Litminov Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 birkaç bölümdür bayağı iyi gidiyor yeni bölümü çıkmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 coach geldi beyler, uyumayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 geldi de ben sevmedim bu bölümü. jess çok güzel ama. plaka 35, izmirden sevgiler, ailelere hörmet, büyüklere selam, iyi forumlar arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ya sezon 3 ü hiç bi site vermiyor ki izleyemedim amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 dizimag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 500 days of summer'ı izledikten sonra zoey'den soğudum resmen jess karakteri garip gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Diziye 2 gun once basladim ilk sezon bitti bile inanilmaz surukleyici ve cok tatli butun karakterler ayri ayri kimyalari tutmus. dizi arayisinda olan varsa siddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ever coprye hak veriyorum Zooey olan yerelere bakip geciyorum. cok tatli biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ikinci sezon ilk 2 bölüm izledim ben, devam edemedim,çünkü spoiler ben hoşlaşmadım nick ve jess in sevgili olmasından,çok sevgi pıtırcığı oldular, böğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 zeperim ayrilirlar yeaaa ross rachel gibi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 dizi çok bozdu ya eski tadı vermiyor artık kısır döngüye girdi sanki hep aynı şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 copry said: zeperim ayrilirlar yeaaa ross rachel gibi iste hope so...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Prince bölümünde nefesim kesildi benim ilk gördükleri yerde şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 inanılmaz iyiydi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar