Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kot pantolonla uyumak

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Kot pantolon genel olarak sıkıntılı zaten, testisleri vücuda yaklaştırdığı için sıcaklık nedeniyle sperm üretimi azalıyor, yapı bozuluyor. Lakin sıcaklığa bağlı olan bu tarz üreme sistemi problemlerinde sıcaklık etkisini ortadan kaldırınca tekrar eski duruma dönüş olduğunu duymuştum, kalıcı etki bırakmıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Mahidevran said:

Ben cogu zaman boxer'i bile cikartiyorum. Hem sicak oluyo hem de bazen böyle acayip bi rahatsizlik ve huzursuzluk hissediyorum. üstümde ne varsa cikarip firlatiyorum. cirilciplak yatiyorum yorganin altinda.

Paylasmak istedim.

deprem olunca sokağa o şekilde fırlayan sensin demek
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Kot pantolon genel olarak sıkıntılı zaten, testisleri vücuda yaklaştırdığı için sıcaklık nedeniyle sperm üretimi azalıyor, yapı bozuluyor. Lakin sıcaklığa bağlı olan bu tarz üreme sistemi problemlerinde sıcaklık etkisini ortadan kaldırınca tekrar eski duruma dönüş olduğunu duymuştum, kalıcı etki bırakmıyormuş.

şalvar go go!
Sosyal ağlarda paylaş

abi kotla uyumak nedir lan!

arkadaşlarda içip sızdığım geceler geliyor birbir önüme.

gece böyle uyuyosun takımlar sıkışmış, KIŞ GÜNÜ KEMERİN TOKASI DEĞİYOR GÖBEĞE SOĞUK SOĞUK, ÇORAPLAR PAÇALARDAN AŞAĞI SIYRILMIŞ PANTOLONUN SERT PAÇALARI BACAKLARIMA DEĞİYOR.
PANTOLONUN BİR TARAFI YUKARI ÇIKIYOR BÖYLE SIKIŞTIRIYOR BALDIRI, KEMER BATIYOR SERT SERT BEL KEMİĞİNE.

VE BUNU İSTEYEREK YAPIYOSUN?! NEDEN?
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

abi kotla uyumak nedir lan!

arkadaşlarda içip sızdığım geceler geliyor birbir önüme.

gece böyle uyuyosun takımlar sıkışmış, KIŞ GÜNÜ KEMERİN TOKASI DEĞİYOR GÖBEĞE SOĞUK SOĞUK, ÇORAPLAR PAÇALARDAN AŞAĞI SIYRILMIŞ PANTOLONUN SERT PAÇALARI BACAKLARIMA DEĞİYOR.
PANTOLONUN BİR TARAFI YUKARI ÇIKIYOR BÖYLE SIKIŞTIRIYOR BALDIRI, KEMER BATIYOR SERT SERT BEL KEMİĞİNE.

VE BUNU İSTEYEREK YAPIYOSUN?! NEDEN?

abi yoksa sen

http://img.poptower.com/pic-8086/simon-helberg.jpg?d=1024

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...