Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi yanlış anlamayın da gs nin ve taraftarının götü çok kalktı. ki doğruya doğru siz de farkediyosunuzdur kalçanınızın bi kaç cm daha yukarıda olduğunu. nedense şu anda fener şike şike şampiyon olsun istiyorum sırf bu nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 anlaşma sağladı ki gs şampiyon fener ligte kalcak bjk ye stad... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi bi sene önceki haline bak takımın bi de şimdiki. ondan kalktı boş yere değil uahsd. çalışın sizinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 stad güzel takım iyi tabi kalkcak hep çile mi çekicez sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bu işler sırayla değil parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 GS'de iyi gün dostu da çoktur, o yüzden aşırı kalkmış gibi gözüküyor de normal bir takımın benzer durumundakiyle eş aslında asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 from zero to hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 takım kötüyken sahaya dalmıyoz hiç değilse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Esh said: abi yanlış anlamayın da gs nin ve taraftarının götü çok kalktı. ki doğruya doğru siz de farkediyosunuzdur kalçanınızın bi kaç cm daha yukarıda olduğunu. nedense şu anda fener şike şike şampiyon olsun istiyorum sırf bu nedenle. AHAHAHAHAHA abii yapmayin boyle hep hakkiniz yeniyo tamamda bu kadar aaglamayin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 beşiktaşın hakkı yensin eyvallah da top oynamıyoruz ki. olay beşiktaşlının egosunun çok da yüksek olmamasında gizli olabilir (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Halk takımıyız biz BJKlı olarak o yüzden ego yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 şu doğrumu acaba? http://www.goal.com/tr/news/4241/spor-toto-s%C3%BCper-final/2012/04/20/3048004/rieradan-%C5%9Fok-eden-dava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 sanmıyorum ama doğruysa adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 İşin gerçeği: http://www.htspor.com/futbol/haber/735613-fenerli-avukat-ihbar-etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 "“Ben F.Bahçeli kimliğimle değil hukukçu kimliğimlemüracatta bulundum. Aynı olay F.Bahçe’de de olsa yine aynı eylemde bulunurdum” diye konuştu." said: atma recep din kardeşiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Myshkin said: "“Ben F.Bahçeli kimliğimle değil hukukçu kimliğimlemüracatta bulundum. Aynı olay F.Bahçe’de de olsa yine aynı eylemde bulunurdum” diye konuştu." said: atma recep din kardeşiyiz haha aynen galatasarayın biz adaletin peşindeyiz açıklamaları gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Khelben said: İşin gerçeği: http://www.htspor.com/futbol/haber/735613-fenerli-avukat-ihbar-etti “Bu olay ülkede infiale neden olmuş, zor günler geçiren spor camiasına bakış açısını değiştirmiş, gençlere ve spor yapan insanlara kötü örnek teşkil etmiştir” Ahahah peki ya şike nelere sebep oluyormuş gençler üzerinde? sdfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 iyice sapıttı bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 su iki macida alirsak sampiyonluk geliyoree lakin fener iki macin birinde bocaliycak kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 hiç heveslenmeyin şampiyon fener artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Valla ite kaka da olsa alıyorlar. Ama yenilmeyecektik işte. Nolcak 1-1 kal şampiyonsun ki istesek güle oynaya 1-1 biterdi o maç. Neyse artık ben çok üzülmem takımımdan memnunum, en azından bu takım ŞL'ye kalmalı elemeli veya elemesiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 1-2 ay önce fatih terim'in alnındaki yarabandıyla #fatihteriming diye aklınca dalga geçen fenerlilere cevap olarak kültür farkını göstermiş, dizine toplamda 17 dikiş atılmış adamla dalga geçmek için #volkaning i trending topic yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 KÖLTÖR FÖRKÖ BÖYLÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 fatihteriming yapanlar da barzoydu, volkaning yapanlar da barzo. kültür farkı falan eskidenmiş, kulüpler yerelken vardı böyle şeyler. GS'liler daha aristokrat, fenerliler daha halk, bjk'lılar sosyal duruşluydu. bugün ülkenin %90'ı bu üç takımı tutarken kültür falan olması pek mümkün değil zaten, ağrıdaki adam da fenerliyim diyo hakkarideki adam da gs'liyim diyo, istanbul takımı semt takımı havaları yok yani. en fazla çekirdek kulüp üyesi kadrosunda kıyaslama yapılabilir ki o da kapitalist düzen ve para babası üyelerle zaten bozuldu. bugün anca semt takımlarında, çok göze batmayan takımlarda var o kültür mültür olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 işte hep dediğimiz, 3 büyüklerdeki taraftar kitleleri arasında bir fark olmaz, çünkü aramızda sınıfsal bir fark yok, şehir takımları değiliz, burjuva / halk / devlet takımları diye birşey yok, o yüzden yok aslında birbirimizden farkımız tezi doğrulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar