Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age: Inquisition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acelesi yok zaten mayis gibi sale lar gelmeye baslar heryerde, orda gercek fiyatina iner, 15 dolarin ederi bende 25+ saat gameplay minimum.

cok oynamak istersem zaten red templarlar respawn oluyor bi suru yerde giderim onlari keserim bedava :p
Mesaj tarihi:
ya olm skyholddayım da armorum falan çok dandik item armor recipe ları bulamıyorum baya yeto gibi kaldım ya bi guide neyin arıyorum yoksa hala en baştaki armorlarla geziyor adamlar ya silahlar yine var da. upgrade edemiyorum silahları falan sinire kestim iyice.
Mesaj tarihi:
Tam bir casual ,tatlısu pc-gamer oyunu olmuş baya beğendim, benim gibi işten güçten hafta içi 2-3 saat oyun oynamaya vakti olanlar için birebir.Yalnız Normal çok kolay , hard'da zorluyor baya normale göre,arasını tutturamamışlar.

Pillars of Eternity' i yarım saat falan twitch'den izledim.O kadar dialog'u bünyem kaldırmaz sanırım bu yaştan sonra.console fag olma yolunda hızla ilerliyorum :)
Mesaj tarihi:
bişi dicem, yakın zamanda benim desktop'a ssd alıcam da, bu oyunun da dlc'sini muhtemelen peşi sıra oynicam. ssd patlama olayı kesinlikle yok di mi ? nuke'larım bak bioware'i, hamburger helper'ı rezlerim.
Mesaj tarihi:
benim ssd patladı ama ssd'ye kurulu değildi oyun, oyun kitlenip cold reset atınca patladı ssd. controller'ın ömrü o kadarmış herhalde, 3 yıllıktı.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
aslinda ben olsam emporuma bide random ortam ve spawnlarin oldugu bir magical dungeon eklerim oynayanin leveline eslesen ve biraz ustu olcak sekilde, arada ac ac oyna her seferinde degisik.
  • Yeni Oluştur...