Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 tartışma başlatayım bari http://www.youtube.com/watch?v=zgLw7E1q8E4&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 own bi durum yok yalnız. topu bacak arasından atıp kaybetmek bişeye yaramıyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 imza töreni var ntvspor ve ligtv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ardacık kaç numara giycek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 14 muhtemelen. 10 giymek istemiyorum ağır bir numara demişti. 14 ya da 66 isterim dedi, 66 giyemiyo ispanya kuralları gereği 14 giyer başkasında tapulu değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 formada numara yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Arda 11 de giyse olur hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ya şimdi hürriyette baktım o kadar ilgi alaka alkış kıyamet falan kopmuş ama bu herifin harbiden bi cacık olmadığını gördüklerinde suratlarını görmek istiyorum a.madrid taraftarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 rüyamda Eboue'den bahsediyoduk da konuşma tam gerçek fikirlerimdi. Sezon sonunda "ah ulan O'Shea gelse nereye koysan oynuyor" demiştim, daha iyisi geldi aynı tipin :D ahah haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ardanın imza törenine 100 kişi fln katılmış diyolar doğrumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 arda şimdi orda önce bi madrid havası alır. sonra menejeri aracılığı ile mesutun telefonunu bulur. telefon eder. mesut nabıon nerdesin gel bi kahve içelim ben madriddeyim der. neyse tanışılır edilir. bi parti falan olur bişey olur. ronaldoyla karşılaşır. arda orda şeklini bozmaz ama içten içe ulan şu tişörtü imzalatsammı napsam diye düşünür. sonra ulan madride geldikte realine gelemedik atletico dandikoya geldik diye üzülür neyse rabbim bunada şükür der. ulan acıdım şimdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ne hikaye yazmissin arkadas ya. cool story falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 öyle. biz çok goal filmi izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 offf çok leşsin birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Valla benim tahminim Arda 2 sene Atletico'da çok parlayacak, dikkat çekecek, 2 senenin sonunda da korkunç bir paraya premier ligdeki görgüsüzlerden (chelsea ya da mancity) birine satılacak. Orada premier lige adapte olamayacak, çok tutunamayacak ve sezon sonu kiralanıp sonra da düşük bedelle GS'ye geri dönecek. Umarım öyle bitmez tabi de, hem tanıdığım ardayı hem de benzer oyuncuların genel profilini ele aldığımda öyle bi senaryo mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Tabi ntvspor goal filmini 5 gunde elli sefer verince boyle etkiler olmasi dogal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ntvspor golümü verdi? ne zaman? jizız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bugün çok kötü sardım size idare edin gökhan zana söyleyin bundan sonra böyle versin ekmeği kuğulara http://www.youtube.com/watch?v=Xga1lbXVtl8&feature=feedu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 İnanamıyorum sonunda gerçek bir bek transfer ettik.Ama çok heyecan yapmamak lazım imparotor fatih çok yönlü bir oyuncu dedi.Urfalı bek Eboue ön libero oynatabilir.Çıldır o zaman cam adam gökhan zan göbekte kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Llama said: bugün çok kötü sardım size idare edin gökhan zana söyleyin bundan sonra böyle versin ekmeği kuğulara http://www.youtube.com/watch?v=Xga1lbXVtl8&feature=feedu Her takımın malzemecisi masörü tercümanı gül gibi stresten uzak hayat yaşıyor :) Posterlerini formalarını biriktirdiğimiz adamlarla el ense bilmem ne parmak misali kırk yıllık dostu gibi şakalaşıyor.Çok imreniyorum gerçekten.Tam Umut Sarıkaya'ya karikatür ilhamı verecek bir konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 eboue ve keita yalnız önlü arkalı oynarlarsa feci şeyler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Şu takıma Perez den sonra bi daha sağ bek gelmedi adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 perez derken? nedense ben adami bek gibi hatirlamiyormusum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 adamin o oldugunu biliyorumda nedense hem acik oynuyormus gibi aklimda kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar