Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Person of Interest (2011) - CBS

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
4 şubat sanırım, salı akşamları yayınlanıyor. 5'inde izlenir. 14. bölüm preview geldi çünkü.

3x14 Provenance

http://www.youtube.com/watch?v=SOo9fVq68Rk

evet, dikkatleri bu bölüm Shaw'a çekmek istemiş şair.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
15 çıktı, 16 da sanırım haftaya yayınlanıyor artık sezon finaline kadar düzenli gidecek gibi. 23 bölüm toplamda.

3x15

standart bir bölüm derken dizinin hızlı kurgusu sayesinde 4. sezon için finch'e özel bir nemesis oluşturdular. fasko da level atlamış, havasından geçilmiyor.

Mesaj tarihi:

3x16

güzel bölümdü de 2010 yılında finch'in reese'i tanımaması lazım aslında. devamlılık hatası mı oldu yoksa ileride bir şekilde bağlayabilecekler mi bilmiyorum.

Mesaj tarihi:
Coldwind said:

3x16

güzel bölümdü de 2010 yılında finch'in reese'i tanımaması lazım aslında. devamlılık hatası mı oldu yoksa ileride bir şekilde bağlayabilecekler mi bilmiyorum.

zaten daha önceden takip etmiyor muydu onu?
Mesaj tarihi:

benim bildiğim kadarıyla reese eski sevgilisini döverek öldüren adamı -yani kadının kocasını- öldürmeden öncesine kadar tanınmıyor finch tarafından. bu da ordos sonrası, yani CIA'in reese ve stanton'ı öldürmeye çalışmasının ardındaki bir dönemde oluyor.

kara stanton ile çalışırken reese'in finch tarafından daha önceden bilinmesi ya ciddi bir devamlılık hatası ya da daha sonra açıklanacak olan bir background story.

Mesaj tarihi:
ya bu insanlar mı çok hızlı anlıyo bende mi bi bozukluk var çözemedim. ordan şu numaralı hücrenin şu bloğuna git şurdaki 300 kiloluk iri adamla konuş ona şundan bahset seni sevicektir tarzı şeyleri 5 saniye içinde söylüyolar yarısını falan yakalıyorum. ya altyazıdan takip etmeye çalıştığım için ya da başka bi nedenden dolayı ama daha çözemedim.
Mesaj tarihi:
dizinin kurgusu çok hızlı ve her bölümü dolu dolu, altyazıdan okuyorsan birçok detayı kaçırma riskin var.

3x17

güzel bölümdü bu ya, root'un sonsuz bilgiye olan erişimini hayranlık verici düzeyde anlatabiliyorlar. bir tek şeyi anlamadım hardware upgrade'i olan o kulaklığa jammer varken nasıl erişebiliyor makine? yani araştırmadım gerçi de garip geldi yine de.

samaritan muhabbeti de sezon finali için güzel olacak gibi. 6 bölüm var bitmesine bu sezonun. root da oldukça sağlam bir karakter oldu dizi içinde. vigilance dizi genelinde ara sıra çıkan random terrörist grubu kalıbından çıkabilseydi daha iyi olurdu sanırım.

bunun dışında, finch ile kar yağışı altındaki konuşmaları esnasında d&d mantığında finch'in wizard, root'un sorcerer olduğunu düşündüm o an :)

Mesaj tarihi:
Evet hakikaten çok güzel gidiyor, bölüm de yeni konu da çok iyiydi ama biraz abartıyorlar root'un real-time istihbaratını arada combat dönerken. Wallhack biraz kısılması lazım.
  • Yeni Oluştur...