mokoko Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 http://i.imgur.com/AvVbl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 İlk maçta kendi kalesine gol atan Edu bunda da penaltı kaçırmıştı, adam adet haline getirmişti gerçi KK gollerini Uğur Boral da hayatının maçını yapmış ve kariyeri orda bitirmişti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Düşününce Dani Alves'in geldiği nokta ile Uğur Boral'ın geldiği nokta arasındaki fark aslında birçok şeyi açıklıyor. Temel sebeplerinden (kişisel nedenler veya sakatlık dışında) biri büyük takımlarımızın Avrupa istikrarsızlığı ve transfer olarak dışa çok kapalı olmamız. Bugün İtalya, İspanya liglerinde büyük takımlarda oynayamayan oyuncular 1-2 sene parlak performans ile Avrupa'da devamlı oynayan takımlara rahatça transfer olabilirken bizde Anadolu takımlarında iyi oynayanlar 3 büyüklere gelince tıkanıyorlar. Ben bunu biraz da Avrupa istikrarsızlığına bağlıyorum, mesela bu milli takımı da etkiliyor. Bugün GS-FB-BJK Avrupa'da düzenli oynayabilselerdi her sene bizim oyuncularımız da eminim üstüne koyarlardı. Çünkü lig ne kadar iyi olursa olsun futbolcuları geliştiren bir nevi Avrupa sınavları. Barça dünyanın en iyi takımı da olsa her sene birşeyleri değiştirip biraz üstüne koymaya çalışıyor. Inter mağlubiyeti mesela buna güzel örnek, Şampiyonlar Ligini üstüste kazanan takım olmadığı düşünüldüğünde ben oyuncuların gelişimini Avrupa'da çok maç yapmaya bağlıyorum biraz. Üstüne bir de dışa kapalılık olunca, parlak bir Anadolu oyuncusu, 3 büyüklere geldikten sonra iyi bile oynasa (GG) tıkanıyor bir süre sonra, çünkü artık TSL'nin verebileceği fazla birşey yok. Ama eğer FB 2008'den beri düzenli oynayabilseydi Avrupa'da durum çok farklı olurdu ki, 2008 Avrupa Şampiyonasındaki takımın iskeletini çeyrek final görmüş FB oyuncuları ve über bir sezon geçirmiş GS yerlileri oluşturuyordu, ancak ömürleri kısa oldu. Semih Ajax'a gitseydi mesela kolayı seçmeyip. Servet Marsilya'ya gitseydi az paraya bile olsa. Sabri Fiorentina'ya gidebilseydi (tamam bu şaka), GG şöyle atıyorum Porto-Benfica gibi bir takıma gitseydi Barcelona lafları çıkmadan gibi...Bu yüzden Topal ve Arda'yı takdir etmek lazım, hani yurtdışına transfer önemli de, Stoke City'e gitmektense her sene düzenli Avrupa'da oynayan Benfica, At. Madrid, Valencia gibi takımlara gitmek çok daha önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Başkan o sezon Zico'yu harcamayacaktı ben hala ona yanıyorum, çok güzel bir ortam oluşmuş takımda işte ne demeye hocanın parasına takıyorsun ki neymiş çok zam istemiş haydaaa! Ee nooldu sonra Aragones'e ve yancısı Guiza'ya daha mı az para kaptırdık sanki pehh Garibim Zico da bizden sonra dikiş tutturamadı ordan oraya savruldu durdu, şimdi Irak'ı çalıştırıyor sanırım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 yönetimler kötü ya.zico şampiyon olamadı o sene ama.fener çatır çatır top oynuyordu.yani o sene rakip takımlara sorsan feneri bitirmek için ne yapmak lazım diye.zicoyu gönderirim derdi tarihinde en büyük avrupa başarısı getirmiş teknik direktörü göndermek nedir ya hani zico ondna sonra real madride gitse tamamda koreye mi arap ülkesine mi ne gitmedi mi yap maaşına zam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Bizden Cska Moskova'ya gittiydi sanırım ordan Özbek takımına ordan Yunan takımına ordan da Irak'a olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Biz sanki aynısını Luce'ye yapmadık... Kaldı ki sonradan neler yaptığı ortada. Luce'yi yollamasak hem saçma sapan 4-5 senelik bir period yaşamamış olacak, hem bu kadar borca girmeyecek, hem de BJK'yi 100. yılında şampiyon yapmayacaktık:)... Kaldı ki Lucescu rahat domine ederdi TSL'yi. Sıkıcı mıkıcı 4-5 sene şampiyon yapabilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 https://twimg0-a.akamaihd.net/profile_background_images/398324123/azsfdf70_n.jpg qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Luce de aşırı defansif oynatıyordu ama 4-5 sene taraftar onu çekmezdi yani. Ama en iyi yanı çok kanaatkardı, hem kendisi az para alıyor hem de ordan burdan ucuza sönük futbolcuları bulup yıldız gibi parlatıyordu gayet iyi performans alıyordu. Shaktar'da para gani olunca pahalı BRE doldurdu gerçi ama onun da çoğunu başkan falan almıştır, Luce kıyamaz paraya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 şu azizi savundukları kadar babalarını savunmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 niye ki? biz galatsaray fransiz takimi dedigimizde galatsaraylilar da savunuyor. gayet normal. biz kalkip her galatsaray muhabbeti acildiginida yanina fransiz bayragi dikiyormuyuz? aslinda dikmemiz lazim. Yuce Atam ne demis Yine soyluyorum,bize karsi ileri surulen dusunceler yanlistir.Bu gercek tarihce ve mantikca dogrulanmistir.Bunu yanliz batiya degil,hatta vatandaslarimiza da onemli olarak hatirlatmak geregi duyuyorum.Cunku,pek az olmakla birlikte,uzuntuyle isitiyoruz ki,milletin tarihini okumamis veya milli duygudan yoksun kalmis olduklari anlasilanbazi kimseler,yabancilarin bize karsi ileri surdukleri suclamalari reddetmedikten baska,vatanlarini milletlerini suclu gostermekten cekinmiyorlar.Hala bugun,Sultani Mektebi'nin ( Galatasaray Lisesi ) salonlarini bize karsi konferans verdirmek icin yabancilara acik bulunduranlar var;bu gibilere LANET... Mustafa Kemal ATATURK Kaynak: NUTUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Aha 7 temmuzdan beri 10 milyon artmış FB taraftarı :P Aslında Aziz biraz daha içeride kalsa Türkiye adına Hepimiz Fenerliyiz diyip rahatlıcak kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Siyah Coraplilar hele hololooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Emre: “Mukavelem mayısta bitiyor.. Menajerim sıkıştırıyor, eğer kalmamı istiyorsanız konuşmamız gerekiyor..” Aykut Kocaman: “Ben kararımı verdim, sen hala anlamadın mı Emre? Gelecek sezon seni düşünmüyorum..” F.bahçe, Newcastle United’dan 5.5 milyon Euro bonservisi ödeyerek aldığı Emre Belözoğlu ile yollarını resmen ayırma kararı aldı.. “Resmen” ifadesini biraz açmak gerekirse, F.Bahçe’nin ikinci kaptanı, son G.Birliği maçı öncesi Samandıra’da teknik direktör Aykut Kocaman ile görüşerek konuyu “resmiyete” bağladı.. Bu sezon yaşananlar ile ilgili uzun bir sohbetin arkasından Kocaman’a “Hocam bu takımın patronu sensin.. Kimin kalacağına kimin gideceğine kararı sen verirsin.. Bu sezon birtakım şanssızlıklar yaşadım ama F.Bahçe’ye uzun yıllar katkı yapacak kuvvette hissediyorum kendimi.. Mayıs ayında 4 yıllık mukavelem bitiyor.. Benimle ilgili tasarrufun nedir” sorusunu yöneltti.. Oyuncusu ile çok samimi bir sohbet eden Kocaman ise bu net soruya aynı netlikte karşılık verdi: “Ben kararımı verdim.. Sen hala anlamadın mı Emre? Seni önümüzdeki sezon kadroda düşünmüyorum..” “Hayırlısı olsun o zaman hocam.. Siz kararınızı vermişsiniz” diyerek odayı terkeden Emre, pazar günü de menajeri Ahmet Bulut’u arayarak “Bana kulüp bul” talimatını verdi.. Menejeri Bulut dünya turunda Aykut Kocaman’ın defterden sildiği Emre Belözoğlu için menajeri Ahmet Bulut, gelecek planlarına başladı. Şu an İngiltere, İspanya ve İtalya’dan teklifleri değerlendirmek için görüşmelere başlayan Bulut, daha sonra Çin ve Rusya’dan gelen transfer görüşmelesi isteklerini değerlendirecek. Bulut'un kısa zaman içinde Emre’nin yeni takımını belirlemesi tahmin ediliyor. Emre: "11 Maçım kaldı" “İstenmiyor olabilirim ama bu oyunumu etkilemez. Şampiyon olup veda etmek en büyük hedefim.” -Büyük bir şok yaşayan Emre’nin, Kocaman ile diyaloğunu sadece yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.. İşte onların ağzından Emre’nin ilk yorumları: -“Bugüne kadar 16 sene üst düzey profesyonel futbol oynadım.. F.Bahçe ile 2 ay daha mukavelem ve oynamam gereken 11 tane daha maç var.. Gelecek sene burada istenmiyor olmam, kalan maçlarda performansımı üst düzeyde sergilemem gerektiği gerçeğini değiştirmez.. F.Bahçe paramı ödüyor, her türlü ortam müsait.. Benim motive olmam için bundan daha fazlasına gerek yok. Tek hedefim var: F.Bahçe’nin şampiyonluğuna katkıda bulunarak F.Bahçe’ye veda etmem..” -Bu sezon 5 gol-1 asistle oynayan Emre, F.Bahçe’den yıllık 3.5 milyon Euro ücret alıyordu.. 14 Aralık’ta Aykut Kocaman ile Emre soyunma odasında, bütün futbolcuların önünde ağır bir tartışma yaşamış, bunun üzerine Emre teknik heyet tarafından kadrodışı bırakılmıştı.. Ancak Aziz Yıldırım’ın son andaki talimatıyla Trabzon derbisi gözönünde bulunarak Emre’nin kadrodışı cezası yönetim tarafından yürürlüğe konmamıştı.. Yaşanan son gelişmelerin, bu tartışma sebebiyle olduğu öngörülüyor.. İşte gitmesine neden olan kavga -F.Bahçe-Bursa maçının sonu.. F.Bahçeli futbolcuları içeri sokan Aykut Kocaman, soyunma odası kapısında Emre’yi bekler ve mili futbolcu gelir gelmez, sahada kavga ettiği Cristian için ‘Onun ben anasını s..ceğim, yeter artık’ der ve hocası tarafından sakinleştirilmeye çalışılır. Fakat susmayan Emre, orada bulunan görevlilerin dikkatini çekmeye başlayınca Aykut Kocaman, oyuncusunu kolundan tutarak soyunma odasına iter. -Ve sonrasında Emre, ‘Sen beni nasıl itersin ya, sen kim oluyorsun?’ dediği Kocaman’dan ‘Otur lan yerine terbiyesiz adam. Herkesle kavga kavga nereye kadar’ azarını işitir ve olay, Aykut Hoca’nın odayı terk etmesiyle sonlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 naapmışlar abi emre'ye yada aykut'a mikrofon mu takmışlar safdsaf hani cidden emre sene sonunda yollancaksa bile arada geçen muabbetler çok iyiymiş. dizi senaryosu gibi asdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Aykut gibisi çok, Emre gibisi yok...Emre dursun, Aykut gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 yuh arkadaş. üzgünümde 3 tane emre'yi bile değişmem aykut'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Emre'nin özelliklerine sahip ikinci bir yerli orta saha oyuncusu yok. Ayrıca Aykut takıma pozitif anlamda hiç bir şey katamıyor, ortalama bir hoca işte ve hala Daum taktiğiyle oynuyoruz daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 "Tatar Ramazan" said: Aykut gibisi çok, Emre gibisi yok...Emre dursun, Aykut gitsin Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 emre kalsın . aykut gitsin. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 emrenin şuan aldığı paraya fenerde kalmasının imkanı yok zaten...aldığı ücreti yarı yarıya indireceğini hiç zannetmiyorum bu nedenle emre sene sonu her türlü yolcu olur.olayı aykut emre çekişmesi gibi göstermişler ama aslında aldığı ücret sorun.ali koç geçen sızlanıyordu oyuncularında yardımcı olması gerekiyor takım içince ücret anlamında dengeleri sağlamamız gerekiyor vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 aykut'un kalisindan/gidisinden bagimsiz gidebilir emre. lakin yil 2012, hala ibrahim seten'e inananlar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 konu emre olunca hic sasirilmiyor o diyaloglara da o yuzden ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Gençlerbirliği maçında 4. sarı kartını gören Alex, PFDK'ya sevk edilmedi. Alex, derbide oynayabilecek. (Ntvspor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Ya diyaloglar falan elbet yalan, mikrofon bağlamadılar ya adamlara Ama tabii ki Emre'nin gitme durumu da var sonuçta sözleşmesi bitiyor, bence Bjk'ya gider gibi geliyor ve Fernandes de kalırsa müthiş bir orta göbek ortaya çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar