Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku filmi seyredememek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

souldarkorn said:

benim bir arkadaş vardı farcry dan korkuyordu.O yaratıklar ilerki bölümlerde görünmez olabiliyorlardı.Sonra aniden çıkınca tırsıyordu çok :)

hep arkadas olur zaten ya

kendim olsam ne diye sölemiyeyim.Yukarda itiraf ettik işte Paranormal Activity tırsmasından :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Amnesia'yı almış bulundum şimdi. Sonunu görebileceğimi hiç sanmıyorum ama deneyeceğim sabah. Gece hiç oynayamam.
Mesaj tarihi:
Korku ve son zamanların modası testere tarzı vahşet filmlerinden nefret ederim, gerilmeyi ve vahşete tanık olmayı sevmiyorum sdf.

Kardeşim de tam tersim, ne kadar kan ve gerilim varsa o kadar iyi diyor. Hatta aynı türün edebi eserlerini de takip eder.
Mesaj tarihi:
ben de sevmem, küçükken hiç seyredemezdim. şimdi seyredebiliyorum ama ilgimi çekmiyor. sadece zombi alt türüne bir merak oluştu l4d'den beri heh, istisna.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Amnesia'yı almış bulundum şimdi. Sonunu görebileceğimi hiç sanmıyorum ama deneyeceğim sabah. Gece hiç oynayamam.

Yok, yok, yok, yok, yok.Sildim attım. Çarpıntı tutuyor oynarken.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben izleyemiyorum acaip etkiliyor ya. Sonra akşam karanlıkta arabayı garaja koyarken falan aman aman. Sanki garajın duvarları cesetten yapılmış gibi geliyo
bump oldu biraz
Mesaj tarihi:
Konu güncellenmiş madem;
Bende oldum olası korku filmi izleyemiyorum. Çok vasat geliyorlar, korkutmak bir yana en son unide arkadaşlar ile izlediğimiz komedi filmi diye baktığımız film orjinalinde milletin bayağı sevdiği bir korku filmi haline gelmesinden, sonra iyice yanına yanaşmaz oldum.
Mesaj tarihi:
Paranormal activity yi gece kulaklıkla izlemiştim bikaç kere kulaklık bikaç kere laptop bikaç kere ben uçtuk yerimizden.Böle öcülü böcülü filmler hariç katil piskopat bilmemne korkutmuyo beni.

Ha bide dead space oynarken bi elim altf4te oynamıştım.Böle korku oyunlarında elime elektrikli testere alana kadar hep korkuyorumda elektrikli testereyi alınca Texas Chainsaw a bağlıyorum rush yapa yapa korku morku kalmıyo.Bring it on bitches!!
Mesaj tarihi:
fede said:

ben çok kötü oldukları için izleyemiyorum.

aynen

gerilimler bir nebze daha iyi.

28 Days Later, Hannibal, Ring falan dışında son senelerde düzgün bir korku-gerilim çıktığını görmedim.
Mesaj tarihi:
hazır konu açılmışken sorayım. epeydir korku filmi izlemiyorum ve akşam alta sıçırtmalı derecede olanlardan bir tanesini izlemek istiyorum ancak neyi izleyeceğim konusunda kararsızım.
Mesaj tarihi:
NeoStyle said:

en son korkarak izlediğim film

kötü ruh 3, 9-10 yaşında falandım heralde

ben çok delikanlıyım. hiç korkmuyorum!!!!11

benim son korkarak izlediğim şey, final sınavları sonuçlarının açıklanması falandı sanırım. cidden korkmuştum ama.
Mesaj tarihi:
28 lerin ikisini de izledim ama onlar hiç korkunç değil gerilimli survival.

mesela yıllar önce bir japon korku filmi çekmiştim adını hatırlamıyorum filmin başında adam gece ofiste çalışıyor alt kattan sesler gelmeye başlıyor merdivenin yanına gidiyor gıcırtı sesleri, yanıp sönen ışıklar hemen kapatıp silmiştim filmi fdsfs işte onun gibi bir şey lazım.

şimdi pandorum u çekiyorum gece olsunda izliyim.
  • Yeni Oluştur...