Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 benden başka buggs bunny çıkmadı mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ISTJ Herbert Hoover, Harry S. Truman, Kirk Douglas, Clint Eastwood, Greta Garbo Clint Eastwood, FUCK YEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Of intp çıktım ünlülere bakıp üzüldüm, sonra sparkla aynı şey çıktığımı görünce ikinci defa üzüldüm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 entj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 istp ciktim. said: Charles Bronson, Amelia Earhart, John Glenn, Clint Eastwood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Sparkcaster said: intp çıktı benim David Hilbert, James Clerk Maxwell, Emmy Noether, Andrey Sakharov kim olm bunlar oha naptın öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 maxwell lan.. cd lan.. pil lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Evet forumun tüm fizikçileri seni taşladığına göre bu arkadaşlar nobel ödüllü falan fizikçi bilim insanları olabilirler bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 çok sıkıcı test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ENTP çıktım ben de meh. slightly expressed extravert moderately expressed intuitive personality slightly expressed thinking personality moderately expressed perceiving personality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 istj; The one word that best describes Inspectors is superdependable. Whether at home or at work, Inspectors are extraordinarily persevering and dutiful, particularly when it comes to keeping an eye on the people and products they are responsible for. In their quiet way, Inspectors see to it that rules are followed, laws are respected, and standards are upheld. loyal, dependable, inspector, examiner, keen sense of right and wrong, responsible, honesty, integrity, offbeat sense of humor George Bush, Warren Buffet, Elizabeth II, George Washington, Harry Truman = Sıkıcıymışım kısaca, onu diyor Önerdiği mesleklerden birini yapıyorum şu an, fena değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 INTP master race jung un zaten yonteticilere yaptigi en buyuk kiyaktir su test, cidden sonuclari cok saglikli jung zaten cok kral bi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ENTJ = Extroverted, Intuitive, Thinking Judger Steve Jobs, Bill Gates, Franklin D. Roosevelt, Richard M. Nixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bu arada INTP ile INTJ en nadir gorulen tiplerdir, patide bu kadar yogun cikmasina sasirmadim, gecen /v/ dede benzer sonuclar cikmisti ama /b/ thread de daha bi normale yakin dagildigini gordum gamer adamin tipi diyebiliriz gi zaten muhendis/bilimadami tipi de derler INT* icin J ile P farkini soyliyim(bakmadim acikliyormu testte) J judgement dan direk, karar alma konusunda daha rahatlar daha siyah beyaz gorur dunyayi, kararlari ve davranislari daha kesindir, tutarlidir P ise perspective, olaylari ak ve kara seklinde degilde farkli aiclardan inceleyip gormeyi, didik didik etmeyi sever, kolay karar veremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Abi yalnız ben bu testi defalarca yaptım, hep INTJ çıkıyodum, en son ISTJ çıkmıştım ama hiç INFJ çıkmamıştım ya. Odun da bi adamımdır halbuki, ne feeling'i kankilo. Tekrar yapıyorum lan dfsa Edit: Evet yine INTJ geldim Introverted %100 Intuitive %50 Thinking %38 Judging %44 said: Introverted %100 http://tuliodibao.files.wordpress.com/2011/02/forever-alone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 icten cevaplican la, guzel secenegi sciyim diye kasmaman lazim heueheu bizim turk milletinde vardir, soararlar ne izliosun ne dinliosun diey ankette, belgesel jazz derler, hepsi haftada 3 kere tiyatroya gider filan adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 axedice said: Of intp çıktım ünlülere bakıp üzüldüm, sonra sparkla aynı şey çıktığımı görünce ikinci defa üzüldüm =( canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Valla anlamadım az önce nası çıkarttım INFJ'yi. INTJ'liğimle mutluydum ben sdfa ESFP KASIYOM GELEN VAR MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ENFP çıktım. diğeri kim acep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 intp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yalnız; arkadaşlarla muhabbet ediyorduk az evveli oha lan dediler aynen sen, özellikle offbeat sense of humor muhabbeti; gavur yapmış aga 70 tane sorudan anamın kızlık soyadını bile bulacaklarmış az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 intj çıktım ama %1 de kalmış J :/ neye göre j verdi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Saeros said: istp ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 intp =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 72 soruyla kim ugrasir lan diyenler hangi tip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar