Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da patlama

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Tİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
BORU SESİ

dağıtmayın evladım ortalığı, napolyon'un ve goldbaren'in dedikleirne takılmadan patlayan bomba ile ilgili şeylere odaklanın. 1süre yokum. dönünce temizleyeceğim bunları.

siz de arada temizlenmeyin.

kilitlemedim şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

goldbären said:

Napolyonn said:

pkk sivillere saldirmiyor benim bildigim o halde kimler yapiyor?

ohoo saldırmaz mı abi, birisi çetelesini döker şimdi buraya. zaten daha çok ondan kalleş oldular.

bu ne ya.
bi sempatizan daha mı çıktı
gerçi hiç de öyle bilmiyodum seni ama.

yahu allah belamı versin ki öyle demek istemiyorum ben orada ya
ulan üzerime yapıştı mesaj

abi kürt değilim bişi değilim, kendi içimde ırkçı bile sayılırım, maç yaparken "kürt gibi vurma" falan deriz ne bileyim.

çetele diyince "abartarak tutulmuş taraflı liste" gibi olmuş böyle, hata bir

"ondan kalleş oldular" diyince de asker ölümleri önemsizmiş, sivilerri öldürmseniz iyi olurdu:))) demişim gibi olmuş hata iki
Sosyal ağlarda paylaş

evime çok yakında oldu benimde ve her gün kullandığım bir durak orası. yanlız saat olarak öldürmek değil korku verilmek için yapılmış bu patlama çünkü orada öğlen okul çıkışında yapsalar tüm ilkokulun öğrencileri ölürdü yada akşam üstü 6da yapsalar oradan geçen tüm otobüsler ağzına kadar doludur ve durakta 3 okulun öğrencileriyle full dolu
Sosyal ağlarda paylaş

şu kamera görüntülerini izliyorum. bizim millet patlama olan yere koşuyor. yardım falan palavra, tamamen meraklarından. ben de orda olayım, bakayım neymiş herkesten önce haberim olsun, hemen cep telefonuna yapışıp dedikodusunu yapayım, kameralar varsa muhabirin arkasından kafamı uzatayım mantığı. aptal mısınız birader 2. bomba olsa telef olacaksınız. kaçsanıza olay yerinden.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o standarttır ama..

bomba patlatılır, dar bi bulvar falan ise ve kalabalıksa millet kaçışır. kaçtıkları yönde ikincisi patlatılır. geniş bir alan ise toplanınca ikincisi patlatılır.

otomobilde falan giderken trafikte yapacak bişi olmadığından ve survival olayına kafayı taktığımız için kardeşimle paso kafa yorarız böle şeylere. patlama falan olursa dar ve ana caddeyi dik olarak sokaklardan kaçmak lazım bekleme yapmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

zerobey said:

bazı medya organları pkk yaptı bile diyemiyorlar, "ergenekon'a" yıkacakla, taktik belli..

yüzsüz oldukları için yapmayacakları şey değil, hatta şöyle bir bağlantı uydururlar:

ERGENEKON AKPNİN BAŞARILI DOĞU POLİTİKALARINA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN PKK ÇETESİYLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR SAYIN SEYİRCİLER

@dasaaa: ya ikinci bomba kardeşinse. (inanılmaz plot twist)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...