Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Bu fotoğrafı alıp kendine göre editlemiş birileri, Masq da hevesle kefallemiş, tebrikler ehehe.

Ondan sonra "Selçuk transferine de amma kızdınız" diye gelin güvey olursunuz kendi kendinize, ADAM SAKATMIŞ DEDEYMİŞ falan demiyoruz bari. Hatta bizim bir şey dediğimiz yok da BJK taraftarı gibi BASIN BİZE HEP KARŞI ZATEN FENERİN İŞİ BUNLAR diye kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.

(Fotoğrafı da "webaslan" diye bir hostta buldum bu arada, yapan da GS'li muhtemelen, o kadar içerlemişler :p)

Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

sanırım bu sene 3 büyük tüm kaliteli yerlileri toplayacak.orhan şam ve pekmetek adı gs içinde geçiyor.bu transfer dönemi baya hareketli geçicek anlaşılan :P

genclerbirligi kombinem vardı bu sezon , genclerden pektemekle şam ı alana kadar niye kimse hurşut meriçle ilgilenmez onu anlamıyorum , cavcav pektemek+şam a 9 milyon avro demiş bakalım nolcak , cavcav yolunu buldu gene.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bi de hala selcuk diyorsun. selcuk a fenerbahce yilda 2 milyon euro dan daha fazla onermistir. adam yedek olmak istemedi belli ki fenerbahcede, gelmedi. bu kadar net.
evet baroni kesecekti selcugu. Ya da selcuk sahin. Alex arda adama tr lihinin en iyisi demis siz neden bahsediosunuz burda olmuyor lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

aha güiza marca ya konusmus gitmek istiyormus :D
Marca

Şampiyonluk kutlamaları sonrasında tatil için ülkesine giden Güiza‚ Marca´ya yaptığı açıklamada‚ "Kutlamalar ve şampiyonluk benim için çok sevindiriciydi. Ülkenin en büyük takımında oynadığımı‚ kutlamanın coşkusundan anladım" dedi.

Sakatlıklar nedeniyle çok kötü bir yıl geçirdiğini belirten İspanyol golcü‚ "Aşil tendonumda ciddi bir sorun vardı. Bu nedenle ameliyat oldum. Son dönemde bazı önlemlerle ciddi olarak rahatladım. Normal olarak antrenman yapabiliyorum. Ancak çok kötü bir yıl geçirdim" diye konuştu.

Önümüzdeki yıl nerede olacağını kestiremediğini belirten Güiza‚ "Kulübümle bir yıllık sözleşmem var. Be olacağını bilemiyorum ve bu durum stres yaratıyor. Hocamla da bu konuyu görüştük ancak nasıl bir karar verecekler bilemiyorum. Evime yakın olmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Guiza yabancı olmasa kalsın dicemde..Yok yani kontenjan problemi var. Heryer forvet oldu diyoruz ama yarısı türk forvetlerin. Semih'in kalması Gökhan Ünal'ın kalması problem degil bence.

Kupada oynarlar,dinlenmesi gerekir as forvetlerin oynarlar.Alternatif sonuçta.Guiza'yı türk vatandaşı yapalım =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...