Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 aki sayende histerik histerik gülüyorum gecenin bu saatinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 o değilde fifa 12 de fener yok ayrıca arkasokagı sen ve senin gibilere tercih ederim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 cinsiyeti belli olmayan tipler gelmiş patiye şaşırmadım doğrusu. ha bu adamın rengini belli etmesine şaşırmadım zaten. bırakacaksınız kardeşim bu işleri benim verdiğim link ve 3xkapak=1xtabak msjının sahipleri kendilerini biliyor, bir kaç tanesinin gediğine oturmuş anlaşılan. "ivit finirbıhçi fifa12di yık" valla birader futbol zekan şunun üzerindeyse git arkasokakla tartış altındaysa adama ayıp ediyorsun. neyse gereksiz bir muhabbetle takım topicini haraslamaya gerek yok. kapak tabak isteyen varsa özelden yazsın gönderirim ben ihtiyaç duyulursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ea yeni cikicak olan fifa oyununa feneri eklememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 şike yapmadan da oluyormuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Red said: ısrarla her konuda kendi kendine tartışıyosun abi gerçekten yazık fifa 12 de sadece galatasaray olacak fifa 12 de para hilesi var mı? yoksa gs çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 harbi yazık. her topicte aklı sıra laf falan sokuyor. izbeymis ahhaha. umutsuz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Önceki sayfada yazılmış, edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 alex de souza, hagiden daha iyi. aksini iddia eden futbolu bilmiyordur. nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yaw 2011 yılında hala hagi - alex karşılaştırması yapılıyor.fenerliyim , alex hastasıyım ama alexin yapamadığı tek şeyi hagi yapmış , takımını sırtlayıp gs'a uefayı getirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 http://b1109.hizliresim.com/11/9/17/6063.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 fifa'yı indirip kurdum fener niye yok ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Ne garip adamlar var forumda ya :D Biri der küme de düşsek Şampiyonlar Ligindeyiz öbürü FÖFÖONOKODEVÖRÖZ vs... Komikli taraftar topluluğu = Fenerbahçe taraftarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 FÖFÖONOKODEVÖRÖZ ne demek lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 fifa 12 de varız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 fifa 12 de varız demek istemiş kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Gönüller bir kado. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 first lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Liebe said: yaw 2011 yılında hala hagi - alex karşılaştırması yapılıyor.fenerliyim , alex hastasıyım ama alexin yapamadığı tek şeyi hagi yapmış , takımını sırtlayıp gs'a uefayı getirmiştir. bu sene Alex'in sahada ne yaptığını izlediniz mi bilmiyorum ama hagi misali çirkefleşmeden parçalarcasına oynamakta. eğer bu sene geçen seneki kadro korunarak avrupaya gidebilseydik büyük ihtimalle kupa ya da finalle dönerdik. Alex gerçekten takımını bırak ligi sırtlıyor. türk futbol ligi Alex ikonuyla zirve yapmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ekşisözlükte okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama Uğur Boral sanırım şöyle bir şey demiş; "Fenerbahçe maç kazanmıyor, onurunu kazanıyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hiçbir zaman olmayan bir şeyi geri kazanamazsın ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 OOOO MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ahahah hagi dedi gene ya dsafsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 İyide maç kazanmak mıdır onurunu kazanmanın yolu? Fenerbahçe'nin maç kazanmakla ilgili bi sıkıntısı olduğunu zannetmiyorum son 10 senedir falan... Onurunu kazanmak gol atınca onurunu kaybettiren adamın suratının basılı olduğu t-shirtlerle ortalıkta koşuşturarak olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sabonis said: hiçbir zaman olmayan bir şeyi geri kazanamazsın ki :S millete laf yetiştireceğim diye aptallaşmayın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar