Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzayli pati


Suark

Öne çıkan mesajlar

Yeni başlayan arkadaşlar için ek topik açayım dedim,
oyun içerisinde merkez, türk kardeşliği, rehber gibi kanallarımız mevcut,ancak sadece sizin olacağınız ( bizim yani ) ve birbirimizle mal mal takılabileceğimiz bir yer burası.

Yakın zaman içerisinde, devam etmek isteyen arkadaşlarla bilimum mal corp. işine girmeyi düşünüyorum, ona sebep bir isim bulmamız lazım corpa.

Cücenin bi zamanlar pepelekten paticiğe geçerken bi isim önerisi vardı, hatırlatan olursa o olabilir
aklınıza başka bişi geliosa oda olabilir.

shoot it
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

40'la çekiyo abi. anlamadım gitti. steamle indirmenin yolu yok mu o patchi? bi de yarıda kesilse falan devam eder mi kaldığı yerden?


Ediyordur diye düşünüyorum. hangi devirdeyiz, silinen patch vs. Hem etmese bile, sonrakinde daha hızlı indirirsin belkim :P. Olmazsa forumları karıştırırsın, alternatif verilmişse oradan indirirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dimi... ilk baştaki silah ve gemi o kadar tırt ki insan soğuyor. Eh biraz karışık bir sistemi olduğundanda, nasıl gemi alınır, hangi skiller basılacak, hangi malzemeler takılacak insan bilemediğinden soğuyor.
Yardımcı evemon var diyorlar, api için 3 gün bekletiyor. 3 günde insan o başlangıçtaki araç ile oynayınca sıkılası geliyor. Gerçi oyunu yeni kuran birisi, evemon vs. kovalamıyorki, biniyor gemisine, gidiyor. Loot olarak gemi felan düşse silahları vs. tam, fenamı olur >:D<

yada tutorialdeki bir görevde, bir gemi kurtarsak, onu tamir etse, bizim için silahlarını vs. hazırlasa, bizede deseki "kardeş binmek istiyorsan şu skilleri tamamla". Bizde halletsek, en azından önümüze ulaşabileceğimiz bir hedef koyar, ona ulaşmaya çalışırkende oyunu daha fazla öğrensek felan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizimde bir gemimiz olsa anne bana niye almıyorsun bizde nie yok.....

gemiler gelir gider esas olan isk dir :D

evemon a bağımlı değilsiniz. daha verimli olduğu bir gerçek ama yıllık skill planı bende biraz themepark kokusunu andırıyor. sabit build oyunu değil bu, belli şeylere bağlı kalarak keyfinizce kasın skilleri, en temel şeyler, seçtiğiniz bir ırkın (illa kendinizin başladığı ırk olmasına gerek yok) son model T1 frigateini kasmak olur(onu zaten military tutorial sonunda veriyor), bunun içinde o ırkın frigate skilini 4e kasarsınız, bu sürede zaten 3 gün biter. Püf noktalarını öğrenin sabit skill buildleri değil.

Benim görüşüm tabi....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten 1 yıllık skill planı yapıp ona bağlı kalmak pek olası değil ben kendi skill planlarımı haftada bir değiştiriyorum mesela hmm bu daha güzelmiş bak şu skilli acele geliştirmem tarzı düşüncelerle. evemonun yararlı olduğu nokta şu gemi bana lazım diyince size hangi skilleri geliştirmeniz lazım hepsini bir döküman halinde çıkarması
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna Caldari olarak başladım. O zamanlar Caldari Command ship olan Vulture infosunu açmış ve gereken skilleri görünce "abooo, buna hangi danalar biniyo acaba bu kadar skill hayatta çalışılmaz falan demiştim" Sonra Eagle hoşuma gitti yavaş yavaş hybrid silahları çalışmaya başladım. Ee Hybrid öğrenince "yaw bu galentenin gemilerde fena değilmiş" deyip Blaster falan takılmaya başladık. Aakabinde ve detayında "Yaw arkadaş bende shield, missile skilleri tam zaten neden minmatar binmiyorum" oldum. Minmatar sadece bunlardan ibaret değil tabii baktım Projectile grubu da cap istemiyo, gemilerinde hep projectile bonusu var bir de onu çalıştık. Sonra bir baktım bu 3 ırkın Comand shipine biniyorum. Binme derken yüzlerine bile bakmıyom aslında. Ratting için nighthawk var paraya kysam onu da Tenguyla değiştircem.

Uzun lafın kısası kendinize bir hedef koyun. Sonra yavaş yavaş skilleri öncelikli olarak level 4 yapın. Bitince elit gemilere geçmeye başlarsınız. EVE Mon güzel program da hiç gerek yok yıllık plan falan yaptırıp uğraşmaya. Ben hep o anda ne gerekiyorsa ona kastım. Örnek ilk corpumda ecm yapacak kimse yoktu dedim ben yaparım isterseniz,sayesinde falcona biniyorum şimdi. İlk önceliğiniz para kasacak gemi+silah yapmak olmalı. Oyunda en kolay parayı lvl 4 taşıma görevleriyle yaparsınız (Yada öyleydi) ama 1-2-3 lvl taşıma görevleri de insanı kanser eder. Combat görevleri ile çok daha hızlı ve efektif çıkarsınız merdivenleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...