Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Yaklaşık 4 ay önce, siyaset arenasındaki olası kasetlere dikkat çeken, 3 bin kişilik bir listeden bahseden ve iddiası MHP olayıyla gerçekleşen CHP’li Çetin Soysal yine uyardı ve siyasilere birlikte mücadele etme çağrısı yaptı. ... — (Sırada kimler var?) MHP’li yöneticilerle ilgili kaset olduğunu söyledik, ihtiyaç halinde kullanılacağını belirttik ve ve öyle de oldu. Sırada CHP’li yöneticiler, AKP içinden bakan olma durumu bulunan ve diskalifiye dilmek istenen kişiler, gazeteciler, iş adamları, yargı mensupları olabilir. İşin önüne geçilmezse demokrasi adına utanç verici bir durumla karçı karşıya kalacağımızı görüyorum. http://www.ntvmsnbc.com/id/25216029/
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ahah o kadar bakılmış, magazin olmayınca cevap bile atılmamış konuya hayır, ben de öyle yaptım ordan biliorum, bu muydu lan asfsad :)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 beyaz arkaplan ile anlamak zaten zor ne yazdığını, allahtan az mesaj var şu an :D
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Tek birsey soyleyip bu topicten kacicam Ankarada otel sahibi olan bir hanimefendi var oteli gayet isim yapmis bir otel ankarada o bayanin kiminle birlikte oldugu arastirilsin baska birsey demiyorum...
huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 fettullah gülen daha sansasyonel olur aslında.
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 huun said: fettullah gülen daha sansasyonel olur aslında. Bi an düşündüm çıkmış olsa öyle bir kaset olabilecek olan şeyleri de ahahahahahah
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 çıkmaz ki onların kasedi, kendi ekipleri hazırlıyor çünkü. fetullahın hiç çıkmaz, taa amerikada kim çekecek o kasedi.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 benim de kasedim çıktı beyler, link istemeyin lütfen yasakmış.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bir sürü insanda kaset var ama kullanılmıyordu etik sebeblerden şimdi baktılarki kullanana birşey olmuyor aksine prim alıyor kaseti kullanmak bundan sonra baya bi erotik seçim öncesi yaşarız artık.
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 huun said: fettullah gülen daha sansasyonel olur aslında. ağlardı herhalde öyle bişi olsa
Öne çıkan mesajlar