applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Geçenlerde harici diske virus bulastgndan fln bahsetmstim.. simdi söyle bir sorunum var.. bütün icerik saglam ve yerinde duruyor.. mesele N:DOSYALARIMOYUN yazdgm zaman o klasörun icine girebiliyorum fakat normalde girince dosyalarm klasörune ici bos görunuyor ve gizli ögeleri göster diyorum klasör seceneklerinden ise yaramiyor örnek verdgm oyun klasörnce özellkler diyince Gizli ticklenms ve tick kaldirilmiyor.. bir yardim ederseniz terazinze abanırm :D
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bittorent.exe bu usb belleklere bulaşıyo hatta dur tahmin edeyim bilgisayarıma girince c: ye falan sağ tıklamadanda açamıyosun dimi ?
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yok abi onda sorun yok acabiliyorum.. klasörler gizli ama ben onlara ulasamiyorum icerkleri o klasörlerden cıkartmam gerek nasl yapcam bilemedm
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 tüh o olsaydı çözümünü biliyodum bak içimde patladı
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 pc yi güvenli modda aç ccleaner ile bi tarat ccleaner ile kayıt defteri sorunları falan herbişeyi tarat spybot falan bi kaç testten geçir bi sorun kalmaz ama dediğimi yaparsanda bak. banada olduydu bu
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 güvenli modda fln girsem dicem de sacma olur dimi degsmez bisey
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 baps malwarebytes indir update et. sonra windozu seyf modda aç full sıken yap. o da olmadı bi program vardı canına okuyodu abuk bişeyler yapıp windoza da adını unuttum, çıkar biri söler şimdi. killbox diyesim geliyo ne alake yea
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 applev0dka said: güvenli modda fln girsem dicem de sacma olur dimi degsmez bisey YAZDIKYA LAN YUKARDA OKUMUYOMUSUN SEN YAZDIKLARIMI
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 gfdsfgaasdfa ben de okumadım lan onu.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kermit said: applev0dka said: güvenli modda fln girsem dicem de sacma olur dimi degsmez bisey YAZDIKYA LAN YUKARDA OKUMUYOMUSUN SEN YAZDIKLARIMI ayni anda yazmsz sakin ol :D Norman malware cleaner ile tarattim suan 2.ye taratiyorum bide safe mode de acıp yapaym
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 eğer oda olmazsa sana ek çözüm paketi göndericem dostum başka seçenek kalmadı...
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mr_Hand said: o da olmadı bi program vardı canına okuyodu abuk bişeyler yapıp windoza da adını unuttum, çıkar biri söler şimdi. killbox diyesim geliyo ne alake yea c-c-c-combofix
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ya bide gizli klasörleri göster diyince görmemi nasl engellio onu algılayamadm ama :D du bakalm safe mode acaym
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yanlış yere açmışın ya pati prona aççaktın
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Alın bir virus programı kurun işte, bu işlerden gelen baş ağrısı gidecek 30-40 liradan çok daha kötüdür yani.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 combofix ile denedm safe mode'de hala göremiorm klasörleri ya :S
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hallettim sonunda thanks to kermit
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 son bi kaç aydır comodo kullanıyorum. bi sorun olduğunda geekbuddy'i açıyorsun. comodo'nun elemanlarına soruyorsun. tabii az bi bilginiz olsun da "baba şöle bi sorunum var. bu virüs olabilir. nasıl hallediyorum?" falan diyiverin.
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Virüsleri temizledikten sonra gizli klasörleri görünür yapmak için; çalıştır->cmd Buradaki adres satırında gizli klasörleri gördüğün yere gel; Örnek: C:UsersUser_NameDesktop> ve aşağıdaki kodu yazın: attrib -h -r -s [Gizli_klasörün_ismi] Örnek:C:UsersUser_NameDesktop>attrib -h -r -s sınavlar Böylece tek tek görünür yapabilirsin. Hepsini birden görünür yapma hakkında bir bilgim yok.
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dosya için var da klasör için hiç duymadım çoklu değiştirme meselesini..
Santo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 applev0dka said: hallettim sonunda thanks to kermit Nasıl hallettiğini yazabilir misin acaba? Aynı dertten muzdaribim :D
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Freedoom yazmış işte iki mesaj üstte.
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 USB diskinizde ya da belleğinizde bu gibi bir durumda yapmanız gereken işlem sadece şu satırı cmd üzerinden usb belleğinize/diskinize erişip çalıştırmanız. Burada mesela usb diskiniz/belleğiniz sürücü X: olsun C:UsersAdministrator> X: X:>attrib /S /D *.* -r -h -s (enter) Bu komut sonrasında Usb belleğinizdeki: Tüm dosya ve klasörler görünür hale gelecektir. Usb harici diskinizdeki: Tüm dosya ve klasörler görünür hale gelecektir. Ayrıca System volume information ve Recycled klasörü de bundan etkilenecektir. Bu ikisini saklamak için X:>attrib /S /D *system vo*.* +r +h +s (enter) ve X:>attrib /S /D *recycled.* +r +h +s (enter) komutlarını çalıştırarak görünmez moda geri alabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için Administrator hesabından girmeli ya da CMD'yi Run as Administrator olarak çalıştırmalısınız. Bunu pron klasörünüze de uygulayabilirsiniz. (Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle ibaresi işaretli kaldıkça pronunuz güvende... :D) Öeeeh amma yazdım be -.-
Öne çıkan mesajlar