cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 1 seneyi aşkın zamandır yandaş medyada anlı-şanlı kasetler, görüntüler yayınlanıyor... Tamam da gençler, bu ülkenin başbakanının 3 adet ses kasedi var ve bu kasetleri yayınlayan çocuk(Deniz Yıldırım)şu an Silivri'de tutuklu. Bu kasetlerden haberi olmayanlar olabileceğini düşündüğüm için 3'ünü de paylaşıyorum aşağıda. İzleyin ve yorumlayın. 1.KKTC'yi bitirme planı, Tayyip Erdoğan-M.Ali Talat arasındaki telefon görüşmesi http://www.youtube.com/watch?v=EejvQ9C5YNU 2.Tayyip Erdoğan-iş adamı Remzi Gür arasındaki telefon görüşmesi, Sümeyye ile ilgili kısmı özellikle dikkatle dinleyin lütfen http://www.youtube.com/watch?v=YTStdKZo9K0 3.Tayyip Erdoğan ve X kişi arasında ihale ile ilgili konuşma http://www.youtube.com/watch?v=PeN4o1v28xA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 paticiği kapattırcan abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yaa öfff hatunlusu yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Abi site gitcek yapma şöyle şeyler :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Giderse prim yaparız, ismimiz duyulur. Bu arada ses kaydından bir şey olmuyor, hemen kıvırıyorlar. SS or didn't happen olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 paticiğin ateşle imtihanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 seks yoksa zaten prim yapmaz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 BTK sansür literatürüne yeni bir kelime daha ekledi sayende çetintaş abi... Pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Napolyonn said: paticiğin ateşle imtihanı adam şu an gerekli yerlere mail attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bu kadar korkmayın gençler. Hepsi youtube'tan alıntı. Önce youtube'u yeniden yasaklasınlar. Pati'ye bir şey olmaz, merak etmeyin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ama tayyib artık değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 aboo. çetin abi mhpli çıkmış. rage yapmış da gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://26.media.tumblr.com/tumblr_llkcja81wd1qzt4mio1_500.jpg bunu geçen gun ortakoyde gordum. bole afiş mi asılır yahu adasdsa 3 boyutlu tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bu arada küçük bir ayrıntı. Bu haberi yayınlayan Aydınlık Dergisinin genel yayın yönetmeni Deniz Yıldırımın haberi yayınladığı ertesi günü ergenekon terör örgütü ile bağlantısı olduğu ortaya çıktı. Hemen içeri aldılar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 3 tane degil 333 tane var böyle bir kadının istedigi zamanda istedigi kişiden cocuk dogurme hürriyetine sahip olması olanaksızmıs,ben demiyorum t.c. başbakanı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 pr0n diilse seçimlere pek bi etki etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 "nutella yerim" said: 3 tane degil 333 tane var böyle bir kadının istedigi zamanda istedigi kişiden cocuk dogurme hürriyetine sahip olması olanaksızmıs,ben demiyorum t.c. başbakanı diyor Böyle 1 ton kaset var canım. Ama hani "biz artık değiştik" falan diye kıvırtma durumları var ya. Hani bu kasetler eski tarihli ya. O yüzden bunlardan bahsetmedim. Yoksa dediğin gibi, böyle çok mevzu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 evet evet değiştiler cok değiştiler eminim değişmişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 mokoko said: http://26.media.tumblr.com/tumblr_llkcja81wd1qzt4mio1_500.jpg bunu geçen gun ortakoyde gordum. bole afiş mi asılır yahu adasdsa 3 boyutlu tayyip ahahah, şaşı mı bakcaz buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bu konu biraz kendin pişir kendin ye olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 pff ne diye geldim ne çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 seks yoh mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Siteyi kapatırlar, ana sayfayada bakımdayız yazarlar. 1-2 sene sürüyor bakım diye bizde uyanmayız işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben yeni gelmiştim siteyi kapattıracaksınız XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar