deadwoll Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 fizban said: olympiakos nasıl 900,000 euro vermiş diyoduk: http://t.co/OX8iIVO9 meğer yıllık ücreti gs ödüyormuş. Tabii abi, formasını da biz diktirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 komşu krizde, hayır için vermiştir aysal başkan. Adaletin bekçisi olduğumuz kadar hayırsever de bir kulübüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Fenerliler'i Direk Aggrolamamak icin :) Takimda bi Muslera gol atmamis, Fener macinda penalti olsa da o atsa ne guzel olur ya. Dusunurken islandim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 agag çok iyiyiyz ya bu sezon önümüzdeki sezonun şampiyonlar ligi antermanı gibi bişey oldu bize bu lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 G.Saray'da flaş istifa! Galatasaray, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Adnan Öztürk'ün istifasını borsaya bildirdi. ((Sporx.com)) Galatasaray, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Adnan Öztürk'ün şirket yönetim kurulundan istifa ettiğini duyurdu. İşte KAP'a yapılan açıklama: Sn. Adnan Nas ve Sn. Adnan Öztürk, Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiştir. Yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Sn. Adnan Nas'ın yerine Sn. Ümüt Özdemir'in ve Sn. Adnan Öztürk yerine Sn. Mehmet Ali Birand'ın Bağımsız Yönetim kurulu Üyesi olarak atanmasına ve halihazırda Yönetim Kurulu Üyemiz olan Sn. Murat Canaydın'ın da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 said: Adnan Öztürk'ün istifası sadece yasal bir prosedür. Yeni Ticaret kanununa göre şirket yönetiminde hissedar olmayan bağımsız üye gerekliydi. Bağımsız üye demek seçilmiş yönetim dışından biri demek Öztürkte kendisi feragat edeceğini belirterek istifasını verdi yerine Ümit Özdemir atandı. Yani Adnan Öztürkün yönetim kurulu üyeliği ve Başkan Yardımcılığı devam ediyor sadece Sportif Aşden istifa etti yanlış anlama olmasın. demiş biri. olay netleşir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Tüh lan sevinmiştim gitti çıban başı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Sagol masq, ben de o aciklamayi ariyordum simdi ntvspor'un sitesinden canli yayin actim ogrendim. Sporx'in manseti atis seklinden zaten boyle sacma bir sey cikacagini tahmin etmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Elmander maçlardan önce Metallica dinliyormuş. http://s7.directupload.net/images/120308/fqjoznl6.swf Adam Odin diyarından geliyor. Viking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 iskandinav adam abi gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 İsveç'ten geliyorsun bi dt, inflames falan da çakarsın arada dimi elmander reyiiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Elmander'de hic In Flames tipi yok ya, olaydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 http://antoniobenerrivo.blogspot.com/2012/03/uzaklardan-bir-mektup.html Süper bi haber ya :) Semfoni de iyiymiş de söylettikleri kişiler kötü olmuş galiba. Haberin altında vermiş ama ben burda da veriyim, semfoni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ne şov yapılır bu müzikle stadda be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ilk defa dinledim lan bunu baya iyimiş.zaten derbi var gaza geldim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=S6A252NWH8E#t=66s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bu video çok erken yapılmış ya... şimdi tam zamanıydı hakkaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Bu gün öyle ofiste sıkıntıdan patlarkene yapayım dedim üstteki besteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 http://tr.eurosport.com/futbol/spor-toto-super-lig/2011-2012/akil-sir-ermedi-bu-ise_sto3192912/story.shtml asfdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 gayet normal bir durum, bir anlam ifade etmiyor malesef, gulme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 finansal fail-play'in kafamızda demoklesin kılıcı gibi sallandığı bu günlede bu tür haberleri her kulüp için daha fazla göreceğiz. ama sansasyon aranıyorsa bu olay hiç birşey,daha geçen günkü öz sermaye arttırımı gs için başlı başına bi olay,asıl konuşulması gerekende o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Flameoffear said: Bu gün öyle ofiste sıkıntıdan patlarkene yapayım dedim üstteki besteye. ses kalitesi çok iyi değil ama başka bi yutup versiyonu yok bu şarkının :) ben loopa aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 melonun bonservisi noldu? sezon sonuna kadar beklicez demişlerdi ama, ne yani şampiyon olduktan sonra gelen parayla mı alacaklar. şampiyon olunmazsa alınmıcak mı? olmaz bu adam her türlü alınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mehmet Topal'a teklif yapilcak diye biliyorum ben, bir de hamit'in "fatih hocaya" sozum var lafi var. Eger bu 2si gelirse melo'dan toplamda cok daha ucuza gelirler acigini da kapatirlar sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 mehmet topal melonun yedeği olur anca hamit ise öyle böyle gelsin zaten ama melo kalmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar