BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Tweetleri yüzünden birçok futbolcunun başı yandı mesela, ama klüp dinamikleri içinde. Şu olayı federasyona, fifaya falan taşımak ayrı komedi. Şampiyonluk ve Selçuk kaçınca Sadri dellendi iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Neden taşımasın ki adamlar, normal olarak bütün sene Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ı kayıran TFF'ye güvenmiyorlar. Ayrıca yok efendim Emre yaptı ot bok'la sıyrılamazsın çünkü Emre paf takım futbolcusu değil bilakis Fenerbahçe klübü kaptanı. Daha önce de dedim, eğer Emre'nin o menejerle mesaj atıldığı sırada aynı ortamda olduğu kanıtlanırsa, Emre'nin kariyeri,o menejerlik şirketi patlar. Fenerbahçe'nin alıcağı karar ne olur tam olarak bilmiyorum ama küme düşürme olucağını zannetmiyorum en fazla puan silme falan verip şampiyonluk haklı sahibi Beşiktaş'a iade edilir ;) p.s. Şimdi Beşiktaş'ı yanlış yazdım zannediyorsunuz da öyle değil, böyle boştaki eskide kalmış şampiyonlukları Beşiktaş'a veriyorlar genelde yarışta çok geri kalmasın diye ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Komiklik yapıp sonra açıklamak paha biçilemez. f5 liyordur şimdi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Safın biri atlamasın sazan diye editledim mesajı. Ha senin F5 spamladığımı iddia ettiğin zaman zarfında da ŞL finaline yorum yazıyordum, Dervişin fikri neyse zikri de odur derler herkesi kendin gibi zannetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 o başlıkta nasıl bir komiklik yaptın hemen gidip bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Editlemesen bi derece komik olablirmiş belki ama hata etmişin orda :) @sotto ben zaten fb veya emre suçlu demiyorum şu anda. kanıtları gerçek kabul edersek fb ve emre'nin ceza alması gerekir bence. Futbolcuyu ister kandırsın, ister kandırmasın. Hem fb içinden aktif olarak oynayan bi oyuncu, hem de fb'nin oynadığı takımdan biri böyle bi skandala karışmışsa o maçın tescil edilmesi düşünülemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bir kişide çıkıp demiyor ki Fener gidip şike teklif etse Kağan diye Ankaragücünde bi işe yaramayan, henüz türkçe bilmeyen adama mı eder? akıl mantık ya. yeter abi her Fener şampiyon olduğunda aynı olaylar. sonra şampiyonluğu son maçta kaybediyoruz ona buna, biz şampiyon olmayınca lig bi anda temiz oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 çamur at izi kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Iggy said: yeter abi her Fener şampiyon olduğunda aynı olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Liebe said: benjani said: allah'ım sen bizi trabzonla şampiyonluk yarışına sokma bir daha offf aynen , nerde o gs ile bjk ile kapıştığımız günler :( gungormus rakip istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 fener her şampiyon olduğunda bu kadar olay çıkmıyordu. gerçekten galatasaray veya beşiktaş ile yarışalım biz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ahaha antu çok komik bir site ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Valla 3-5 fazla gaz yer dışında (ki Antu yazısı, normal o kadarı :p) gayet güzel ve haklı bir yazı özünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben sadece son cümleye takıldım, adam cidden inanmış 18 şampiyonluğun hepsinin analarının ak sütü gibi helal olduğuna. Hiçbir takımın tüm şampiyonlukları lekesiz değil bu ülkede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 off boş yorumlar yapma nilep ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 lütfen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 asdasd neyse ikinci mesajını görünce laf etmek istemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bjk ve gs yi geri istiyoruz, zavallılarla şampiyonluk yarışı olmuyor. bursa şampiyon olamasaydı da aynı şeyler söylenecekti. bir de 6-0 yenmişiz adamları, allah rızası için yapmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 nileppezdel said: ben sadece son cümleye takıldım, adam cidden inanmış 18 şampiyonluğun hepsinin analarının ak sütü gibi helal olduğuna. Hiçbir takımın tüm şampiyonlukları lekesiz değil bu ülkede :D dimi şikesi daha kuvvetli olan kazanıyo her sene zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 r sene demedim de 18in hepsi temiz değil, bizim de 17nin hepsi teiz değil yani. Neyse uzamasın, atgözlükleriyle bakmayın olaya diyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 yahu olabilir de böyle bir bakış açısı yok yani. 18 şampiyonluk var hepsi temiz olamaz, kesin enaz birinde şike vardır demenin bir amacı yok, olayı nedir yani bu yorumun =D sokak dedikodusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bizimkilere de aynı şeyi diyorum ama ne kadar objektifim bakın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 şirinlikle kurtaramazsın! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar