Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bütün emeklerim boşa gitti. o kadar oynadık ettik. daha da girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bunu yapıcaksak 0 dan baslıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ne oldu red ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 noldu la red, eksilen kaybolan bişi varsa kasarız ya nolcak. zaten normal moddaydık daha en fazla 3-4 saatte toparlarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 1 yerde ben alabilirmiyim char adı Netro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 tamam lorante şu işleri halledeyim bi cheaz mesaj kutun dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Abi yeniden başlanacaksa şu loot olayı için de bi mod bulunamaz mı? Böyle çok adaletsiz dağılıyor lootlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 wipe falan gelmiyor, oynamaya devam edin oyun dışından silah yada item sokmayin oyuna ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 acemi oyunculardan birine uber silah vermiş biri oda dolaniyor o silahla ortalarda olay ondan ibaret. sorun yok devam edin oyun a gördümmü oyun dışı silah alıyorum bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Peki loot için mod? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 server mi kırıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 öyle bi şey yok zaten, görmedim ben hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sanirim evet server gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Praetorian said: öyle bi şey yok zaten, görmedim ben hiç login oldum yine olmadı boss summonlanmıyor permission cekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 restart attim, gerci genel bi durumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 tamam çagırcagınız zaman bana söyleyin simdilik ben yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Cheaz said: abi ayıp ya , 3000 tane odunumu calmıslar hayır insaf bari ihtiyacın kadarını al adamlar hepsini calmıslar direk saka gibi sinirlendim vallahi abi bu olaylar hep seni buluyor sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 server dolmuş lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hatalı bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 server yine gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Praetorian said: sandik lari bu şekil 4 tarafı kapalı sekilde yere koyun kendi alanınızda kırıp duvarı girip alırsınız cıkıp kaparsınız yine, başkası gelip kıramıycak duvarınızı sonuçta. yada sağ daki safe kasalari kullanın onlari açsalarda alamiyolar içinden http://i.imgur.com/Bx6yzcD.png sandıklara duvar arkasından da erişilebiliyor arkadaşlar bu nedenle benim tavsiyem 3-4 sıra blok örmenizdir.bir de hook ile evinizin dış cephesine yapışıp oradan da sandığa erişebilirler.uzun lafın kısası sandıklarını her yönde 4-5 blokla çevrili olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Safe kasayi kullanın en iyisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bugün kü boss saldırısı. http://i.imgur.com/SgzbQSi.pn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 abi milletin kasalarını niye yağmalar ki millet ulan beraber oynuyoruz şu oyunu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 benim az bir miktar parayıda çalmıştı biri o nedenle bilgiliyim bu konuda.eve bir geldim baktım biri koala gibi yapışmış eve dışarıdan ben gelince kaçtı.nickine bakmamıştım maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar