DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 burak kötü forvet mi? trabzonun sisteminde iyi işliyor,kendini geliştirmiş işte çocuk;takipçiliği var,güçlü,hızlı,son vuruşlarıda idare eder. glowacki ve umut asıl kötü olanlar. jaja,alanzinho,selçuk,burak ve onur TSL'de her takımda as oynuyabilecek yetenekte oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bu sefer şampiyon olucaklar ama gönül isterki yine gülelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 +1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Arkadaşlar Digiturk'ten sadece bu maçı satın alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak kaç paradır bilen var mı?, 28 TL'miş cafede izliyim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 28 seiyiymiş. ben gs fb maçını alıyım dedim. 40 dediler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Son macta gs ye verdik , son macta sampiyon olduk sandik sevindik bursaymis sampiyon sonradan uyandik, e simdi olmasin baska bir sacmalik lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 geçen sene 56 tl ödemiştim ben tek maça gs-fb için. yine indirmişler fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Esh said: 28 seiyiymiş. ben gs fb maçını alıyım dedim. 40 dediler sdf o acil durumlar icin her halde ya kayinpeder mac izlmeye gelirse falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Esh said: 28 seiyiymiş. ben gs fb maçını alıyım dedim. 40 dediler sdf Derbide öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bugün sampıyonlugu kaybedersek fb 2-3 yıl kendıne gelemez,aykut falan kalmaz,su guzelım kadro boşa gider.Gs den kötü duruma duserız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 aziz yıldırım bu sefer akıllı davranıyor, şampiyonluk gitse de aykutu tutar takımda. her şeyi geçtim hadi bugün maçı kaybetsin fener, öyle versin şampiyonluğu. ikinci yarıya baktığımızda 15 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet olacak. E oha, böyle adamı göndermezler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Buddha said: Arkadaşlar Digiturk'ten sadece bu maçı satın alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak kaç paradır bilen var mı?, 28 TL'miş cafede izliyim daha iyi. webtv de 7.99 Nasıldır yayını webtv'nin, izleyenler bir yorum yapsa? zaa lamak için alınır yani 7.99 bişi değil ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 en son arkadaşın evinde alalım dedik. korsan yayınlardan beter donuyordu resmen. ama bize mi öyle denk geldi yoksa normal hali mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Rewendor said: aziz yıldırım bu sefer akıllı davranıyor, şampiyonluk gitse de aykutu tutar takımda. her şeyi geçtim hadi bugün maçı kaybetsin fener, öyle versin şampiyonluğu. ikinci yarıya baktığımızda 15 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet olacak. E oha, böyle adamı göndermezler heralde. azizi gönderirler sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 aziz yıldırım istifa etmedikçe kimse göndermez. bütün güçlü adamlar onu destekliyor zaten. ali koç vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 8 mbit internetiniz varsa donmalar yaşamanız muhtemelen hatta kopmalar olmasında muhtemelen gerçi bu gün bağlantı ne olursa olsun çok fazla kişi satın alacağı için muhtemelen site göçecek , almak isteyen bir an önce alsın yayınlar şimdiden açık şimdiden girsinler siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 şu an 1200 kbps nazar değmesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tinu said: 8 mbit internetiniz varsa donmalar yaşamanız muhtemelen hatta kopmalar olmasında muhtemelen gerçi bu gün bağlantı ne olursa olsun çok fazla kişi satın alacağı için muhtemelen site göçecek , almak isteyen bir an önce alsın yayınlar şimdiden açık şimdiden girsinler siteye. hayır benim net 16mbit de, abi bu nasıl bir saçmalıktır yahu. NBA league pass ile dünya izliyor sıfır donma ve ben böyle kaliteli stream hayatımda görmedim. bizde maks. izleyen sayısı ne kadar, yok donma yok kopma. Misal veetle'de mi ne hatırlamıyorum, ne kadar çok izleyen olursa o kadar kalite artıyor, herkes seedliyor gibi bir mantığı var. yüzlerce milyon dolar verip ihale alıyorsun, teknolojin sıfır. 3d yayın getireceklerine bunlarla da uğraşsınlar biraz. ohhh içimi döktüm ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Arman için oyna forman için oyna. Cindy'in için oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ikinci yarıdaki maçların yarısı webtv den izledik arkadaşlarla, donma nerdeyse hiç olmadı, bi iki kere dc olduk geri bağlandık, görüntü kalitesi de çok çok iyiydi her maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 oha webtv yi öven insan. Abi 8mbit bağlantı var. bütün sezonu webtv den izledim 3 tane maçı belki adam akıllı izlemişimdir. Hep bi sorun hep bir şey vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bir tek beşiktaş - fenerabhçe maçı işkenceydi durmadan bağlantı koptu diğer maçlarda pek sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bende de fiber 20mbit olduğu için bende çok rahat izliyorum webtv de , yalnız bir duyuma göre seneye biliyorsunuz superonline artık turkcell superonline oldu ve seneye iptv olayını başlatıp , maçları direk iptv üzerinden yayınlayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar