goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 applev0dka said: suan burda acıklıyorum Red haxball topundan korkuyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Zaten stres sinir gırla bir hayatım var.. bunca seneden sonra gerilmek istemiyorum film izlerken.. Yıllardır da izlemedim, mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 souldarkorn said: benim bir arkadaş vardı farcry dan korkuyordu.O yaratıklar ilerki bölümlerde görünmez olabiliyorlardı.Sonra aniden çıkınca tırsıyordu çok :) hep arkadas olur zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 applev0dka said: souldarkorn said: benim bir arkadaş vardı farcry dan korkuyordu.O yaratıklar ilerki bölümlerde görünmez olabiliyorlardı.Sonra aniden çıkınca tırsıyordu çok :) hep arkadas olur zaten ya kendim olsam ne diye sölemiyeyim.Yukarda itiraf ettik işte Paranormal Activity tırsmasından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Amnesia'yı almış bulundum şimdi. Sonunu görebileceğimi hiç sanmıyorum ama deneyeceğim sabah. Gece hiç oynayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Korku ve son zamanların modası testere tarzı vahşet filmlerinden nefret ederim, gerilmeyi ve vahşete tanık olmayı sevmiyorum sdf. Kardeşim de tam tersim, ne kadar kan ve gerilim varsa o kadar iyi diyor. Hatta aynı türün edebi eserlerini de takip eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Korku filmleri benim pek ilgimi çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 direk korku filmi izleyemiyorum. ciddi korkuyorum. neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fede said: ben çok kötü oldukları için izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ben de sevmem, küçükken hiç seyredemezdim. şimdi seyredebiliyorum ama ilgimi çekmiyor. sadece zombi alt türüne bir merak oluştu l4d'den beri heh, istisna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 beni en son tırstıran film http://www.youtube.com/watch?v=_PFcOeM_Usk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 patlamış mısır ile her korkunun üstesinden gelebilirsin çekirnge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 GERGE said: Amnesia'yı almış bulundum şimdi. Sonunu görebileceğimi hiç sanmıyorum ama deneyeceğim sabah. Gece hiç oynayamam. Yok, yok, yok, yok, yok.Sildim attım. Çarpıntı tutuyor oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ben izleyemiyorum acaip etkiliyor ya. Sonra akşam karanlıkta arabayı garaja koyarken falan aman aman. Sanki garajın duvarları cesetten yapılmış gibi geliyo bump oldu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konu güncellenmiş madem; Bende oldum olası korku filmi izleyemiyorum. Çok vasat geliyorlar, korkutmak bir yana en son unide arkadaşlar ile izlediğimiz komedi filmi diye baktığımız film orjinalinde milletin bayağı sevdiği bir korku filmi haline gelmesinden, sonra iyice yanına yanaşmaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bende eskiden izlediğim halde artık aşırı gerildiğim için izlemiyorum. Onun yerine germeyecek filmlerle devam etmeyi tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paranormal activity yi gece kulaklıkla izlemiştim bikaç kere kulaklık bikaç kere laptop bikaç kere ben uçtuk yerimizden.Böle öcülü böcülü filmler hariç katil piskopat bilmemne korkutmuyo beni. Ha bide dead space oynarken bi elim altf4te oynamıştım.Böle korku oyunlarında elime elektrikli testere alana kadar hep korkuyorumda elektrikli testereyi alınca Texas Chainsaw a bağlıyorum rush yapa yapa korku morku kalmıyo.Bring it on bitches!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 en son korkarak izlediğim film kötü ruh 3, 9-10 yaşında falandım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 fede said: ben çok kötü oldukları için izleyemiyorum. aynen gerilimler bir nebze daha iyi. 28 Days Later, Hannibal, Ring falan dışında son senelerde düzgün bir korku-gerilim çıktığını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 hazır konu açılmışken sorayım. epeydir korku filmi izlemiyorum ve akşam alta sıçırtmalı derecede olanlardan bir tanesini izlemek istiyorum ancak neyi izleyeceğim konusunda kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 NeoStyle said: en son korkarak izlediğim film kötü ruh 3, 9-10 yaşında falandım heralde ben çok delikanlıyım. hiç korkmuyorum!!!!11benim son korkarak izlediğim şey, final sınavları sonuçlarının açıklanması falandı sanırım. cidden korkmuştum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 sıçırtmalı film daha çıkmadı, ama olduğunda yerde hoplamak istiyosan zombielerin rush yaptığı 28 days/weeks later filmlerini izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 28 lerin ikisini de izledim ama onlar hiç korkunç değil gerilimli survival. mesela yıllar önce bir japon korku filmi çekmiştim adını hatırlamıyorum filmin başında adam gece ofiste çalışıyor alt kattan sesler gelmeye başlıyor merdivenin yanına gidiyor gıcırtı sesleri, yanıp sönen ışıklar hemen kapatıp silmiştim filmi fdsfs işte onun gibi bir şey lazım. şimdi pandorum u çekiyorum gece olsunda izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 yanlış film indiriyosun ozmn, pandorum gerilimsiz survival. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 acun'un adası var bi de. izlerken geriliyorum abi ben. bu kadar iğreç bişiyi nasıl izliyor lan millet! bak tüylerim tiken tiken oldu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar