Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Terim dün gece CL finalini yorumlarken israrla hucum futbolundan bahsetti. Sanirim 4-3-3, 4-5-1 varyasyonlarini birakip 4-4-2 ya da cift santraforlu baska bir sistem ile oynayacak.

Onun disinda butun mac Busquets'i ovmekten bikmadi. Demek ki sisteminde bu bolgede oynayacak iyi bir oyuncu istiyor kendisi. :p

Son olarak Abidal ve Puyol uzerinden Arda'ya da mesaj yolladi. Hem boylesine bir saglik sorunundan sonra 2 ayda geri donmesinin buyuk bir basari oldugunu, hem de kaptan Puyol'un son 5 dakikada oyuna hic kapris yapmadan girmesini ve buyuk bir jest ile kupayi Abidal'e vermesinden falan bahsetti.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93186

barış transferini aktarırken arkada dönen görüntülerde barışın 1 tane olumlu hareketi konmamış ahahahahahahaha

ehehehahaehe
o değilde burak gibi ts'de coşarsa çok komik olur
Mesaj tarihi:
Llama said:

Yıldırım Demirören, Ünal Aysal'ı bizzat arayarak dostluk ilişkilerimiz için Ersan'dan vazgeçin demiş

Ünal Aysal da "iş başka arkadaşlık başka tüpçü jr." demiş.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Baroş u takaslarsanız alırsınız bence öbür türlü pek şansınız yok, holosko yu istiyor adamlar =)

sezon basından beri kufur edip, soven, bedavaya gitse uzulmeyecek olan siz degil miydiniz? arattırmayın bana eski konuları simdi.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Darksun said:

Baroş u takaslarsanız alırsınız bence öbür türlü pek şansınız yok, holosko yu istiyor adamlar =)

sezon basından beri kufur edip, soven, bedavaya gitse uzulmeyecek olan siz degil miydiniz? arattırmayın bana eski konuları simdi.

İyide biz holoskoyu istiyoruz demedimki, nasıl bir mantık kurdun çok merak ettim.
  • Yeni Oluştur...