Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Person of Interest (2011) - CBS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kadrosunda michael emerson un da olduğu bilim kurgu polisiye tarzından yeni dizi geliyor , işin içinde abrams ve nolan olunca bomba olacak gibi görünüyor.

Konusu : Eski bir kiralık katil ve bir bilim adamının oluşturduğu takımın amacı cinayetleri daha gerçekleşmeden önlemekmiş

Mesaj tarihi:
geçen gün amerika herkesi takip ediyor haberi vardı
tam üstüne denk geldi.

http://www.newyorker.com/reporting/2011/05/23/110523fa_fact_mayer?currentPage=all
thomas drake ve thinthread diye aratınca da bi sürü şey çıkıyor zaten
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

ilk bölüm

neymiş sevgilisini kaybeden eski ajan, 3. sınıf bir takma sakal ayyaş ayyaş dolaşıyor. ajan ya 1v10 çıkıyor ama ne hikmetse gittiği ilk polisin kucağında parmak izlerini bırakıyo lşsdfj

dizinin girişi bu çok kötüydü giriş olarak ama sonradan açıldı, toparlandı. bir kaç bölüm daha izlenir sıçmazsa gideri var

Mesaj tarihi:
1. olay başroldeki arkadaşa birisinin biraz oyunculuğu öğretmesi gerekiyor.

2. si çok hızlı ilerledi ilk bölüm. her şey süper istedikleri gibi gitti.

çok ısınamadım ama belki hikayelerle güzelleşebilir
Mesaj tarihi:
ben beğendim, konusu ilerleyen bölümlerde gelişebilir gibi duruyor. yani her bölüm birini kurtaralım olayından çıkıp, daha karışık bir hale gelebilir gibi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben beğendim

yani sen izlersen beğenmeyeceksin kesin.

ha bu arada üzerine az kafa yorarsanız diziyi sevmezsiniz. çok fazla tutarsızlık var çünkü.
finch'in 2.bölümdeki olayı güzel ama.
doğrusu öle bişi yapabilmek harika olurdu
Mesaj tarihi:
TOM KRUZUN OYNADIĞI FİLM VARDI NEYDİ EVET MAYNITİRİ RİPORT dedik arkadaşla ilk bölümünü izleyince, 2. 3. bölümleri nasıl acaba izlicem bi ara

takma sakal 15 kişiye dalan vurup vurup saymayan ajan falan çok klişeydi ama
  • Yeni Oluştur...