Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 acelesi yok zaten mayis gibi sale lar gelmeye baslar heryerde, orda gercek fiyatina iner, 15 dolarin ederi bende 25+ saat gameplay minimum. cok oynamak istersem zaten red templarlar respawn oluyor bi suru yerde giderim onlari keserim bedava :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 aynen abi, daha keserken respawn oluyolardı onlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ya olm skyholddayım da armorum falan çok dandik item armor recipe ları bulamıyorum baya yeto gibi kaldım ya bi guide neyin arıyorum yoksa hala en baştaki armorlarla geziyor adamlar ya silahlar yine var da. upgrade edemiyorum silahları falan sinire kestim iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=fElIdKZX6p0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 gencler bu oyun ssd yi patlatiyormus diye biseyler okudum reddit ti galiba okudugum yer. Basina gelen oldumu , oyunu kurdum ssd ye oynamiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 yazıyodu buralarda öyle birşey yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Sam in basina gelmisti sanirim boyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 dedikodu vardi redditte ama kanitlanmis bir sey yok. ayrica oyun pc ye cikali aylar oldu. bu saate patchlemislerdir varsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 bosverin bunu. ne isiniz var offline konsol mmo suyla? alin pillars of eternity i, bizim hype a katilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 baldur's 2015 kendi başlığında konuşuluyor, sapla samanı karıştırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ben trade ettim oyunu ps4 te bloodborne ile. tum dlc ler ciksin bi daha alirim belki. saveler duruyor nasilsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Sam said: baldur's 2015 kendi başlığında konuşuluyor, sapla samanı karıştırmayalım. ilk cumlem konu ile alakali ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Tam bir casual ,tatlısu pc-gamer oyunu olmuş baya beğendim, benim gibi işten güçten hafta içi 2-3 saat oyun oynamaya vakti olanlar için birebir.Yalnız Normal çok kolay , hard'da zorluyor baya normale göre,arasını tutturamamışlar. Pillars of Eternity' i yarım saat falan twitch'den izledim.O kadar dialog'u bünyem kaldırmaz sanırım bu yaştan sonra.console fag olma yolunda hızla ilerliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bişi dicem, yakın zamanda benim desktop'a ssd alıcam da, bu oyunun da dlc'sini muhtemelen peşi sıra oynicam. ssd patlama olayı kesinlikle yok di mi ? nuke'larım bak bioware'i, hamburger helper'ı rezlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ssd olayi hackerlar tarafindan kirilamayinca uzunca uyduruldu sanirim. Koruma yontemiyle ilgili birseydi hatirladigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 benim ssd patladı ama ssd'ye kurulu değildi oyun, oyun kitlenip cold reset atınca patladı ssd. controller'ın ömrü o kadarmış herhalde, 3 yıllıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ssd ye bir halt yiyorsa bile bu saate kadar caktirmadan patchlemislerdir zaten. baya oldu cikali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 http://www.dsogaming.com/news/denuvo-ssd-rumor-is-false-no-system-is-infallible-striving-to-be-a-step-ahead-of-pirates/ yok oyle bir sey ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 5 mayista geliyormus free dlc: http://www.dragonage.com/en_US/news/black-emporium-announced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Norak said: 5 mayista geliyormus free dlc: http://www.dragonage.com/en_US/news/black-emporium-announced oo eyvallah, iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 yine mi black emporium =p da2 de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 aslinda ben olsam emporuma bide random ortam ve spawnlarin oldugu bir magical dungeon eklerim oynayanin leveline eslesen ve biraz ustu olcak sekilde, arada ac ac oyna her seferinde degisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 onu bedavaya vermezler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 eh pay to win in bokunu cikarmis bir multiplayeri var oyunun ayni konsepte sahip, niye onu baltalasinlarki? :D me3 un multisi bile daha insafliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar