neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Bunun ps4 versiyonuna da geldi mi güncelleme? oynanır mı iki kişi ps4'te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 pc haric hic bi yerde yok 1.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 arcane said: hardmode yayılmalarını zaman açısından en kolay önleme yolu boşluk bırakmak mı? plantera'ya karşı en efektif silah hangisi? (expert) Hepsine tek çözüm http://terraria.gamepedia.com/Vampire_Knives Expertte son bossu afk kesebildiğin taktiği nerflediler yalnız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 verdiğin linki okudun mu bilmiyorum. plantera kesilmeden açılmıyor o chestler key olsa bile. said: The Vampire Knives are a Hardmode post-Plantera weapon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 The Flamethrower could be considered for fighting Plantera due to the continuous stream of projectiles emitted, and is a pre-Plantera weapon which can easily crafted after defeating Skeletron Prime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 lol haklısın key mold düşmeyip direk key düşücek dedilerdi son patchte ama gene plant istiyormuş. O zaman şöyle anlatayım bir kere underground jungle da büyük bir arena kuruyorsun: Arena için gerekli şeyler: 1- Ekran büyüklüğünde boş alan ve ışıklandırma 2- Life regen (Campfire, sunflower, hearth latern(şu perma 20hp artıran kalplerle herhangi bir ironumsu bardan yaptığın chaini birleştiriyorsun) honey pool(çok şart değil bu da regen veriyor) ve hp regen potion + ironskin potion 3- Wooden platformdan zıplayarak üstüne çıkıp inebileceğin bir düzenek 4-en son bulduğun en kaliteli ore ile ranged weapon 5-üstteki ore ile melee armor set (yüksek armor nedeniyle) 6-??? 7-profit Edit: Arena yı yeryüzüne kurmıycaksın undergroun seviyesinin üstüne çıkınca enraged oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 flamethrower çok parlak gözükmedi açıkçası hani destoyer gibi parça parça olsa tamam. addler var diye mi öyle demiş bilmiyorum. gerçi edinmesi çok kolaymış, denerim, eyvallah. ekranlık platformlu alan iyi sonuçlanmadı. yana doğru sonsuz giden bir düzenek düşünüyorum yutupta gördüm. belki onu yaparsam ore silahları da yetebilir. dar alanda yetmiyor malesef. o kadar mekan hazırlamak da tam bir eziyet aslında encounterın en büyük sıkıntısı o :/ *enrage falan bütün wiki bilgilerini okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 şu 20snye de 1 3 snye immune yapan setle rahat kesmiştim ben ya, ekran kadar arena yapmıştım. Birde yamurlu zamanda surface te dolaşan bulutlardan düşen acid rain midir nedir bir spell var %5 chance ile düşüyor 2 tane summon ediyorsun 40 40 vuruyor o da baya yardımcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Buyuk tren yolu yapiyosun, 2 ucuna bumperli loop halinde dönüyorsun, megashark ve cblorophyte bullet tren yolu üzerine de life dispenser 1 saniye timerli done done kesiyosun mechanical cart varsa daha da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 bu melee armor penetration veren buff station + yoyo (+bag) yapsak dövülür mü? armorları melee giy denmiş ordan dmg gelir, üstüne flask of cursed flame/poison/fire fln basarsan belki kolaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Ben de bilgisayarım çalınınca sıfırdan başladım. Hadi hayırlısı. Oynayacak birileri varsa multi atılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Oyun çok iyi bir halde şuan 0 başlayan içinde ortadan başlıyan için de ama kesinlikle aranızda çok gear / progress farkı olan biriyle oynamayın oyunu ya beraber gidin ya da solo. Bu şekilde sıfırdan başlıyan 100h+ garanti veriyorum. Hatta sıkılmadan 200h bile yapılabilir guideların dibine vurmayıp bazı şeyleri de kendim bulayım derseniz. Expert mode da başlamayın bide, normalde başlayın normal>hardmode>expert şeklinde 2 world ile oynamak mantıklı. He 2 veya daha fazla kişiyseniz expert mantıklı ama tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 moonlord kesmek için gelecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 (düzenlendi) Yeni standalone RPG modu. Efsane gözüküyor. Mayıs 6, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Kendi başına yeni oyun değil mi? Öyle olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 (düzenlendi) HarveyQuinn dedi ki: https://www.youtube.com/watch?v=jRIEMD8e890 Yeni standalone RPG modu. Efsane gözüküyor. efsane görünen ne abi? terraria adamları ile koşma var 3 dakika 30 saniye falan da kılıç sallama. rpg falan yazmışlar da rp yok yani videoda. Mayıs 6, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Official birşey değil ya, mod yapmış elemanlar said: What is Super Terraria World? STW is a standalone MMORPG style Client and Server mod for, you guessed it, Terraria! The mod brings a RPG feel to the game you know and love, by adding quests and leveling systems. You will also experience new weapons, armors, items, NPC’s, dungeons, skills, and more. http://forums.terraria.org/index.php?social-forums/super-terraria-world.436/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 journey's end de geliyor. pati sunucusu falan olsa ya oynasak takılsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar