aente Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 oyunda ciddi bir yönlendirme sorunu var sanırım, herkes kayboluyor, başka yerleri farmlıyor falan fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 yok ana questin gitmediği sadece side quest ve puzzle falan toplamak amaçlı serbest bölgeler var 3-4 tane, ben onları bitirmeden, wartabledaki görevleri yapmadan falan hikayeyi bitirmem o açıdan dolaşıyorum heryeri, moblar bi noktaya kadar scale oluyor ama heryere gidip herşeyi yapınca ister istemez yüksek level oluyorsun çoğu oyundaki gibi, tek ability ile god tier olmak yerine exploration xp & top tier gear is op olmayı tercih ediyorum ben, emerald gravesde lvl 15 mobları lvl 20 olarak ZAA diye diye patlatıyorum şu an ama 1 shot all durumunda da değilim, 5 level altıma hala tactics açıp dalıyorum gayet her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 hinterlands, western approach'dakileri de bugün kestim etti 3. dragon slain. ikisini de tek seferde aldım bu sefer, knight enchanter'ı bugün açmama rağmen henüz feat vermedim. nightmare'de specialization'sız 3 dragon iyi bence, kolay kolay zorlanmam uzun süre. sağlam pot döndü ama, iki kişi sadece healing potion'lar ile donattım. önümüzdeki maçlara bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 meksika originde standard 26.99$ digital deluxe 29.99$'mış şuan. hola ile alıcam eğer alınır diyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yılbaşı indirimi bekliyordum, eğer alır ve sıkıntı yaşamazsan bi tuto yazda bende alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 attan tiksindim ben ya. ne biçim yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 binekler dandik ya bide zaten heryerde kamp olduğu için gerek yok pek, ilk at questi en uzun binek kullandığım kısım oyundaki heralde onun dışında çok az bindim farklı bişi alınca bi test sürüsü hariç. ama yüksekten atlarken iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Dworgian said: attan tiksindim ben ya. ne biçim yapmışlar. ps1 gallop racer oyunlarindan bile daha kotu surusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Onu yapan bunuda yapmisti http://younggunyounggame.files.wordpress.com/2013/01/mako.jpg?w=510 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 şimdi alıp indirdim oyunu da bu keep miydi, eski seçimleri yaptığımız site. Ona direk Origins savelerini filan aktarma gibi birşey var mı? İlla teker teker seçecek miyim sdf. Hatırlamıyorum ki çoğu şeyi. Kotakuda ki o uzun lore yazısı vardı. Onu bi okuyacam da giricem oyuna zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 save aktarma yok, Keep zaten origine bağlanıp ordan alıyor ilk oyunlardaki mevcut datayı varsa eğer, onun üstüne ekleme/değişiklik vb yapıp kaydedip buna ekliyorsun karakter yaratmanın sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ancient elvhens? http://i.imgur.com/l5HhM8e.png ayrıca bu zoneda (resimle alakası yok) quest listte belirmeyen gizli bir quest/puzzle var bir logbook ile başlayan, direk codexe düşüyor bilgi. bide instanced dungeonları negzel yapmışlar ya, hepsi farklı farklı dizaynlarda hoş. http://i.imgur.com/YpY6ORN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Iron Bull'u bulduğumuz haritadaki ejderhaya nasıl ulaşıyoruz? İlla Templarlar ile işbirliği yapmak mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 orası baya sonra açılıyor wartabledan görevle falan, zaten dragon lvl 19 muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ata binmiyorum ben, nasilmis diye hic bakmadim. yuruyerek her yere. surekli yerden bir seyler topladigim icin in bin eziyet olur diye denemedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 O zaman o at senin değil hocam. Ne de olsa. At binenin, kılıç kuşananın. Yaaa yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 winter is coming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bu arada sunun hala konmamasina sasirdim bu topice http://38.media.tumblr.com/ce33ddfc1222f1883e0653ae24934b67/tumblr_n75vejqGeX1sgbxoto1_500.png ORIGINAL CHARACTER DO NOT STEAL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 aynı merküri gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Dün yine gece 2 ye kadar oynadım, zaman nasıl geçiyor anlamak güç. Harika bir oyun bence, keşke Witcher i da Bioware yapsa da o evren böyle boşa harcanmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ya bu oyun çok iyi makine istiyomuş niye söylemiyosunuz fakir edition indirmiştim girdim bi süre süründüm çıktım sonra bu kadar yeter diyip gözüm bozuluyodu nerdeyse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ben lvl 8 oldum. oynarken keyif alıyorum. tam bir konsol oyunu sdfdf. ha sık mmo oynayanlara eminim sıkıcı gelebilir de ben hayatımda 2 tane mmo oynadım toplasan 1 hafta falan. o yüzden sıkılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bu açık ara GOTY ile ilgili tek bir şikayetim var: Specializationlar çok geç açılıyor. Skyhold a geldin lvl 10, malzemelerin olduğu harita 11-15, lvl 12 civarı falan alıyorsun yani specializationu ilk olarak ki bence çok geç. DA:O da lvl 7 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Xenus said: meksika originde standard 26.99$ digital deluxe 29.99$'mış şuan. hola ile alıcam eğer alınır diyorsanız satın aldınmı? aldıysan bi sıkıntı çıktımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 PS4'te oynayan var mi? multi atalim baya zevkli ama random tiplerle wipe yeniyo hep asdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar