Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

selçugun GS'ye gitmesi FB için talihsizlik tabi,ama dünyanın sonu değil.bütün sezon FB-TS arasındaki negatif elektriğin sonuclarından biri bence,adam FB'ye gelse baya tepki alırdı.hayırlısı olsun.umarım kendini geliştirmeye devam eder ve avrupalarda görebiliriz onu gelecekte.

orta sahada kıristiyan,selçuk kapasitesindeki adamları oynatabiliyorsak,daha kötüye gitmemiz zor :)
o mevkiye iyi bir transfer yapmak zor olmamalı,türkiyede ve yurt dışında o kadar çok beğendiğim adam var ki oraya gidecek.
(zokorra,palacios,sissokko,ldiarra,matuidi ve gider...)
bu adamların hepsi selçuktan daha iyi bence,e türk değiller tabi.

2 defansımızda yabancıyken ilerde stoch-dia'nın beraber oynuyamama olayı çıkacak tabiki.o yüzden ben bir türk defans alınıp rotasyona sokulmasını,gelecek yıla tam hazır hale gelmesini çok önemli görüyorum.

alex türk olsa baya rahatlarız cidden,keşke olsa :)
volkan kalmalı kesinlikle,yahut yerine bi o kdar kaliteli bir türk bulunmalı,oda zor.

sezer gelirse yedek geldiğini bilerek gelecek,rotasyon için iyi bence,yedeğimiz özer olacagına sezer olsun =),forvet,forvet arkası,kanat,hepsinde oynayabilir.
ki özer bu sezon daha etkili olacak bence,buna inanıyorum.

emenike-niang-semih forvet için iyi bir rotasyon bence.semih gidecekse,genç türk forvet bulunmalı,umarım kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha ne alakası var

galatasaray sanki çaykur rize

en çok avrupada oynamıs takım avrupa kupası var.

arada olur böyle.seneye gideriz avrupaya sonsuza kadar bu seneki gibi olmicak takım.selcukta 1 sene takılıp gitmicek

avrupada görür kupada görür
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ceyhun gulselam'ın kontratı yenilendi mi ts'de? eğer o adamı alabilirsek ortasahaya selçuktan falan daha yararlı olur bbizim için. hem daha defansif bi adam.

aziz yıldırım açıklama yapıyo:

Aziz Yıldırım: "Oyuncuya inanmak lazım, çok daha basit sakatlık geçiren Niang 3 hafta oynamadı"(emenike'nin sakatlığı için)

Aziz Yıldırım: "Yobo'yu alacağız"

Aziz Yıldırım: "Trabzonsporla yarıştığımız için Selçuk İnan ile görüşmedik, sezon bitince gittik ama Galatasaray'a söz verdiğini söyledi."

ligtv'de aziz yıldırım: "selçuk inan ile ilgilendik sezon başında, sezon ortasına geldiğimizde selçuk sözleşme imzalamak istedi fakat o dönem trabzonspor ile çekiştiğimiz için karşı çıktım ve "sezon sonuna bırakalım" dedim. sezon bitti ve kendisi "galatasaray'a söz verdim" dedi. oraya gitti, hayırlı olsun".

Aziz Yıldırım: '' Alex konusunda hocayı uyardık. Alex'siz takım olmaz dedik. O da kabul etti. Hatalarını kabul etmek erdemdir. "
Sosyal ağlarda paylaş

Yedek oturtucağın adama bu piyasada 7M euro bonservis ücreti verilmez.
Kar ederek satmayı düşündüğü söyleniyor Emenike'den kar edebilmek için 9 üzeri bir rakama satmaları gerekiyor çünkü satıldığında yine 2M euro karabük'e gidiyor, daha kötüsü 5'e de satsalar 2'si Karabük'e gidicek, dolayısıyla Fenerbahçe aslında biz uzun yıllar forvetimizi Emenike'ye emanet edicez demiş oluyor, benim fikrim Emenike bu yıl için değil yavaş yavaş takıma oturmak kaydıyla Niang'a alternatif,Niang'ın yokluğunda ve Niang bıraktıktan sonra o mevkide oynayacak yırtıcı forvet rolünü üstlensin diye alınmıştır.
Fenerbahçe çok aradı Niang'ı bulana kadar,şimdi takıma gereken yapıdaki forveti bulmuşken alternatifini de transfer ettiler,sonuçta Beşiktaş ve Galatasaray'da forvet arayışında rakiplerinden birine gitse bir daha Emenike'nin yüzünü göremezdi Fenerbahçe peşin peşin aldı işte eninde sonunda lazım olucak mantığıyla maddi bi sıkıntıları da olmadığı için orta saha transferini etkilemeyecektir Emenike'de, hiç sevmesem de Aziz Yıldırım bu işi öğrendi merak etmesin Fenerbahçe'liler özellikle Buddha...
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım: "Ünal Aysal aradı şampiyonluğumuzu kutladı. Genelde bütün anadolu kulüplerinin başkanları aradı kutladı."

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe'yi diğer kulüplerden ayrıştıramazsınız, hatta 2. ve 3. lig kulüplerinden de. Hepsi bir bütün olmalı"

Aziz Yıldırım: "Hasan Doğan federasyonu kurulurken kimseyi kurullara önermedi. M.Ali Aydınlar'ı istediler sadece"

Aziz Yıldırım: "Federasyondaki kurullarda bir tane FB'li yok, bütün davalarımızı kaybediyoruz, en çok cezayı ben alıyorum"

Aziz Yıldırım: "Şampiyonluk bir gece sürdü ve bitti, hemen transfere başladık"

Aziz Yıldırım: "Altyapıya eğitimci getirdik, 9 tane saha lazım diyor 2 tane var."

Aziz Yıldırım: "Şile'de 500 dönüm arazi kiralandı, 10 senede tüm altyapıyı oraya taşıyacağız." 100 yaşına kadar başkan kalacak sanırım.

Aziz Yıldırım: "Arshavin planlarımız arasında yok"

Aziz Yıldırım: "Mustafa Pektemek ve Orhan Şam ile ilgili Nihat Bey görüşmeleri yapıyor belirli bir noktaya geldik"

Aziz Yıldırım: "Serdar Kesimal ile de ilgileniyoruz, basın yazıyor ben de burdan söyleyeyim"

Aziz Yıldırım: "Başkanlık hayatımdaki en anlamlı şampiyonluk bu oldu, çünkü daha önce son maçta 2 şampiyonluk kaybettik"

Aziz Yıldırım: "Basında futbolla ilgili eleştiri yapsınlar, bundan şahsımla ilgili yorum yapanlar çok sert karşılık bulacak"
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

Masquerade said:

dsadsada
www.bilder-space.de/bilder/36cb7c-1306411251.jpg

inanırım valla adamın yüzüne bakınca zaten 23 24 yaşında izlenimi vermiyor.

ntv alt yazılarına göre emenike,aykut kocaman'ın en çok istediği isimlerden biriymiş

karabük maçından sorada solemişti çok beğendiğini.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım: "1 Temmuz'da Topuk yaylası açılıyor, takım sezonu orda açacak sonra yurtdışına turnuvaya gidecek"

Aziz Yıldırım: "Ataşehir'de yapılan arena Eylül'de basketbol ve veleybol sezonu açıldığında faaliyete girecek."

Aziz Yıldırım: "Semih'in kalmasını istiyoruz, görüşüyoruz. Bizim şartlara gelirse kalır. Bizim şartlarımıza gelen her oyuncu ile anlaşırız"

Aziz Yıldırım: "Arda defterini kapattık"
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım: "Basketbolda önümüzdeki yıl Final Four'u zorlayacak bir kadro kuracağız"

Aziz Yıldırım: "Oğuz Sarvan'ı tanımıyorum, bir kere telefonla aradım açmadı. Sonra TFF başkanına söyledim o beni aradı"

Aziz Yıldırım: "Futbolu yönetenler kulüplerle diyaloğa girmekten korkmasınlar, telefon açıyoruz bakmıyorlar"

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe lehine 1 hakem hatası olduysa 10 da aleyhine oldu. İlk yarıda hakemlerden çok puan kaybettik"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...