tinu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Kadrosunda michael emerson un da olduğu bilim kurgu polisiye tarzından yeni dizi geliyor , işin içinde abrams ve nolan olunca bomba olacak gibi görünüyor. Konusu : Eski bir kiralık katil ve bir bilim adamının oluşturduğu takımın amacı cinayetleri daha gerçekleşmeden önlemekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://files.sharenator.com/house_do_want_thumbnail_Would_You_Have_Sex_With_This_Woman-s500x336-108003-580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abrams ta bi kere tek proje üzerinde çalışsın lan.2-3 dizi 1 film üzerinde aynı anda çalışmadan rahat duramıyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Smells like Minority Report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben i görünce yine bir yerlerden jack in çıkıp "we have to go back" demesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 benjamin linus dharma'dan emekli olmuş, freelace takılıyo asdf http://www.lescoob.co.uk/wp-content/uploads/2010/09/do-want-dowantdowantdowant.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 dowantdowantdowant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 iyi iyi bu tarz dizi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi gene mi numbers=) 4815162348 geyiğinden yeni kurtulmuştuk yaaa=)) bu arada başroldeki adam prisonerda oynamıştı dmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 geçen gün amerika herkesi takip ediyor haberi vardı tam üstüne denk geldi. http://www.newyorker.com/reporting/2011/05/23/110523fa_fact_mayer?currentPage=all thomas drake ve thinthread diye aratınca da bi sürü şey çıkıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 mmmmmmmm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 çıktı ilk bölüm. meh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ilk bölüm neymiş sevgilisini kaybeden eski ajan, 3. sınıf bir takma sakal ayyaş ayyaş dolaşıyor. ajan ya 1v10 çıkıyor ama ne hikmetse gittiği ilk polisin kucağında parmak izlerini bırakıyo lşsdfj dizinin girişi bu çok kötüydü giriş olarak ama sonradan açıldı, toparlandı. bir kaç bölüm daha izlenir sıçmazsa gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ilk bölümü indiriyorum bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 1. olay başroldeki arkadaşa birisinin biraz oyunculuğu öğretmesi gerekiyor. 2. si çok hızlı ilerledi ilk bölüm. her şey süper istedikleri gibi gitti. çok ısınamadım ama belki hikayelerle güzelleşebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 nolanlar çok overrated işte ispatı!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abramı sevmiyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 fena değil.bi diziden caymam için 5-6 bölüm izlemem lzm en az esas adam sevmediğim bir adam ama bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ben beğendim, konusu ilerleyen bölümlerde gelişebilir gibi duruyor. yani her bölüm birini kurtaralım olayından çıkıp, daha karışık bir hale gelebilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Flash Forward daki gibi başrol oyuncusu yüzünden dizi izlenmeyecek. Niye böyle odun tipleri koyuyorlar anlamıyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 2. ve 3. bölüm var.izleyen oldu mu ? dandikse izlemiyim boşuna sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ben beğendim yani sen izlersen beğenmeyeceksin kesin. ha bu arada üzerine az kafa yorarsanız diziyi sevmezsiniz. çok fazla tutarsızlık var çünkü. finch'in 2.bölümdeki olayı güzel ama. doğrusu öle bişi yapabilmek harika olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 TOM KRUZUN OYNADIĞI FİLM VARDI NEYDİ EVET MAYNITİRİ RİPORT dedik arkadaşla ilk bölümünü izleyince, 2. 3. bölümleri nasıl acaba izlicem bi ara takma sakal 15 kişiye dalan vurup vurup saymayan ajan falan çok klişeydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar