aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 realde karşılaşsa ağa dayı abi diye elimi öpecek AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Sokakta görse abi çeker falan diyosunuz da, size bi tavsiye vereyim, aklınızda olsun. Kimin kimden daha delikanlı çıkacağı hiç belli olmaz. Böyle birbirinizi tanımadan laf atışmayın insanlarla. Bigün sert kayaya çarparsınız, binbir türlü insan var. Herkese lafım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ua kahvesine döndüyse, öyle düşünüyorsa, ıo zaman ona göre davran. illa bi anarşistlik yapmana gerek yok bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ELİNİ ÖPEYİM TATAR AĞAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 http://www.fanatik.com.tr/Elmander-sezonu-kapatti_3_Detail_32_256737.htm şaka herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 şaka olduğu söylenmişti. bi daha aynı kaynaktan haber koyarsan foruma otomatik ban yiyomussun bi de, oyle bi soylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 hayatımda zekasal veledlerin hiçbirine abi dayı çekmedim bundan sonra da çekmem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 SeaGle said: Sokakta görse abi çeker falan diyosunuz da, size bi tavsiye vereyim, aklınızda olsun. Kimin kimden daha delikanlı çıkacağı hiç belli olmaz. Böyle birbirinizi tanımadan laf atışmayın insanlarla. Bigün sert kayaya çarparsınız, binbir türlü insan var. Herkese lafım bu arada. bu çok dogru ama ya napyonuz beyler manyakmısınız la bu arada ben CthuLhu ilk gördüğümde abi dayı çekmiştim asdasdasd çok abi dayıdır kendileri Yalnız bünyesinden Kemalettin Lugano Emre gibi adamları barındıran bir klüp taraftarı Elmandare çirkef diyince komik oluyor ya. Bizde de oldu Ayhan Hasan ama oynamıyorlar artık. Bazen tarafsız yorum da yapın lan ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 aquila said: realde karşılaşsa ağa dayı abi diye elimi öpecek AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHHAHHAHA INDIRELIM USTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 cenderecendere cenderecendere rayrara ray rara rayrara rayrara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Bir futbol muhabbetının sonu daha ' TAKSİM MEYDANDA BEKLIYORUM ERKEKSEN GEL' kıvamına erdigi için çok mutluyum. Bir an için kimse galatasarayın başarısından çıldırıp kudurmayacak sanıyordum allahtan tatar yetişti imdadımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Hahahahaha forum sicmis la gece gece ne guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ağa abi dayı üçünü birden mi çekiyoruz aradan istediğimizi çekebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mithat said: Bir futbol muhabbetının sonu daha ' TAKSİM MEYDANDA BEKLIYORUM ERKEKSEN GEL' kıvamına erdigi için çok mutluyum. Bir an için kimse galatasarayın başarısından çıldırıp kudurmayacak sanıyordum allahtan tatar yetişti imdadımıza. farketmez galatasaraya heleki elmandere bu denli haddini aşacak şekilde argümanda bulunan adamala heryerde buluşurum kardeeşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 anlatabiliyorum di mi http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/190445_147611558634582_134091059986632_302652_208395_n.jpg http://www.kirikhan.pol.tr/B%C3%BCrolar/Ruhsat/Resimler/Silah5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 2 sayfalık gereksiz kavga mesajı temizlemekle uğraştık gece gece. Lütfen biraz daha sakin. Kavgaya karışıp abartan, kavgayı trolleyen kişilere biraz kafa izni verdik. Hele "reelde gel kapışalım" "amca/dayı" muhabbetine girmek buradaki herkes için fazla ucuz. Lütfen, biraz daha dikkat. Dipnot: kavga hatalı sollamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 kulyo seneye gs'ye döneceğim demiş maçtan sonra. kadro dışı bırakılmış bu yüzden orduspor tarafından. ordu macimiz var haftaya da. shitstorma hazir olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Manisa'dan alınacak adam var mı haftaya da onu bitirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 abi ben artık normal karşılıyorum. bu seneki 4 yada 5. oldu bu. yiğit'i aldınız işte ilk yarıdaki maç sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 yalnız sözleşmesini de fesh edeceklermiş. geri çağırsak oynatabilir miyiz playofflarda? gfgfd. sözleşmeli oyuncumuz sonuçta. ilginç olurdu. mokoko said: abi ben artık normal karşılıyorum. bu seneki 4 yada 5. oldu bu. saysana kimmiş 4 ya da 5 isim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Batdal öyle dönmüştü yanılmıyorsam. Amrabat Yiğit Neco Culio 4 etti be masq shdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 başaklar kök saldı mı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Masquerade said: yalnız sözleşmesini de fesh edeceklermiş. geri çağırsak oynatabilir miyiz playofflarda? gfgfd. sözleşmeli oyuncumuz sonuçta. ilginç olurdu. mokoko said: abi ben artık normal karşılıyorum. bu seneki 4 yada 5. oldu bu. saysana kimmiş 4 ya da 5 isim? amrabat, yiğit gökoğlan, necati culio'da 4. işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar