Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 balon said: Ayrıldım yeni, bir kitabı vardı. Nerde bilmiyorum. Kitabım da kalsın demişti bi yerde, eskiden kitabını da verim bi ara triplerinde olmuştum. Kitabım da sende kalsın dedi sonunda, imalı bir triple. Bitti gitti. şunun aynısını ben yapmıştım yaa... atmıştır ama kitabımı. nefret ediyordu benden çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 eski sevgilime kedi(canlı) aldığımı düşününce, o bu soruya ne cevap verirdi merak ettim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hic sevgilimden ayrilmadim, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hediyenin kalitesine göre değişiyor, mesela bir defasında orjinal zippo çakmak hediye etmişti eski kız arkadaşım,hala saklıyorum diğer hediyeleri incik boncuk vs olduğundan direk=çöp lol tamamen duygusal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi çok güzel bi hırka aldıydı, giyemiyorum lan giysem mi? bir de ısparta küçük yer, ayrıca arka sokağımda oturuyor. napsam ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Kızın evinin önünde yak o hırkayı küheylan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Şöyle yapmak en kârlısı. Ayrılırsınız zaten kız garanti senin aldığın şeyleri geri vermek ister, sen de kabul edersin ama onun aldığı hediyeleri vermezsin. Böylece bir sürü hediyen olur. Şahısen bir kere yapmıştım bunu, hediyelerden bazıları telefon mp3 player falandı. Hazine bulmuş gibi oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 wastyrx said: Kızın evinin önünde yak o hırkayı küheylan.. onun yerine onun eşofmanı, kendi hırkası falan da ben de kalmış onları yaksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 sevgilimden ayrılınca onun hediyelerini yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 küveti doldurur sevgilimin hediyeleriyle banyo yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fede said: sevgilimden ayrılınca onun hediyelerini yalarım Hayali sevgililer sayılmıyor fede. Sayılsa bende sıralardım böyle yaparım şöyle yapardım die ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 once kendimi sonra hediyeleri vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 senko said: atarim diyen erkekler kiz arkadasiniz size ps3 almis diyelim, hadi atin bakiyim... bana ps3 alıcak kıza küçük bi mutfak mülakatı yaparım, başarılı olursa nihakı basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Yazı, resim bişi değilse maddiyatı varsa, kalır bende herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 wastyrx said: fede said: sevgilimden ayrılınca onun hediyelerini yalarım Hayali sevgililer sayılmıyor fede. Sayılsa bende sıralardım böyle yaparım şöyle yapardım die ^_^ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 http://facebuko.net/wp-content/uploads/avatars/foreveralone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 kullaniyorum hepsini tesaduf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 çeşitli okazyonlarla birilerine dağıtırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi bi sonraki ayrılmanın acısını benden çıkartabilirsin gelecek hedayeleri bekliyorum! umarım ayrılırsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ayrılmak için önce birini bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hem sen daha bira içmeye taksime gelmiyosun zındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi hedaye olunca gelirim diye düşünüyorum biliyor musun.. hem çok tatlı küfredip, artık sevmediğiniz insan hakkında söylediklerinizi yanlı bi bakış açısı ile değerlendirip nefretinizi kusmanıza yardımcı olabilirim bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 pratik olanları kullanıyorum çanta vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 mesela zor bir kahve yapma makinesi ise pratik olmadığından atıyor musun? parçalarına ayır, orasını temizle, burasını sök yıka falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar