Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Powerpoint alternatifleri


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Şu konuda başladığım arayışımı Google ve Evernote ikilisiyle devam etme kararı alarak bitirdim. Powerpoint için iyi bir alternatif programa ihtiyacım var ama. Google'ınki pek iyi gelmedi, Prezi dendiği gibi "motion sickness" direk.

Var m bildiğiniz? Ücterli bir şey de olabilir ama MS Office fiyatına yaklaşırsa (109$'a satılıyor Powerpoint'in olduğu en ucuz versiyon) olmaz tabii, gider Powerpoint alırım o durumda. Bulamazsam iyi bir şey el mahkum alacağım zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.techsupportalert.com/best-free-office-suite.htm
şurda open office övülüyordu.
onun sunum programını denemiştim, fazla hoşuma gitmemişti.
örneğin hazırladığın sunumda resimleri dosyaya dahil etmemesi sıkıntı yaratıyordu. (ayrı ayar çekmek gerekiyor onun için)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
pulkas said:

indesign + pdf çıktısı ile acrobat readerda ctrl+l tuş kombinasyonu.


MS Office'den ucuz olsun diyorum sen 700$'lık program öneriyorsun. SlideRocket diye bir şey buldum şimdi, onu kurcalıyorum. Geçiniz, offline desteği yok. Prezi'yi biraz daha kurcalayabilirim ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tane çok acaip sunum hazırlamıştım geçen sene Prezi'de ama gitmiş, salak gibi yedeklememişim. Önemli olan girişi güzel yapmak, o yüzden ben mesela hep başlığı bütün ekranda gösterip içine zoom yaparak başlatıyorum, daha sonra sade atlamalarla devam ettiriyorum hiç yorucu olmuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...