Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 yahu fenerin son şampiyonlugu bu.neden rahat bırakmıyorlar anlamıyorum bir daha zor görürler o kupayı armada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Red herşey yenilmez Armada için, sezonu mağlubiyetsiz tamamlamamız için kadıköy deplasmanının olmaması gerekiyor, Fenerbahçe'yi böyle küme düşürebilirsek ; "YENİLMEZ ARMADA" geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 said: "geçen süreçte konulara cevap vermememin tek nedeni ülkemi temsil etmiş olduğum a2 milli takımına bir zarar gelmemesi ve avrupa şampiyonası yolunda kritik bir maçı olan a milli futbol takımımızın önemli bir oyuncusunun da söz konusu polemiklere alet edilmesini istemediğimdendir. yaşanan süreçte bu yaratılan suni gündeme şimdi cevap vermek istedim. bu konuyla anılmam beni, ailemi ve üzerimde hakkı olanları üzdüğü için bir açıklama yapmak istiyorum. üzerimde hakkı olanlar arasında ailem, sayın başkanım ahmet gökçek, menajerim ahmet bulut ve yardımcısı ekrem okumuş başta gelmektedir. bu insanlar benim için futbol hayatımda çok önemli. başkanım ahmet gökçek bu konuda takipçi olduğu onun ne kadar profesyonel olduğunu gösteriyor ve tabi ki bunların hepsine açıklık getirmek istiyor. ben başkanımla bu konuyu açık açık konuştum, çünkü saklayacak hiçbir şeyim yok ve bu konuda hiçbir yanlış ve yasak yapmadığıma inanıyorum. başkanım bizleri uyardıktan sonra kendisiyle oturup konuştuk ve her şeyi gösterdim. bunların şaka olduğunu ve ekrem okumuş'un ne kadar benimle ilgilendiğini anlattım. ama burada yazdığım gibi bu konuda hiçbir kötü niyet yok. ben zaten ekrem okumuş'un benimle şaka yaptığını biliyordum yazdıklarının hiçbiri zaten olamazdı. bu olaylar yaşanılanların dışında farklı bir boyutta olsaydı zaten benim vereceğim tepki de farklı olurdu. bir futbolcunun başka bir futbolcuyu kulübüne transfer ettirmesi zaten mantık dışı. insanlar böyle bir şeye nasıl inanıyorlar anlamıyorum. fenerbahçe'nin başkanı var ve en önemlisi bir teknik direktörü var. böyle şeylere onlar karar verir yani emre abi ile olacak şeyler değil bunlar. benim emre abimle zaten böyle bir konuda hiçbir diyaloğum olmadı. maçtan maça ancak birkaç kerede tesadüfen görüşmüşüzdür. yani ekrem okumuş'un söylediklerinin şaka olduğunun farkındaydım. menajerim ahmet bulut ile zaten bu konuları hiç konuşmadık ama inşallah a2 milli takım kampından sonra oturup konuşuruz. zaten benim ankaragücü ile hayallerim var, ligde ilk beş arasına girmek ve ankaragücü ile avrupa'da oynamak gibi. bu muhteşem taraftarın ve camiamızın bunları hak ettiğini düşünüyorum. ve tabi ki a milli takımına yükselmek istiyorum. bana destek olan herkesin mutlu olmasını istiyorum. bundan sonra inşallah önümüzdeki sezonda güzel olaylarla hatırlanırım. bunun için elimden geleni yapacağım. bu konu beni ve ailemi çok üzdü ve öğrendiğim çok şey oldu. bahsi geçen konu şaka bile olsa türkiye'de spor camiasının bir parçası olmakla beraber her konuda göz önünde olduğumu genç yaşıma rağmen öğreniyorum. bu konuda adı geçen herkesten özür diliyorum bir hatam olmasa da. sayın başkanım ahmet gökçek'e bana her konuda destek verdiği için teşekkür ederim. kağan söylemezgiller" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İlk paragrafı kesin başkası yazmış jsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ahaha trabzonun vereceği tepkiyi tahmin edebiliyorumç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Myshkin said: ahaha trabzonun vereceği tepkiyi tahmin edebiliyorumç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İsmini yazdım köşeye Kaan Söylemezgiller, yarın öbür gün transfer olursan Fenerbahçe'ye o zaman tekrar yöneltilir elbet bu sorular sana. Susturuldum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Myshkin said: ahaha trabzonun vereceği tepkiyi tahmin edebiliyorumç Uzağa gitmene gerek yok, bak bukalemunlar veriyor o tepkiyi: EricCantona said: İsmini yazdım köşeye Kaan Söylemezgiller, yarın öbür gün transfer olursan Fenerbahçe'ye o zaman tekrar yöneltilir elbet bu sorular sana. Susturuldum.com Trabzon'lular da ek olarak biyerleri basarlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Baggio, madem bu iki kişi arasındaki bi şakalaşma nasıl oluyor da Ahmet Gökçek'e gidiyor bu mesaj? Bu adam bu şakalaşmayı bütün arkadaşlarına anlatmış ki takımdaki diğer insanların kulağına gidiyor. Pis bi şakalaşma döndü işte şuan da üstü örtülüyor tatlı tatlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 tamam eric cantona fener şampiyonluğu galatasaray'dan çaldı. çalmak için de ankaragücünün yıldız futbolcusu kağan söylemezgilleri kullandık. ayrıca şampiyonlar ligi şampiyonluğunu da manchester'dan çalıp barcelona'ya verdik. fcb falan diiynce fenerbahce gibi oluyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi madem şaka niye ortalığı ateşe veriyosun ki salak mısın demezler mi? mesajı herkese göstermesi saçma sapan bir olay. bariz bi şekilde çocuğu susturmaya çalışıyolar. kendi ağzından yazdırmışlar, yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Fizban tam bir Fenerbahçelisin. Ne alaka bizim söylediklerimizle şampiyonlar ligi,galatasaray? Neyse çok değil bi kaç ay içinde görücez Türkiye Şampiyonu Fenerbahçe'yi şampiyonlar liginde Türk Hakemler ve Blackberry'lerin çekmediği yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi kaan kımdır neyını susturacaklar ya hahah gorende 1-0 fılan kazandı zanneder fenerbahce. camur at izi kalsın muhabbetine bukalemunların heyecanlanmasıyla alakalı hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Gökçek 06'dan inciler: Alıntı: Siz dün gece Ahmet Çakar'ı seyretmediniz mi? İspat için daha neyi arıyorsunuz? Adam inkar etmediki, sadece şaka dedi. Alıntı: Oğlum dürüst davranıp önce FB yetkililerine bildirdi. Ama karşılığında Aziz sadece hakaret etti. Alıntı: Oğlum FB'ye direkt bildirip samimiyetini gösterdi.Ama Aziz hakaret ederek cevap verdi.Ne yapacaktı oğlum? Alıntı: Kimse saklamadı daha ilk gün FB'ye olay iletildi. Ne zaman ki aziz hakaret etti.Konu medyaya intikal etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 şikenin belgesi ancak bu kadar olur. Madem şaka mesajları niye veriyorsun. Yemeyin beni ahmet bulun denen dallama baktı ki iş boka saracak, başı yanacak, hemen susturdular adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 su olayın sonucunda cok saglam cezalar cıkması lazım, sonuc ne olursa olsun. camur atmak yada camur yapmak kolay kolay teşebbüs edilecek seyler olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1685038097351&oid=125853957489694&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 teşvik primi vs şike tartışması yapıldı zaten önceki sayfalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 jr gökçekin tam adı, ted koleji, atılmak yazın google'a nasıl ilginç nasıl ilginç isimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 TFF ligleri tescil etmiş. Trabzon'lulardan her an bir yerleri basmalarını bekliyoruz. http://www.swfcabin.com/swf-files/1285125877.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar