Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 basıp parayı selcuk ya da lass diarra bi de üstüne arşavini falan alır aziz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Orta saha ve sağ açık lazım şoyle saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 erucalavera said: e o dediğinden niang var işte abi ? niangın yerine değilde gideceği neredeyse kesin olan güizanın yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Transferler Savunmaya, orta sahanın merkezine katkı yapmamız gerekiyor. Bir de forvete takviye yapmayı planlıyoruz. İki üç oyuncuyu takıma monte etmek doğru olacaktır. Yabancı transferi yapacaksak, mutlaka bir yabancı göndermeliyiz. Düşündüğümüz oyuncular var. Birkaç güne kadar netlik kazanmaya başlar. Bugün tamamen hikayenin tadını çıkarma günü. 8-10 futbolcu alıp bir o kadar futbolcu göndermek bana göre değil. Takımı yavaş yavaş değiştirmek bana göre doğru olan. http://tr.eurosport.com/futbol/turkish-super-lig/2010-2011/kocaman-in-sikintisi_sto2804618/story.shtml demiş aykut kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 forvete isimli biri geleceğini zannetmiyorum, büyük ihtimalle emenike gelir. orta sahaya selçuk inan gelirse güzel olur ama gs veya beşiktaşın ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacımız olduğunu da düşünmüyorum ona.hani bize gelse yedek oynama durumu bile var, selçuk inan-emre ikilisi çok yumuşak kalabilir ortada. o yüzden gs veya bjkye gider diye düşünüyorum açıkcası. ama tabi gelse orta sahadaki alternatif muazzam derecede olur. bence bu sene orta sahaya bi yıldız transferi yapılacaktır emrenin yanına. yoboyla da anlaşırız umarım, gayet güzel bir geri dörtlümüz var bozmaya gerek yok. bi de serdar kesimal, hasan ali, pektemek tarzı genç türklerden bikaçını alıp serpiştirirsek kadroya, oh mis. fazla bozmaya gerek yok kadroyu, zaten oldukça iyi. bir kaç yerde eksiği var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 artık bu topice geçebilirz heralde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Fenerın yobonun yerıne bırını alması lazım mutlaka,afrıkada sampıyona yılı bu sene ve yobo 2-3 ay olmayacak takımda.yobo yerıne ıyı bır transfer yapılabılır,sol beke türk alternatıf sart bana gore,stoch gelecek sezonda bu sekılde 60 da alınmak zorunda kalırsa psıkolojık bunalıma gırer.herıf mukemmele yakın oynuyor ama yabancı sınırından oyundan alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Semih GS ye gidiyormuş sanırım? 3-4 farklı sitede haberini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Gelsin gelsin ben isterim Semih'i de, Elmander + Baros varken yine yedek kalırsa yazık olur adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 baroş sakatlanır semih oynar baroştan fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 semih'i çok severim. bayrak adamlarındandır fb'nin ama ilk 11 oyuncusu olmadığını kanıtladı artık. gs'ye gidersede yedek oturucak saçma olur o yuzden sanmıorm gs'ye gidiceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 semih gitmez gsye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben olsam bende gitmem gs de yedek oturacağıma fenerde otururum hiç değilse maçtan çıkınca caddeye yakın gsninki sanayiye yakın sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 sezer gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 almıs mi fener ? iyi adam valla hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Biz alaydık Sezer'i yaa... Neyse fener sezeri aldı beşiktaş da fernandezi, selçuk bize kaldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 fernandes sayilmaz :p selcuk'a talibiz :p yok saka bir yana savunmadaki problemi çözduk gibi 1 bek daha aldk mi 10 numara olcak kalsin selcuk :p (gelirse tadindan yenmez ama gs'nin ihtiyaci daha cok. daha cok para bayılır gs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 zühürt tesellisi dicem ama selcuk kalacakmış ts de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 gpzel transfer.umarım başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 serdar kesimal için gökhan ünal + para orhan şam için ilhan eker + para Yakında açıklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 emenike bitmis, hadi hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Fener Emenikeyi transfer etmiş, 9 milyon euro. --- NTVSPOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 NTVSPOR: 9 MILYON EURO BONSERVIS BEDELI KARSLIGINDA KARABUK EMENIKEYI FENERBAHCEYE SATTI. SOZLESME YARIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 oha 9m çok lan.avrupadan daha iyi bi yıldız alabilirdi 9m ye.ha hakkını verebilir belki paranın.büyük ihtimal 2. forvet olarak değilde sağ kanatta oynatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 FENER'DEN HEMEN KARSILIK GELDEAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar