Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 sağol ya zahmet etme ben bulurum sonra. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Buyrun :) TavernSongs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 sağolasın, makbule geçti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Ne demek vazifemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 G2A'da 40 dolar civarı oyun şu anda. Var mı daha uyguna bulan son zamanlarda? Playstore, D&R, Nuuvem falan baktım bundan düşük göremedim ama belki ucubik bi yerde kampanya yapmıştır biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Ilk yerden sonra nereye gidecegim ben ya redcliff e sokmuyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Wartabledan gidip mainquesti yap. savas haritasindaki buyuk ve yesil ikonlar main questler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Oski said: abi bu oyun bitmiyo ps4 aldigimdan beri oynuyorum oeh baydim artik resmen bunu trade edip order 1886'ya hic para vermicektim ama yetismiycek sanirim. neyse aradan the evil within i cikarip onu saydirdim order 1886'nin pre-order parasi olarak da 25 euro gitti. bi yandan psn+ oyunlari birikiyor. lbp3 var, minecraft'in jelatinini acmadim daha uyku uyuyamiyorum Abi imreniyorum böyle oyun oynayabilen insanlara. Çok istiyorum ben de DA'yı oynıyım ama bir türlü kafamı toplayıp da aletin karşısına geçemiyorum. PC'de salak salak hots oynayıp sinir stres oluyorum boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 malfurion oynamıyorsun ondan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Dün shard arama ekranında uyuya kalmışım stormcoast'ta sdf. Sonra uyanıp main questi yapıp yattım direk. Oyunun combat'ı çok boktan geldi bana, zoom out çok sıkıntılı; tactical'e geçmeyince bam güm ölüyor herkes. Her karakteri ayrı ayrı oynatıyorum 3-5 tane mob kesmek işkence oluyor. Rift kapatacağım zaman rifte tıklayamıyorum falan. Ben mi yetemedim anlamadım. (Daha 5 lvl'im btw, 7 saat played olmuş, tın tın takılıyorum.) Guide'lara bakmaya falan da yeni başladım da, Vivianne'i recruit etmemişim galba... Ne güzel. Oyuna baştan başlayıp hızlı hızlı yapayım her şeyi akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bastan baslama. vivi yi gec recruit etmek bir kayip degil. sonra recruit etmenin hikaye olarak bir artisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Zaten save'im varmış Val'e gitmeden önce :P Oradan başladım dün, 1 saat falan fazladan oynayacağım hepi topu. Uzun zamandır single player RPG oynamamıştım (ilk dragon age çıktığında ben son rpg'mi bitiriyordum galiba), iyi geldi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 vivienne cok uyuz bi hatun hic takilmadim onla ben hemen hemen tum oyun ben, dorian, cole ve solas olarak gittik dorian ve cole imba dps. aslinda cole yerine Sera isterdim ama oyunda hep Dagger dustu bana guzel dps li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Solas'ı alın gruba muhakkak, hikayeyle bağlantılı olarak. Iron Bull'u da es geçmemenizi tavsiye ederim. Allahsız gibi vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Solas bence ezik bi karakter de healer olarak onu sectigimden tutmak zorunda kaliyorum. Iron Bull'a cok saglam item dizdim aslinda ama iste yer yok. kendimi cikarmam lazim gruptan laksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 deadwoll said: Zaten save'im varmış Val'e gitmeden önce :P Oradan başladım dün, 1 saat falan fazladan oynayacağım hepi topu. Uzun zamandır single player RPG oynamamıştım (ilk dragon age çıktığında ben son rpg'mi bitiriyordum galiba), iyi geldi oyun. :p vivenne ni ne zaman aldiginin hikayeye zerre etkisi yok. bir sey katmiyor yoklugu bir sey cikarmiyor. bosuna oynadin o bir saati tekrar. oyunu ortasinda da alsan onunla ilgili herseyi gene de bitirebilirsin. tum dialoglari gene de gorebilirsin. gruba katmayacaksan da zaten bir islevi yok. ben kendim knight enchanter oldugumdan recruit etmek ve questlerini yapmak disinda gruba hic katmadim onu. solas i aldim onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Ahahah sahne kaçırarak, companion, item vs. atlayarak devam edersem titreme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Oyun cok başarılı ya yavas yavas oynuyom 1 yila biter heralde sbshjs ya o değil de Templar lar icin 15 power diyor nasi olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 O bir opsiyon, ya mage ya da templarları açacaksın. 15 power da oldukça kolay, her açtığın kamptan her yaptığın questten power geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Şuursuzca oynadım haftasonu ya. Spec.leri açıcam bakalım, skyhold'dayım, gidip Hawke dayının arkadaşı olan warden'la da buluştum ama hala questleri çıkmadı gerçi wartable'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 power olayina cok takilmayin, cogu oyundaki gold/para gibi burdada, gereginden faza cikiyor ve bir sink yok fazlasini harcayabileceginiz, bolca olcak ilerde elinizde, 100lerce falan. bide ea cok memnunmus galiba bundan, biowareun tarihinde en iyi release i su ana kadar demis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 yazildimi bilmiyorum ama bunun isometric olarak oynatan hacki mevcut dun denedim cok iyi. http://www.gamerheadlines.com/wp-content/uploads/2014/11/6IRTYdk-720x450.jpg istediginiz kadar geri cekebiliyorsunuz kamerayi ve enfes oluyor tabii. http://forum.cheatengine.org/viewtopic.php?p=5563944#5563944 burada anlatiyor yapan arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ilk patchten sonra cikmisti galiba bu disarda iyi ama ama ic mekanlarda sorun olabilir diye denememistim, cunku instanced degil bi suru yer, normal disarsinin parcasi, zoom out yapacak yer yok kamera disari cikar falan diye :p kapali alanda sorun cikarmiyorsa kullanilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Oyun keşke öyle izometrik olsa :( Ben bayağı eğleniyorum ya, genel kanı nedir bilmiyorum ama uzun zamandır ilk kez bir haftasonum tamamen boştu ve kaç senedir ilk kez koca haftasonunu komple oyun oynayarak geçirdim. Hikaye fena değil, bayağı sürüklüyor. Class'lar keyifli vs. Kötü yanları oyunda ciddi bir yönlendirme eksikliği olması ve combat sisteminin bokluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 origindeki orjinal dragon age inq. de denedim bu arada dis alanda. ic alanda bilemiyorum ama sanirim onuda cozmus gibi duruyor ya da cok fazla zoom out yapmayin diyordu. birde olay cok basit. ctrl ye basip zoomu ayarliyorsun cikinca orada kaliyorsun. yani ic alanda bozulsa bile hemen ctrl ile normale cek oldu bitti. kullanmasan bile bir serbestlik niye normalde boyle gelmemis anlasilir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar