aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bu fifa15 lordlu mordlu bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 İyi bari çok değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ya sdd system disk sadece, oyun yoktu ama origin vardı sadece. Gerçi açabildiğim esnada baktım sddlife write göstermiyor fazla, ssd health % 99. Sandforce fw güncellemeye çalışıyorum galiba o cold reset yapınca saçmalayabiliyormuş. Cold reset bu yıl yapmamıştım gerçi zorunda bıraktı oyun. bütün ea oyunları denuvo olacakmış diyorlardı artık, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bu olay buyuk bela yalniz, ben uzun sure oynayacagim oyunlarin cogunu 2. ssd ye kuruyordum, simdi oturup bir de bu halti mi arastircaz oyun kurmadan ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Tazminat manyağı olurlar ilşallah. Zaten ssd harici bir diske kurduğunda; 40 dakikada 30gb veri okuma/yazması yapan bir oyun 7200rpm diskte ne kadar verimli çalışabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bisey olmaz, ea'e hele hicbisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ya zaten olmuyor.. Kikidrow, foloaded, FLT falan kırıyor geçiyor dağıtıyor beynini korumanı bilmem neyini. Ya hiç çıkarma pc ye yada batırma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Yok ya benimki sanırım sandforce azizliğine uğradı, nazar değirdim. Fw update de çıkarmamışlar. İş çıktı başıma durduk yerde. Win klasörünü kopyalayacak kadar uzun çalışabilseydi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 sacma..denuro vs..gidip digital yada kutulu alip da normal hd lerine kurmus olarak oynayanlar ne oluyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Kiramayinca Korkut milleti gibi bu olay. Sallamamsi olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 biri uydurmus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Kirilmadigi oldu mu ki hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 kırılıyor da biraz vakit alıyor bir sonraki oyuna zaten güncelliyorlar denuvoyu tekrar 1 ay gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Denuvonun sitesinde yok öyle bir şey diyorlar. Uydurma gibi geliyor bana ama yakında patlak verir gerçekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Onu gectim de bu meret input lag yapiyor mu yapmiyor mu bir aciklik getirilsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 6 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 yok daha fazlaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 kolpadır. ben inanmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Fw güncelledim ama işe yaramadı, 2118'e kadar ömür biçilen ssd gitti. Hadi kill la kill izlerken external bozmuştum, ona hiç üzülmedim de dragon age için ssd bozmak acı koydu. Denuvo ile alakasız gerçi cold reset atınca sandforce controller gg oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 2118'e kadar ömür biçene kadar 2020'ye kadar garanti verseler daha iyi olurmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Yok ssdlife programı yazma okumaya göre tahmin veriyor da controller arızası iş kazası gibi maalesef. Led ampüllerin de ledden önce denetçi devresi patlıyor o hesap tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 salak gibi son anda aldim dun gece. EA ye kolay para vermeyecegim demistim. salak kafam iste. pisman olmam 5 dk surdu. lan bunda 10 tane sundan bul missioni dolu, swtor ekibine mi yaptirmislar bu questleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ben bayağı hevesli almıştım da acayip hüsrana uğradım. İyi ki geçen g2ada indirimden originsi almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Geçen ay originsi originde beleşe verdilerdi. Oradan alsaydın keşke. Bu oyunu beğenmediniz mi şimdi? Bunu alırım diye originsi bitiriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar