Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 o kapı öyle kırılmaz. olmamış orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 joystickle uçak indirdiğine inandın, ona mı inanmadın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 14 çıkmadı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Esh said: 14 çıkmadı mı ya? 9 Şubata kadar ara verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 4 şubat sanırım, salı akşamları yayınlanıyor. 5'inde izlenir. 14. bölüm preview geldi çünkü. 3x14 Provenance http://www.youtube.com/watch?v=SOo9fVq68Rk evet, dikkatleri bu bölüm Shaw'a çekmek istemiş şair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 15 çıktı, 16 da sanırım haftaya yayınlanıyor artık sezon finaline kadar düzenli gidecek gibi. 23 bölüm toplamda. 3x15 standart bir bölüm derken dizinin hızlı kurgusu sayesinde 4. sezon için finch'e özel bir nemesis oluşturdular. fasko da level atlamış, havasından geçilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 16 poor harold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 16 çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ilk sezona basladim da house'tan sonra dunyanin en iyi dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 3x16 güzel bölümdü de 2010 yılında finch'in reese'i tanımaması lazım aslında. devamlılık hatası mı oldu yoksa ileride bir şekilde bağlayabilecekler mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 resmen uzatmak için çekilmiş bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 senko said: ilk sezona basladim da house'tan sonra dunyanin en iyi dizisi overratedcı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Coldwind said: 3x16 güzel bölümdü de 2010 yılında finch'in reese'i tanımaması lazım aslında. devamlılık hatası mı oldu yoksa ileride bir şekilde bağlayabilecekler mi bilmiyorum. zaten daha önceden takip etmiyor muydu onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 16 çok iyiydi, merak ettiğim bir kısmı iyi işleyip bağlamışlar. en beğendiğim bölümlerinden biri oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 benim bildiğim kadarıyla reese eski sevgilisini döverek öldüren adamı -yani kadının kocasını- öldürmeden öncesine kadar tanınmıyor finch tarafından. bu da ordos sonrası, yani CIA'in reese ve stanton'ı öldürmeye çalışmasının ardındaki bir dönemde oluyor. kara stanton ile çalışırken reese'in finch tarafından daha önceden bilinmesi ya ciddi bir devamlılık hatası ya da daha sonra açıklanacak olan bir background story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Cia deki ajanlarin icinden en iyileri biliyordur basitce. Sonucta yuz tarama sonrasi karsisina geliyor nedir kimdir, gecmisi kabiliyetleri vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 forgiver said: senko said: ilk sezona basladim da house'tan sonra dunyanin en iyi dizisi overratedcı gelmiş tamam bi de lost var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 15. bölümdeki sandra çogüzeldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Person of Interest dördüncü sezon için onay çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ya bu insanlar mı çok hızlı anlıyo bende mi bi bozukluk var çözemedim. ordan şu numaralı hücrenin şu bloğuna git şurdaki 300 kiloluk iri adamla konuş ona şundan bahset seni sevicektir tarzı şeyleri 5 saniye içinde söylüyolar yarısını falan yakalıyorum. ya altyazıdan takip etmeye çalıştığım için ya da başka bi nedenden dolayı ama daha çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 dizinin kurgusu çok hızlı ve her bölümü dolu dolu, altyazıdan okuyorsan birçok detayı kaçırma riskin var. 3x17 güzel bölümdü bu ya, root'un sonsuz bilgiye olan erişimini hayranlık verici düzeyde anlatabiliyorlar. bir tek şeyi anlamadım hardware upgrade'i olan o kulaklığa jammer varken nasıl erişebiliyor makine? yani araştırmadım gerçi de garip geldi yine de. samaritan muhabbeti de sezon finali için güzel olacak gibi. 6 bölüm var bitmesine bu sezonun. root da oldukça sağlam bir karakter oldu dizi içinde. vigilance dizi genelinde ara sıra çıkan random terrörist grubu kalıbından çıkabilseydi daha iyi olurdu sanırım. bunun dışında, finch ile kar yağışı altındaki konuşmaları esnasında d&d mantığında finch'in wizard, root'un sorcerer olduğunu düşündüm o an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Evet hakikaten çok güzel gidiyor, bölüm de yeni konu da çok iyiydi ama biraz abartıyorlar root'un real-time istihbaratını arada combat dönerken. Wallhack biraz kısılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Odada kamera falan yokken herşeyi bilmesi biraz abartı oluyor. Ama jammer ile ortada kalma sahnesi güzeldi Root'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 hayır şu adamlar kameraya köpük sıksa herkes gibi yetecek. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar