nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ntvspor'daki haberde alsaad mı ne işte takımının seneye kadroda düşndüğünü söyledi. Bu sene niye kiralıyosun o zaman genç olsa anlarım da :/ garip işler cidden bu keita konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 1 yıl kiralamışız keitayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 keita : ) ulan ne gönderdiniz ne alıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 2 zenci rahatlatır takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 baros yedek çıkar tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 keitayı izlemedim ben hiç gittikten sonra.performansı falan nasıl olur bilemem ama bana önceki performansını yansıtır gibi geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 MacLeod said: 2 zenci rahatlatır takımı 2.5 kazım da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Engin baytar ile 4 senelik anlaşmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 meloda zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 LAN KEITA GELMIS ALLAHSIZLAR EVE GELDIM ILK HABER BU http://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY 2.5 zenci olduk. 3'e tamamlarsak lig bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 engin baytar kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 takım kötü giderse biliyoruz ki keita alır maçı ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 masq 3.5 zenci olduk zaten,engin baytar nasıl bi adamdı ya adını tipini biliyorum da oyununu hatırlamıyorum adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 engin yetenekli ama sorunlu kirik bir adam. illa ariza olacak takimda. http://www.youtube.com/watch?v=H55RzlmcJV0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 gittiği her takımda kadro dışı kalabilmiş bir futbolcu engin baytar. fatih terim ben adam ederim diye aldırmış heralde. adam ederse cidden yetenekli futbolcu, 18 için gayet güzel bir transfer olur türk olduğu için fakat adam oynadığı her klüpte bir şekilde sorun çıkarmayı başarabilmiş birisi. 2 hafta sonra fatih terim kapı önüne koyarsa da şaşırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 büyük klupte oynamış mı hiç o da önemli tabi videoyu izledimde adam cenabetmiş herhalde.vurdugu girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 eboue keita otoban yapar sag kanadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Terimin kendine güvenini biliyoruz da bu kadarı biraz fazla değil mi yahu. Ben adam ederim diye sorunlu adamları almaya çalışıp duruyor, Batuhan'ı da alacaktı bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 e terime ve galatasaraya artislik yapamıcaktır.engin baytar kim sonuçta bişiyi olursa paketlerler.performans gösterirsa oynar yoksa yedek oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ligtv said: Lig Tv Haber Müdürü Bahri Havadır'ın verdiği bilgiye göre Galatasaray, Trabzonspor'a Mustafa Sarp artı 1 milon euro ödeyecek Dogruysa resmi olarak M.Sarp'tan da kurtuluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Trabzon içinde aynı durum geçerli olmazmıy dı sence, Şenol ile beraber hemde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 barış+sarp verdik adamlara barış sakatlandı.sarpın oynaması lzm ama ki truva atı işe yarasın galatasaray>..>...........>trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 heh eğer doğruysa sarp takası resmen yazık trabzona. selçuk+ceyhun+engin baytar <----> barış+sarp+1m euro büyük dram cidden trabzon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 şimdi sol da kim oynuyor sonuç olarak? Ben mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar