Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilizden ayrılınca onun hediyeleriyle ne yaparsınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
balon said:

Ayrıldım yeni, bir kitabı vardı. Nerde bilmiyorum. Kitabım da kalsın demişti bi yerde, eskiden kitabını da verim bi ara triplerinde olmuştum. Kitabım da sende kalsın dedi sonunda, imalı bir triple. Bitti gitti.

şunun aynısını ben yapmıştım yaa... atmıştır ama kitabımı. nefret ediyordu benden çünkü.
Mesaj tarihi:
hediyenin kalitesine göre değişiyor, mesela bir defasında orjinal zippo çakmak hediye etmişti eski kız arkadaşım,hala saklıyorum diğer hediyeleri incik boncuk vs olduğundan direk=çöp lol tamamen duygusal yani.
Mesaj tarihi:
Şöyle yapmak en kârlısı. Ayrılırsınız zaten kız garanti senin aldığın şeyleri geri vermek ister, sen de kabul edersin ama onun aldığı hediyeleri vermezsin. Böylece bir sürü hediyen olur. Şahısen bir kere yapmıştım bunu, hediyelerden bazıları telefon mp3 player falandı. Hazine bulmuş gibi oldum :D
Mesaj tarihi:
senko said:

atarim diyen erkekler

kiz arkadasiniz size ps3 almis diyelim, hadi atin bakiyim...

bana ps3 alıcak kıza küçük bi mutfak mülakatı yaparım, başarılı olursa nihakı basarım.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

fede said:

sevgilimden ayrılınca onun hediyelerini yalarım

Hayali sevgililer sayılmıyor fede. Sayılsa bende sıralardım böyle yaparım şöyle yapardım die ^_^

:)
Mesaj tarihi:
abi hedaye olunca gelirim diye düşünüyorum biliyor musun..

hem çok tatlı küfredip, artık sevmediğiniz insan hakkında söylediklerinizi yanlı bi bakış açısı ile değerlendirip nefretinizi kusmanıza yardımcı olabilirim bence..
  • Yeni Oluştur...