Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Person of Interest (2011) - CBS

tinu

Öne çıkan mesajlar

Harold şu Reese'i bi terziye götürsün gözünü seveyim bi takım elbise diktirilsin şu adama ya. takım elbiseden soğuyorum bunun üzerinde pantolon gömlek ceket görünce.

son bölüm hakkında

ya Harold'ın eski ortağı sattı Çin'lilere laptopu. ve harold'ı suçladı o yüzden makina tehlike olarak gördü adamı. Veya Harold güce dengeyi getirecek olan tarafın Çin olduğunu düşündü ve verdi laptopı.

Sosyal ağlarda paylaş

Son bölümün son sahnesindeki, yerde yarı yanmış şekilde Harold'ın isminin yazdığı kağıt parçasını görünce aklıma bir şey geldi. Harold makineyi tamamladıktan sonra ortağıyla makinenin erişilmezliği üzerine bir konuşma yapmışlardı. Harold makinenin tamamen kapalı kutu şeklinde çalışması gerektiğini düşündüğü için bir kez aktif hale getirildikten sonra bir daha erişilmesini engelleyecek şekilde dizayn etmişti makineyi. Ancak poster boy abimiz Harold'ın arkasından makineye bir backdoor yerleştirdi. Admin şifresini giriyordu hatta o sahnede. İyi hatırlıyorum.

Bence bu aleti çinlilere Harold satmadı. Çünkü Harold makinenin bilinmezliği, erişilmezliği konusunda oldukça paranoyak. Tek bir defa makinenin varlığını kabul etti. O durumda da bir analistin hayatı tehlikedeydi. O yüzden makinenin varlığından kuşkulanan genç adama "bu meseleyi karıştırma" diye uyarıda bulundu.

Bence burada dezenformasyon var. O beyaz saçlı, kırışık suratlı, temiz aksanlı herif, CIA ajanı kızımızı Harold'ın üzerine salmak istedi. Makinenin varlığından haberdar olan kişilerle arasında çıkar çakışması olabilir. Adam "işim bilgi" diyor sonuçta.

Bence Harold masum.

Sosyal ağlarda paylaş

2x16

2 haftadır adamlar virüs sokuyorlardı diziye public kameralar üzerinden 1'er saniye kadar, şimdi ise direk jenerikten soktular, oha dedim. cogiyi. tabii o hızla bir solukta izledim bölümü, bildiğin az geldi. bizimkilere dışarıdan bir gözle bakınca hakkaten hitman/mastermind farkı çok net görülüyormuş :)

bu kadın herhalde sezon finaline doğru aktif rol alır. gerçi hala kara stanton'a üzülüyorum, pis harcadılar onu.

bir sonraki bölüm iki hafta sonraymış. zaten 23 bölüm yanılmıyorsam, 7 bölüm kalmış yani. sezon finali 1.5 saatlik olsa bir de, gayet iyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...