yatiyorum yorganin altinda. Paylasmak istedim. Haykırarak rep verdim paylaşımına hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Black-ice said: ben sebebini anlamadım abi:D hoşuna mı gidiyor ya da ne bileyim çıkarmaya mı üşeniyosun? useniyorum genelde ama oturucaksam falan esofman giyiyorum mesela, yatarken degil de otururken rahatsiz edebiliyor cunku pantolon, ozellikle yemekten sonra falan (GOBEK) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 aquila said: full plate setle uyuyorum ben. adamsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 çıplak uyumayı niye garipsiyosunuz ben de çıplak uyuyorum, evde biri yokken de çıplak dolaştığım zamanlar oluyo. hele çıplakken omlet yapmanın zevkiyle omletin lezzeti doğru orantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 "roket adam" said: Yalnızca sarhoşken kotla uyuyorum. Mahidevran said: Ben cogu zaman boxer'i bile cikartiyorum. Hem sicak oluyo hem de bazen böyle acayip bi rahatsizlik ve huzursuzluk hissediyorum. üstümde ne varsa cikarip firlatiyorum. cirilciplak yatiyorum yorganin altinda. Paylasmak istedim. Haykırarak rep verdim paylaşımına hatun. adam abi o.. ıvvvg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 cok amerikan bir davranis sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 tetislerin küçülür kaybolur sokakta bulan çocuklar misket bile oynamaz o deerece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mahidevran diye adam mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 olaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Pantolonla uyumaktan nefret ediyorum, belirtmek istedim. İkinci en çok uyumaktan nefret ettiğim şey de gömlek. O komboyu yapıp gecesinde yattığım yerde giyecek bir şey bulamazsam artık altımda ne varsa onla yatarım. Kusuruma bakmasınlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Saeros said: erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Abi bütün gün götünde dışarda gezdirdiği, kimin ne sıçtığı belli olmayan yerlere oturduğu, şehrin bütün bokunu üstüne yapıştırdığı pantolonuyla biri yatağıma oturmaya yeltense kellesini alırım, sen gidip kendi kendine yatıyorsun ulan. Pislik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 evet ben bi kere oturmuştum kaanın yatağına kellesini aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 nasılda kooyduu barseeelona ananananana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kaanın yatağına bişiler yaptım ben burda söylemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 artis ya kellesini alırmış sen kimsinde kelle alıyosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ANHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 rüyada görülen adam diil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 valkyrie set ile uyuyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar