Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
muslera toplara çıkışta problemli galiba... videoda hiç hava topuna çıktığı bi bölüm yok.

hoş şu haliyle bizim kalecileri katlıyor... bi de hava topuna çıksa noolacak.
Mesaj tarihi:
Geçen sezon 20 gol 10 asistle tamamlamış sezonu, 15 milyona satılmadığı sene.
Bu yıl 10 gol 2 asistle tamamladı sezonu. Performans düşüşü var ayrıca bir yaş daha yaşlandı, bana hiç de öyle olmayacak transfer gibi görünmedi açıkçası.
Hatta Drogba'nın gelmesi daha zor bence.
Mesaj tarihi:
Çıtayı Drogba, Buffon koyunca hayal kırıklığı olabilir tabii...Yanlış bir politika izliyoruz eğer olmazsa bu transferler...
Hayır zaten olmayacaklar da gelen adamlar iyi de olsalar bir Drogba bir Buffon olamayacakları için yine de kötüymüş gibi görünecek sanki...Aceto bu tarz birşeyler karalamıştı...Haklı...
Mesaj tarihi:
Ya kimse Drogba, Buffon kesin gelecek demiyor ki. Medya kendi çalıp kendi oynuyor.

Vatan'da Vucinic haberinde aynı zamanda Drogba'nın hem ücret indirimini hem de yedek oturmayı kabul edip Chealsea'de kalacağını falan yazmışlar mesela. Aynı gazeteler Drogba'yla anlaşıldığını Abrahamovic'ten yanıt beklendiğini falan da yazmışlardı.

Yeni bir isim bulunca öteki transferlerin neden olmayacağına dair masallar yazıyorlar haberin başına işte.

Benim tek istediğim Drogba'yı mı alacaklar, Arda'yı mı satacaklar satsınlar ve bir an önce transfer sezonunu kapatıp takım olmaya başlasınlar.
Mesaj tarihi:
Muslera'nın hava topuna çıkmasına gerek yok yaw, çıkmasın forvet alsın topu, 30 santimden bile kafa vursa çıkarıyo işte :P

Yalnız adamda "punching 20" falan galiba, top tutmuyo hepsini çeliyo ehah

3 yabancı forvetimiz var zaten baros elmander stancu, drogbadan önce bi zenci ortasaha almak lazım.
Mesaj tarihi:
Golü kaleci yemez, takım yer. Mondragon gayet iyi kaleciydi. Tek maçta bu skorun çıkmasını adama bağlamak manasız.

bunu iddia eden zihniyet kendi takımı liverpooldan 8 yedikten sonra da tüm suçu kalecisine atıp sırf onu cezalandırdı, takımdan kesti.
Mesaj tarihi:
Tafarelin o kurtarisindan sonra benim gozumden yaslar suzuldu olm hatirlatma bak tuylerim dikenlesti.
REVENDOR KAC GUNDUR UYUMUYOSUN?? niye bu kadar ciddiye aldin abi ahahaha
  • Yeni Oluştur...