DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ben de üstümde başkasının ismi yazan bi formayı taşıyamayacak kadar egoistim sanırım. antrenman formalarını çok beğeniyorum onlardan var bayağı, halı saha maçlarında falan onları giyerim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ben de isimli forma giyemiyorum, damgalı eşek gibi hissediyorum da Drogba, Buffon falan gelirse takıma; formaları alır duvara falan asarım. Çocuklarıma yadigar kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10201.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 2 gün önce gitmemsmydi ya... bu gs'de kaleci ögutuyor arkadas mondi'den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sessizlik var başlıkta, çocukları saklayın da bol bol keseceğiz önümüzdeki hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2011/06/02/2514226/galatasaray-sercanla-anla%C5%9Ft%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 eğer yüklü para vereceksek gelmesin abi.yedekte oturması için o kadar para dökülmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Lütfen gelmesin, lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 nasl sallamis adamlar lan.. gs sunu yaptigi anda transfer cezasi fln yer chealsea'nin yedigi gibi takımla görusmeden oyuncuyla görusemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 istemiyorum bu adamı ben ya. başarısız bi herif. bi sürü forvetle doldurucaklar takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 applev0dka said: nasl sallamis adamlar lan.. gs sunu yaptigi anda transfer cezasi fln yer chealsea'nin yedigi gibi takımla görusmeden oyuncuyla görusemezsin gayet görüşülüyor yalnız oyuncuyla, herkes de bu duruma alışkın olduğu için, ya da kanıtlanamayacağı için sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 applev0dka said: nasl sallamis adamlar lan.. gs sunu yaptigi anda transfer cezasi fln yer chealsea'nin yedigi gibi takımla görusmeden oyuncuyla görusemezsin Bursa'dan izin alıyorsun Sercan'la ilgileniyoruz görüşebilir miyiz diye, arkasından Sercan geliyor görüşüyorsun Sercan'la anlaşırsan Bursaspor'la masaya oturup bonservis pazarlığı yapıyorsun. Burdan takım isimlerini futbolcu isimlerini çıkarırsan zaten Uefa'nın Fifa'nın istediği transfer yapma şeklini görmüş olursun,yapılabilicek en etik transfer yöntemi de bu zaten. Böylece mal gibi satılan futbolcu kavramı ortadan kalkıyor,satılan oyuncu gidiceği takımı zaten beğenmiş şartlarında anlaşmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 etik de abi buna ceza veriyor uefa yada fifa iste hangisi bakıyorsa onu diyorum.. ben de sonuna kadar katılıyorum zaten futbolcuun takım secmesne mal gibi satilmamasna... örnekleri var die söyledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Tam okumadın galiba başta takımdan onay alıyorsun oyuncuyla görüşmek için, eğer galatasaray da önce Bursaspor'la görüştüyse ceza falan almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Transferlerin %80'i bu şekilde oluyor zaten, Chelsea'nin Lille'deki o kavruk arkadaşı ayartması bambaşkaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 chelsea klüpten izinsiz oyuncuyu ayartmıştı yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 İyi de bu sistem etik değil ki. Tut ki adam GS'de oynamak istiyor, ama takımı başka tkaımlarla aynı parayı teklif ettiği halde GS'ye satmak istemiyor. O zaman ne olacak? Adam istediği takımda oynayamayacak, köleden ne farkı kalır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 E zaten şuanki sistem öyle değil mi? Kölelik değilde profesyonellik olarak geçiyor adı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Fırtına öncesi sessizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Esnaf said: chelsea klüpten izinsiz oyuncuyu ayartmıştı yamulmuyorsam ondan sonra da çok sağlam ceza aldı transfer yasaklı vs. kölelik değil bu, aranızda sözleşme var. Sözleşme futbolcunun olduğu kadar kulübün de haklarını koruyor. O paralık ve senelik kontrat karşılığında futbolcu da o kadar süre oynayacağını garanti ediyor. Kulüp de planlarını ona göre yapıyor. Beğenmeyen ya da kendine güvenen adam zaten 4-5 senelik sözleşme imzalamaz, 2 senelik imzalar, sorun da olmaz. Yoksa ortalık kulüp söğüşleme yerine döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 nileppezdel said: İyi de bu sistem etik değil ki. Tut ki adam GS'de oynamak istiyor, ama takımı başka tkaımlarla aynı parayı teklif ettiği halde GS'ye satmak istemiyor. O zaman ne olacak? Adam istediği takımda oynayamayacak, köleden ne farkı kalır? Bu tarz durumlarda fifaya şikayet edebiliyorsun,yada ülke içindeyse ülke federasyonuna. Fifa davalarının büyük çoğunluğu futbolcu leyhine sonuçlanıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sercan bitti diyorlar, iyidir iyi yoksa Mehmet Akyüz falan gelecekti yerli forvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mehmet Akyuz bizi istiyodu lan!!!!11!!!! bjk salca olmus, OLAMAZ! DİREN VE EFSANE OL MEHMET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ersana karşılık aldık işte :P uğraşmayın bizle drogbanızıda alırız haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Masquerade said: Mehmet Akyuz bizi istiyodu lan!!!!11!!!! bjk salca olmus, OLAMAZ! DİREN VE EFSANE OL MEHMET! Hahaha Diren ve Efsane ol, sanki 2 maç kötü oynasa yüzüne bakan olacak şu efsane ol olayına da hastayım, bir takıma gelinerek efsane olunsaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar