liberal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Napolyonn said: pkk sivillere saldirmiyor benim bildigim o halde kimler yapiyor? abi 3 günde 2 tane bomba gibi sözler söyledi adam ahah saygılar napolyonn abi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Napolyonn said: pkk sivillere saldirmiyor benim bildigim o halde kimler yapiyor? yok artık lebraam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Tİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ BORU SESİ dağıtmayın evladım ortalığı, napolyon'un ve goldbaren'in dedikleirne takılmadan patlayan bomba ile ilgili şeylere odaklanın. 1süre yokum. dönünce temizleyeceğim bunları. siz de arada temizlenmeyin. kilitlemedim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bella said: goldbären said: Napolyonn said: pkk sivillere saldirmiyor benim bildigim o halde kimler yapiyor? ohoo saldırmaz mı abi, birisi çetelesini döker şimdi buraya. zaten daha çok ondan kalleş oldular. bu ne ya. bi sempatizan daha mı çıktı gerçi hiç de öyle bilmiyodum seni ama. yahu allah belamı versin ki öyle demek istemiyorum ben orada ya ulan üzerime yapıştı mesaj abi kürt değilim bişi değilim, kendi içimde ırkçı bile sayılırım, maç yaparken "kürt gibi vurma" falan deriz ne bileyim. çetele diyince "abartarak tutulmuş taraflı liste" gibi olmuş böyle, hata bir "ondan kalleş oldular" diyince de asker ölümleri önemsizmiş, sivilerri öldürmseniz iyi olurdu:))) demişim gibi olmuş hata iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bakalım üstelenen olacak mı ben onu merak ediyorum. Yada oldu mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 goldbaren said: abi kürt değilim bişi değilim, kendi içimde ırkçı bile sayılırım, maç yaparken "kürt gibi vurma" falan deriz ne bileyim. olum bak bu seferde faşist diye yüklenicez sen en iyisi sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 elektriği %70 kaçak kullan, sonra sivil itaatsizlik diye ödeme, üstüne sesimi duyuracam diye gel korkakça bomba patlat. ben de bunu savunayım. öyle bişey yaparsam adres vereyim gelin dövün bizzat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 patlama ile ilgili konu. üstlenen sanırım hâlâ olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ÖZÜR MESaJI BEKLİYORUm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben de örgütlerden pardon yaa bomba sıcaktan patlamış gibi bi açıklama bekliyorum.. fat chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Napolyonn said: secimlerden sonra cok fena seyler olcak. gurcistan da karisti sira sanirim bizde umarim zararsiz atlatiriz. filedelpiyadan özel bi duyum mu aldın Napolyoncan, nerden geliyor bu istihbaharat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hedef neresiymiş randım bi yer mi hsbc patlamasında kader bir şekilde beni 3 sokak öteye atsaydı ölüyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 evime çok yakında oldu benimde ve her gün kullandığım bir durak orası. yanlız saat olarak öldürmek değil korku verilmek için yapılmış bu patlama çünkü orada öğlen okul çıkışında yapsalar tüm ilkokulun öğrencileri ölürdü yada akşam üstü 6da yapsalar oradan geçen tüm otobüsler ağzına kadar doludur ve durakta 3 okulun öğrencileriyle full dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Napolyonn said: secimlerden sonra cok fena seyler olcak. gurcistan da karisti sira sanirim bizde umarim zararsiz atlatiriz. Ne olacaksa olsun artık. Nereyi okusak hangi kanalı açsak bu gerizekalı embesil enikleri görüyoruz ne terrör orgütüymüş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Napolyonn said: secimlerden sonra cok fena seyler olcak. gurcistan da karisti sira sanirim bizde umarim zararsiz atlatiriz. %47 artarsa diye varsayımda bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Her sabah 9 civarı ordan geçiyorum. Dün bir aksilik oldu işte sabah 7 de çıkmam gerekti. GG oluyoduk asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 işte atv haberciliği http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv&seekTime=26-05-2011%2019:05 20. saniyede başlıyor haber... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 of o yanan kadın bir arkadaşımın çalıştığı yerde çalışıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 vaperon said: işte atv haberciliği http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv&seekTime=26-05-2011%2019:05 20. saniyede başlıyor haber... :D abi bu ne ya kediler köpekler insan gülemiyor da tövbe yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bazı medya organları pkk yaptı bile diyemiyorlar, "ergenekon'a" yıkacakla, taktik belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 şu kamera görüntülerini izliyorum. bizim millet patlama olan yere koşuyor. yardım falan palavra, tamamen meraklarından. ben de orda olayım, bakayım neymiş herkesten önce haberim olsun, hemen cep telefonuna yapışıp dedikodusunu yapayım, kameralar varsa muhabirin arkasından kafamı uzatayım mantığı. aptal mısınız birader 2. bomba olsa telef olacaksınız. kaçsanıza olay yerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abi o standarttır ama.. bomba patlatılır, dar bi bulvar falan ise ve kalabalıksa millet kaçışır. kaçtıkları yönde ikincisi patlatılır. geniş bir alan ise toplanınca ikincisi patlatılır. otomobilde falan giderken trafikte yapacak bişi olmadığından ve survival olayına kafayı taktığımız için kardeşimle paso kafa yorarız böle şeylere. patlama falan olursa dar ve ana caddeyi dik olarak sokaklardan kaçmak lazım bekleme yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=47353&p=18&rid=2 şekil 1-a meraklı teyzeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 zerobey said: bazı medya organları pkk yaptı bile diyemiyorlar, "ergenekon'a" yıkacakla, taktik belli.. yüzsüz oldukları için yapmayacakları şey değil, hatta şöyle bir bağlantı uydururlar: ERGENEKON AKPNİN BAŞARILI DOĞU POLİTİKALARINA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN PKK ÇETESİYLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR SAYIN SEYİRCİLER @dasaaa: ya ikinci bomba kardeşinse. (inanılmaz plot twist) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar