wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.renklerherkesicindir.com/ Tıklayın bakayım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hiç fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi yaşadıklarına şükretsinler bide yardım mı yapıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yazılım ne yazılımı, iphone app mi, android app mi, symbian app mi? tamamında var mı? abi bilgi vermeden kampanya mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu kişilere önce düzgün telefon alacaz deseler daha mantıklı olurdu, sanmıyorum ki herkeste bu program çalışsın. yine de izledim tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Red said: abi yaşadıklarına şükretsinler bide yardım mı yapıcaz ? hehe çok komiksin trolleme çabalarını başka şeylerde uygula bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 komikmisin lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 komiklik değil ve bunu söyleyen senin gibi her konuda saçma bir mesajı olan biri olması benim mesajımdaki ironi gibi olmus http://www.haberler.com/gorme-engelli-vatandasa-bakan-fircasi-2727561-haberi/ ayrıca bi laf ediosan tırsıp editleme senin lafınla gerzek olmuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kızma kurbaa, akepeli bakana bi göndermeydi o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 gülmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kermit said: Red said: abi yaşadıklarına şükretsinler bide yardım mı yapıcaz ? hehe çok komiksin trolleme çabalarını başka şeylerde uygula bence Somon bile arkadan bağırdı REDE YAKIŞMADI SÖLE BUNU diye.. İzledimde bütün herkeste iphone 4 mü var lol, madem körlerin yaşam kalitelerini yükseltmek için bir yazılım gerekiyor verin bana yazılımı crackliyim vereyim alayına lol öle şey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Red said: komiklik değil ve bunu söyleyen senin gibi her konuda saçma bir mesajı olan biri olması benim mesajımdaki ironi gibi olmus http://www.haberler.com/gorme-engelli-vatandasa-bakan-fircasi-2727561-haberi/ ayrıca bi laf ediosan tırsıp editleme senin lafınla gerzek olmuyoruz haberi biliyorum gerektiğinden fazlada küfrettim onu söyleyen adama bunun üstüne kalkıpta aynı espriyi yapıp komik olma çabasına girersen sende gerzeksindir al çok hakaret istiyodun edeyim gerzeksin oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.altinokta.org.tr/ abi site çalışmıyor sdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 insanlar biraz duyarlı olursa görme engelliler için illa 4 alınması şart değil 3 alınsın ne var yani sanki milyonlarca kör var ülkede. senin cebinden yapacağın 5 lira bağış ile belki alınabilir. bunu düşünebilirsiniz yani biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mundar etmeyin abi topiği lütfen yaf. Tıklayın, tıklatın işte. Öyle boş beleş yardım yapıyoruz, en azından bu kadarcıkta olsa işe yarayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 mesajımda komik olma çabası mı varmış yahu.kendinle karıştırıyosun snaırım.cunku her konuya alakalı alakasız saçma salak mesajlar atıyosun kimsede sana birşey söylemiyor. hepsini alıntılayıp gerzek dememiz mi gerek.yaptıgım göndermeyi beğenmemiş olabilirsin hoşuna gitmemiş olabilir adam gibi söyle o zaman bakanın söylediği şey espri değildi ki ben aynı espriyi yapayım.benim mesajım dandikte olabilir olay o da değil alışmışınız kankacılık ortamına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ne saçmalıyosun ne kankacılık ortamı ? aptal bi adam kalkıyo gerziekalıca bi laf ediyo insanların bu lafa tepkisini bile bile kalkıp koyuyosun buraya sende aynı lafı gerek yok bir çok insan bende dahil bu konuda hassasımki o lafı edenede geyiğinide yapana karşıda çirkinleşebiliyorum ayrıca neyin genellemesini yapıyosun bana, yok bütün konularda geyik, gereksiz mesaj atıyomuşum attığım topiclere bi bak hangisi çok gerekli bi topic ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bir işe yarıyor mu bilmiyorum ama elimden geldiği kadar izletmeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Harbi niye çalışmıyor yafz O_o dasaaa said: http://www.altinokta.org.tr/ abi site çalışmıyor sdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dasaaa senle birlikte olalım, biyonik göz, siber beyin yaratalım. böylece kör olan kişiler de görebilir, güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ulan madem bedava dağıtabiliyorsunuz bize ne tıklatıyorsunuz. Dağıtsanıza adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 "jotun boya ile renkler" reklamı olmaz o zaman abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 renkler herkes içindir diye aratmıştım ben. up olsun bu konu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Aket-Atum said: Ulan madem bedava dağıtabiliyorsunuz bize ne tıklatıyorsunuz. Dağıtsanıza adam gibi. şunun nedenini ben de gerçekten merak ediyorum. bunun arkasında ne var bilen biri var mı? neden organizasyonlar bu şekilde yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar