Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 5 doları da biz verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Eve yerine Farmville oynayın aksiyonu daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Eve zaten evli yada zamanı bol olmayan adamın oynayacağı oyun. Çok zamanınız varsa ve sabrınız yoksa kesinlikle yanlış oyun, buna kimsenin itirazı yok. Ama derinlik olarak hiçbir oyun yanına yaklaşamaz, bu da kimsenin inkar edemeyeceği bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Slint said: Eve yerine Farmville oynayın aksiyonu daha fazla Destekli sallayan bir adam olsa da içim yanmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Eve trial oynamıştım ilk günden "oğlum sen bu oyuna bağımlı olursun hayat kalmaz" dedim ve uninstall ettim direk. çok efane oyun lisede olsam deli gibi oynardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 kimsenin, oyun şöyle zor böyle zor, oynayamazsın, öğrenmesi zor demesine aldırmayın. yeni arkadaşlara yardım etmek ve adam kapmak için yanıp tutaşan çok insan var :) şu kadar zaman bu kadar zaman kasmak gerek adam olabilmek için diyenlere de itibar etmeyin. Ortamını bulursanız day 1 aksiyona bile girebilirsiniz. Para ile ayun zamanı (plex) alarak oynamak isteyenler de 5-6 ayda ancak o seviyeye gelirsiniz diyenlere kanmayın. yaratıcı olun, bol soru sorun, bol araştırma yapın. forumun eve online bölümünde mesela bi istasyonda trade ile ayda 1.5milyar (4 tane plex demek) kazandım diyen arkadaş var, ona sorun mesela Oyunda zorlanacağınız tek şey önyargılarınızı kırmak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ya videolarına bakıyom yutuptan, hiç action yok abi ööle duruyo sinek şeklinde bir gemi ortada okadar, bütün olayı bu mu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 pvp anındaki heyecandan ne yapacağını unutursun. öyle videoda göründüğü gibi değil, uzaktan bakınca çok sıkıcı görünüyor ama içine doğru girdikçe kafayı yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Argoel said: Eve zaten evli yada zamanı bol olmayan adamın oynayacağı oyun. Çok zamanınız varsa ve sabrınız yoksa kesinlikle yanlış oyun, buna kimsenin itirazı yok. Ama derinlik olarak hiçbir oyun yanına yaklaşamaz, bu da kimsenin inkar edemeyeceği bir gerçek. Sen hiç Eve oynamadın sanırım. Sen hangi oyunda bir istasyonu patlatmak için yerinden hiç kalkmadan 7 saat bomboş uzayı izledin. Eve'de bir corpa girdiysen ciddi ciddi zaman ayırman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Exodous said: Sen hangi oyunda bir istasyonu patlatmak için yerinden hiç kalkmadan 7 saat bomboş uzayı izledin. Eve'de bir corpa girdiysen ciddi ciddi zaman ayırman gerek. kanka bence senin ciddi ciddi bi muayeneden geçmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 oyunu hiç para vermeden deneme şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 trial var 21 gün. emailini ver yollayayım. Oyuna başlarsan benim de beleş bir ayım olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bakalım bu tarz oyunları çok sever baya hırslı oynarım ama işte çok zaman alıyor o yüzden temkinliyim biraz. casual takılabileceksem devam edebilriim. belki WoW oynarım belki LotrO devam ederim bakalım görücez hepsinin bi tadına bakayımda azar azar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 steam demo ve ödemesiyle birlikte 21+30 gün oynayabilir miyiz? trial bitmeden ödemeyi yaptığımızda hesap süremize +30 günmü ekleniyor, yoksa hesabımız 30 danmı geri saymaya başlıyor. Bu önemli çünkü 2 gün sonra kampanya bitiyor. Aksi halde birisinden invite alıp 21 oynamak ve 20$ ödeyip ona 30 gün kazandırmak daha karlı gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 of bu ne ya bu oyuna sağlam kafayla bakmak lazım ben hiçbişey anlamadım fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 gecen seneki steam kampanyasinda oluoyomus assalarda aciklamis 21 gun buddy invite yollatip birinden onun uzerinde +30 aliniomus buddy invitei yollayanda extra +30 aliomus yani totalda 5 dolara 51+30 81 gun 51 gunde oyunun acemiligini atmak icin ideal bir sure olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 "Tatar Ramazan" said: ya videolarına bakıyom yutuptan, hiç action yok abi ööle duruyo sinek şeklinde bir gemi ortada okadar, bütün olayı bu mu oyunun? off biri silsin saklasın şu mesajı yaa neyse kendime kızdım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 reampage said: gecen seneki steam kampanyasinda oluoyomus assalarda aciklamis 21 gun buddy invite yollatip birinden onun uzerinde +30 aliniomus buddy invitei yollayanda extra +30 aliomus yani totalda 5 dolara 51+30 81 gun 51 gunde oyunun acemiligini atmak icin ideal bir sure olabilir. ee kendimize 2 inci bir hesap alırsak bu 80 güne çıkıyormu? 5$ a? 10$ kar edelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Aynen ole 10 tane buddy invite yollama hakkin var yani 5 dolardan 50 dolar verip 10 ay uzatabilirsin tabi abuse sayilmiosa normalde 140 dolara gelio 10 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Valla bugünlerde ilk defa wow sıkmaya başladı, 4 yıl sonra.. Bir arkadaşımda sürekli EVE diyip duruyor. Ama bana çok yavan geliyor oyun yahu.. Skill yada para neyse işte, atari gibi otomatiğe bağlayıp kasıyorlar... Denesem mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Abi wowda otomatik degilmi herhafta aynibosslar ayni dailyler ayni arenalar ayni speller eve tek duze bir oyun degil 3 yildir oynuorum hala hergun yeni birseyler ogreniorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ne zmn bitiyor bu indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Bende ekonomi ile alakalı oyunları seven biri olarak gelmeyi düşünüyorum direk ekonomi odaklı dedıklerı için ama cidden sıfırdan oyun ogrenıp basla oyna falan çok aşırı ugraş gibi geliyor bir de elbette işin içine dünyadan uzaklaşmayı sevmemem girince ayrı bir olay oluyor :D Bende başlıyabilirim bu ara bir ara eger çok sıkılırda eserse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hamsilipilav said: ne zmn bitiyor bu indirim Pasifik saatiyle, pazartesi 10 da bitiyormuş. Yanılmıyorsam 10 saat ilerdeyiz. Bize göre pazar gecesi bitiyor, dikkat edin bazı kampanyalar öyle yazdığı halde bir kaç saat erken bitiyor, yada ben saat farkını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar