fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 En temizi uyumamaya çalışmak. Yatağın içinde ben ne kadar uyumadan kalırım gibisinden oyun gibi düşün. 5-10 dakka içinde dalarsın uykuya. Bende işe yarıyor hep :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 senko said: eterle uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 fixmen said: En temizi uyumamaya çalışmak. Yatağın içinde ben ne kadar uyumadan kalırım gibisinden oyun gibi düşün. 5-10 dakka içinde dalarsın uykuya. Bende işe yarıyor hep :). brain power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Yattığında ve uykun gelmediğinde şunu düşün: "Şu anda tamamen manuel olarak nefes alıyorsun" veya tam o anda dilinin ağzının içinde hareket etmediğini farketmen de işe yarayabilir. Tabii bilinçli olarak yutkunmaya da başlıycaksın bi süre sonra. Kalp atışlarını saymayı da deneyebilirsin ama pek işe yarıycağını sanmıyorum. Ha, bu arada: Vücudunda en az iki nokta kaşınıyo ve bunun yeni farkına varıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ShadowFury said: "Şu anda tamamen manuel olarak nefes alıyorsun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 uykudan geberene kadar yatağa yatmıyorum. okumam gerekenleri falan okuyorum. sonra yatınca anında uyuyorum. bazen bi önceki gece ne yaptığımı hatırlamadığım oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Pasta said: AHAHAHAH ya ben senle evlenebilirim lan. en sevdiğim şey uzay belgeseli seyredip uyumak. sdfsdf evlenelim ekmekcim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mum_Chamber said: gun icinde fiziksel olarak yorulmamak uykusuzlugun ilk sebeplerinden. gunde 1 saat kosarsaniz gece misiiil misil uyursunuz günde 15km koşuyorum gece hiçbi şekilde uyuyamıyorum. sabahın ilk ışıklarında anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sudafed için uyutuyo, ama şurubunu dikceniz akfaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Tv izlemeden kitap okumadan uyuyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 john malkoviç olmak filmini izliyodum bi ara. yarım saati geçememiştim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sıkıcı dizi izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sadece uykulu hissettiğinizde yatağa gidin ve yatakta rutin bir rahatlama periodunuz olsun (örneğin öncesinde ılık bir duş almak gibi). Uyumanız için gereken rahat bir ortam oluşturun (ışık, ısı, gürültü gibi faktörler). Yatağı sadece uyku için kullanın. Yemek yemek, televizyon izlemek, kitap okumak gibi aktiviteleri yatakta yapmayın. Düzenli bir uyanma şeması oluşturun. uykusitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 aynı sorunu ben de yaşıyorum. başımı yastığa vurur vurmaz uykuya dalana kadarki zamanı öldürmek için türlü türlü senaryolar üretiyorum kafamda ve tamamen istem dışı oluyor. yaşadığım olayları tekrar hayal edip "şöyle deseydim nolurdu?, şöyle yapsaydım ne olurdu?" şeklinde olayların nasıl sonuç alacağını kurguluyorum. yaptığım yanlışlıklar ya da pişmanlıklardan dolayı değil. her hangi bir olay yani, yaşadığım spesifik bir şey değil. ve hani 3. kişi tarafından "hmm böyle olurdu, şöyle olurdu" diye de değil, birebir sanki gerçekten konuşuyormuşum gibi hayal ediyorum, karşımdaki kişinin konuşmalarına kadar her şeyi kurguluyorum. saatler geçtiğinde de kendimi 'yeter!' diyip durdurmaya çalışıyorum, bi 5-10 dakika hiç bir şey düşünmeden bekliyorum. ardından gene kafamda türlü türlü senaryolar dönüyor. uykuya dalana kadar ızdırap çekiyorum resmen. ve sırf bu yüzden günde 3-5 saat arası uyuyabiliyorum. şu son 2 senede aklımı yitirdim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mal said: john malkoviç olmak filmini izliyodum bi ara. yarım saati geçememiştim hiç. of ne kötü bi filmdi o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 PrudenT said: Mum_Chamber said: gun icinde fiziksel olarak yorulmamak uykusuzlugun ilk sebeplerinden. gunde 1 saat kosarsaniz gece misiiil misil uyursunuz günde 15km koşuyorum gece hiçbi şekilde uyuyamıyorum. sabahın ilk ışıklarında anca. kac saat uyuyorsun peki? 6 saatten fazla uyuyorsan uykusuzluk degil senin sorunun, gun ritmini bozmussun. ikisi farkli dertler. gun ritmini bozduysan her sabah 6:30'da kalkmaya basla bakalim, gorelim sabahin ilk isiklarina kadar oturabiliyor musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 2-3 günde bir uyuyan birisi olarak derdini gayet iyi anlamaktayım. İlaç dışında düzetmek için her boku denedim. Banamısın demedi. Uykusuzluktan beyin şalterleri kapatana kadar uyuyamıyorum. Göz kapaklarım birbirine yapışacak kadar ağırlaşmasına rağmen gene uyuyamıyorum. Artık son çare doktora neyin gidicem, oda basıcak uyku ilacını anti depresan neyin. Pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Pasta said: Mal said: john malkoviç olmak filmini izliyodum bi ara. yarım saati geçememiştim hiç. of ne kötü bi filmdi o ya. kötüydü bide adamın evinin tavan boyu 1 metre felandı. izleyince daraltı geliyodu bayılıp uyuyodum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Maydonoz,nane,elma,muz,süt,yoğurt gibi besinler uykusuzluğa iyi gelir. Uykumuz gelmediğinde genellikle aklımıza düşünceler gelir birşey düşünmemeye özen gösterin.Düzenli olarak spor yapabilirsiniz.Yada uykuzun gelmediği gece kalkıp iş yapabilirsiniz :) vücut yorulur uykunuz gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ayran iç:D ve sonra bir şeyler oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 melisa çayı ile kedi dili otunu birlikte kaynat, iç. gerçi şu kedili ot ayak gibi kokuyo, çok fena; ama uyutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 elizabeth dememiş mi kimse ya yoksa ben mi atlayarak okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mum_Chamber said: kac saat uyuyorsun peki? 6 saatten fazla uyuyorsan uykusuzluk degil senin sorunun, gun ritmini bozmussun. ikisi farkli dertler. gun ritmini bozduysan her sabah 6:30'da kalkmaya basla bakalim, gorelim sabahin ilk isiklarina kadar oturabiliyor musun. haklısın sdfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben ortamala 5 saat uyuyorum ya 5-6 yatıp 10-11 en geç 12 de kalkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 10saatten assagisi kesmiyor beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar