Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Transferler
Savunmaya, orta sahanın merkezine katkı yapmamız gerekiyor. Bir de forvete takviye yapmayı planlıyoruz. İki üç oyuncuyu takıma monte etmek doğru olacaktır. Yabancı transferi yapacaksak, mutlaka bir yabancı göndermeliyiz. Düşündüğümüz oyuncular var. Birkaç güne kadar netlik kazanmaya başlar. Bugün tamamen hikayenin tadını çıkarma günü. 8-10 futbolcu alıp bir o kadar futbolcu göndermek bana göre değil. Takımı yavaş yavaş değiştirmek bana göre doğru olan.
http://tr.eurosport.com/futbol/turkish-super-lig/2010-2011/kocaman-in-sikintisi_sto2804618/story.shtml
demiş aykut kocaman.
Sosyal ağlarda paylaş

forvete isimli biri geleceğini zannetmiyorum, büyük ihtimalle emenike gelir.
orta sahaya selçuk inan gelirse güzel olur ama gs veya beşiktaşın ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacımız olduğunu da düşünmüyorum ona.hani bize gelse yedek oynama durumu bile var, selçuk inan-emre ikilisi çok yumuşak kalabilir ortada. o yüzden gs veya bjkye gider diye düşünüyorum açıkcası. ama tabi gelse orta sahadaki alternatif muazzam derecede olur.
bence bu sene orta sahaya bi yıldız transferi yapılacaktır emrenin yanına.
yoboyla da anlaşırız umarım, gayet güzel bir geri dörtlümüz var bozmaya gerek yok.
bi de serdar kesimal, hasan ali, pektemek tarzı genç türklerden bikaçını alıp serpiştirirsek kadroya, oh mis. fazla bozmaya gerek yok kadroyu, zaten oldukça iyi. bir kaç yerde eksiği var sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerın yobonun yerıne bırını alması lazım mutlaka,afrıkada sampıyona yılı bu sene ve yobo 2-3 ay olmayacak takımda.yobo yerıne ıyı bır transfer yapılabılır,sol beke türk alternatıf sart bana gore,stoch gelecek sezonda bu sekılde 60 da alınmak zorunda kalırsa psıkolojık bunalıma gırer.herıf mukemmele yakın oynuyor ama yabancı sınırından oyundan alınıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...