Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

Biri bana Emre konusunda PFDK'nin ne yapmaya çalıştığını anlatabilir mi. Cezasını tedbirini şimdi de salmasını, hayır hangisini neye göre yaptıklarını hiç çözemedim...

kayışı kopardı iyice onlar,ne yaptıklarını bilmiyorlar heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Biri bana Emre konusunda PFDK'nin ne yapmaya çalıştığını anlatabilir mi. Cezasını tedbirini şimdi de salmasını, hayır hangisini neye göre yaptıklarını hiç çözemedim...

Önce ırkçı söylem diye şikayet edilen durumda ırkçılık söylemine rastlayamayıp, "hazır inceledik millet de gergin ceza vermek lazım" diye "düz hakaret" gerekçesiyle minimum olan 2 maçlık cezayı verdiler. ("O zaman her maç her oyuncunun görüntüsünü tüm detaylarıyla incelesinler" diyen de çıkmadı, ilginçtir.)

Sonra Trabzonspor kan kardeşi Galatasaray'ı çok sevdiğinden Tahkim'e itiraz etti "olur mu daha fazla ceza verin" diye, Tahkim de yılın icadı play-off'un sıkışık programında vakit çokmuş gibi hem kıçını kaldırıp olağanüstü toplanmadı, hem de "karar alınana kadar tedbir" koydu. Kararı alırken de yine ırkçılığa dair bir şeye rastlayamadı, ama "pardon ya gerek yokmuş BJK maçında boşuna oynamamış" demek yemeyince "cezası azmış 3 maça çıkarttık onu da tamamlamış oldu işte bye" diye kıvırdı.

Konu artık UEFA'ya, CAS'a, AİHM'e falan taşınmazsa kalan 3 maçta oynar diye umuyoruz ama hiç belli olmaz, her an tedbir gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...