toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 EricCantona said: Neyse ki seni sallamaz FT Toggie =) Problem yok o yüzden :) AHAHAHAHA
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Neresi sevimli ya, tipsiz bisey. Sol kanat arıyoduk, adı gecenler arasında en kotu belki ama yine de iyidir. İspanya milli takımının orta sahasında yer bulabilen bir futbolcu sonucta. Ne kadar kotu olabilir?
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 http://totallylookslike.files.wordpress.com/2010/06/3d036a3e-dd7b-4a86-a293-8ed9774f1bfe.jpg
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 MrLevie said: rew GS başkanı olunca kaç yaşında olurlarsa olsunlar söz, volkanla podolskiyi alcam senin için=) ahaha valla al, ikisine birden gerek yok ama sadece podolski yeter :p olmadı volkan. Frings vardı zamanında GS'ye gelmesini çok istemiştim mesela.
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Türk forvet lazımdı iyi oldu alındığı, çift forvete dönüş çok kolay olucak böyle, eboue'yi sol bek denese aslında terim :)
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 şu kas incelmesi sakatlığına baksınlar düzeldi mi diye mntlaka
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Valla som agızlılık yapmıs olmam insallah ama sanırım su anda oyle dogru durust sakatlıgı olan bi futbolcumuz yok herelde. Herkes oynayabilir durumda.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bu sercanda ruslar dfevre arasında o yüzden almamıştı "bu adamın kas incelmesi var, bu kadar genç adamda ilk defa görüyoruz 5-6 ay dinlenmezse incelir kopar o kas, futbol hayatı biter" diye, uyarmışlardı bi de. noldu sonra bilmiyorum. ha bu arada, o bahsettikleri olay da sanrım işte Beckham'ın başına gelen şey, incelip koptu bi anda, sonrası malum. son dünya kupasını kaçırdı adam formunun zirvesindeyken. aynısını 23 yaşında adam yaşarsa iflah olmaz bi daha.
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Abi rew o kas incelmesi haberini nerden okudun sen? Yani paso aynı şeyi yazıyosun da google'ladım şimdi fotomaç haberi çıktı ya...
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Beckham formunun zirvesinde falan degildi abi yok artik. Olsa olsa emekliligin zirvesindeydi.
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ekşide yarın keita imza atabilir dedikodusu dönüyor sabah kap'a bildirilip akşam da imza açıklanıcakmış fln filan işte
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ya eyvallah da o kadar yabancıyı ne yapacağımızı çok merak ediyorum, Keita'yı türk yapabilsek aslında sırtımda taşırım her maça asdfgfh
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 vatandaşlık hakkımı keitaya verebilio muyuz ben fildişili olurum sıkıntı yok
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Keita'yı ucuza kapatabiliriz, mantıklı. Araplar satmaya çalıştı ama her yerin transfer sezonu kapandı, artık satamazlar, elde kalacağına ucuza bize verirler. Güzel taktik. EricCantona said: Abi rew o kas incelmesi haberini nerden okudun sen? Yani paso aynı şeyi yazıyosun da google'ladım şimdi fotomaç haberi çıktı ya... Yabancı siteden okumuştum ben, ama gavurların fotomaçı da olabilir tabii. Ama düşünürsen ilk yarı sürekli oynayan adam 2. yarı yedeğe çekildi o yüzden.
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bu engin baytar kesicek rierayı görürsünüz
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Riera'yı kesmek değil de ortada melo-Selçuk-Engin 3 lüsünü düşünüyor sanırım FT.
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Kendi istediğimiz mi yoksa FT'nin çıkarıcağını mı merak ediyosun? :D
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Sercan'ın son vuruşlar çok fiyasko da, tam FT'nin kaleminden adam. İt gibi koşsun orta sahadan top taşısın geriye dönsün paso. Özellikle önde olduğumuz maçlarda farkın açılmasını sağlar. Muhtemelen en büyük sıkıntımız da bu sene topu hücuma taşıyacak olmak, bir nebze çözer. Yoksa Selçuk'un ara paslarına duacı bekleriz
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Sercan resmileşti. Hayırlı uğurlu olsun...
Öne çıkan mesajlar