Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@escape niye hazirlik macinda hirs yapicaz abi ? Yenerse yensin benfica onemli olan cok oynama firsati olmayanlarin da arada sirada adam gibi takimlarla oynayip tecrube falan kazanmasi , kondisyon vs degil mi ?
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

Margarita said:

Galatasaray - Benfica Hazırlık maçı

12 Kasım 2011 Cumartesi, TSİ 21.30

Nerden izleniyo bu mac GSTV ?

Bilmiyoree :) D-Smart'ta maç ama buluruz bi link, daha vakit var zaten. Yazarım bulduğumda.
Mesaj tarihi:
öyleymiş, e güzel :=)

"Cenevre kentindeki Stade de Geneve'de oynanacak Benfica-Galatasaray hazırlık maçı bugün saat 21.30’dan itibaren Medical Park sponsorluğunda Galatasaray Televizyonu’nda."
Mesaj tarihi:
2. gole kadar izledim sonra bıraktım ufukta gelişme var baya öyle öküz gibi gol yemiyor artık zira aykut girdikten sonra yedik golleri, rierayı çok istekli ve azimli gördüm bu maç engin de her zamanki gibi agresifti. Genç semih biraz konsantrasyon kaybı yaşamış gibiydi belki de milli maçtan dolayı yorulmuş olabilir ufak tefek bir iki hatası vardı o da büyütülecek birşey değil. Sercan bildiğimiz sercan geri kalanlarda bildiğimiz geri kalanlar :)
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

Sercan gene kotuydu ondan cacik olmaz gibi :)
Sercan'ı itelemişler gibi duruyor :) ayrıca Engin hazırlık maçında bile hakeme itraz itraz nasıl bir kafa hala anlamadım...
  • Yeni Oluştur...