Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 kavurma said: Ağladınız derken? Karanlık odalarda lobi oluşturmadan, hukuka uygun bir şekilde itiraz edildi nihayetinde ceza 1 yıl ertelendi. böyle bi kural yok yani ertelenemez hak mahrumiyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 verilen ceza hak mahrumiyeti değildi. ha öte yandan erteletme girişimine gerek yoktu, doğru bulmadım. yine de saçma da bulsam hukuksuz değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 vay arkadaş maçına göre 1 sene erteleme falan. iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 şikesine göre affetmek gibi bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 beklenen müdafaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bu erteleme muhabbetini uefa'dan görüp özendiler. uefa nasıl kulüplerin cezayı erteliyo "bak 5 sene rahat dur kaldırırım" diyo, aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 yok ben müdafaa etmek için söylemedim federasyonun her konuda ne kadar kötü karar aldığını söylemek istedim kaarın ertelenmesi saçmalık, diğer aldıkları kararlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Llama said: hadi ağladınız ağladınız sonunda aldınız ceza ertelendi.... normalde böyle bişey yokmuş ama neysee... şike var buda olsun Abi yuh ya yuh , bir bize indirim, erteleme bok püsür olmuyor. Şu derbi maçlarını vs erteletseydikde para alsaydık bare... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=V2dQwFxpUqA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 cavanagh said: yok ben müdafaa etmek için söylemedim federasyonun her konuda ne kadar kötü karar aldığını söylemek istedim kaarın ertelenmesi saçmalık, diğer aldıkları kararlar gibi örneğin şike yaptığı tespit edilen takımların düşürülmesi gibi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Sotto said: Masq açınca, özellikle /trollface çekeceğimiz galibiyetler bizi bekliyor demektir...90+3'te atılan goller, beklenmeyen kişilerden beklenmeyen performanslar, ama en önemlisi Kadıköy'de galibiyet demekki bu sene bizi bekliyor... Hayırlı olsun:)... ahaha şimdi gördüm. kadıköyde galibiyet değil ama şampiyonluk getirdim, yeterli mi SDF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 18 numaralı oyuncumuz Ayhan Akman, profesyönel futbol hayatının 18. yılının sonunda GS'nin 18. şampiyonluğuyla bugün futbolu bırakmış. Maç başlığına da yazmıştım da burada da bulunsun. Yolu açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Arenadaki kutlama bugüne alındı değil mi ? Canlı yayınlayacak bir kanal var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 http://s14.directupload.net/images/120513/3ebqexa3.swf bu topii bunla kapatabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 loop said: Arenadaki kutlama bugüne alındı değil mi ? Canlı yayınlayacak bir kanal var mı ? gs tv, ligtv, trt3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Peki bugünmü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Evet stad full sahne ortada gstv veriyor da daha başlamadığı için diğerleri vermiyor henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Başladı tam olarak gripin çıktı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 dailymotionda gs tv açılmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 elmander yok galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Evet ben de göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 trt 3 başladı yayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ABİ SABRİ AMİGO RESMEN YA AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 webtvde ücretsiz veriyor kutlamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Reyiz 3lü çektirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar