Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 toggie said: Helal lan Arda. Valla iyi güldüm şu harekete ahaha. http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Ya%C5%9Fam/arda-nin-parmak-arasi-misillemesi-1552529.hlarge.jpg http://www.ntvmsnbc.com/id/25241127/ ahaha çok güzel. rew ben bugün basın özetlerinde öyle okudum valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 aahahaha 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 hey allahım :D hay sizin parmak arası terliğinize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bence böyle şeyleri sadece basın düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 şimdi onlar düşünsün diyen adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 keita ve eboue el ele gelse ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Red said: keita ve eboue el ele gelse ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bir üstündeki msj alıntı yapılmaz, yasak Seren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Pyro said: Bir üstündeki msj alıntı yapılmaz, yasak Seren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Galatasaray geçen sezon başı Bucaspor'dan transfer ettiği Mehmet Batdal'ı Karabükspor'a kiraladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bu haber dun yada ondan onceki gun cikmisti ya. Bunun yani sira Eboue de persembe imzalicak iddiasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 salıydı, persembeye mi oldu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Valla bilemedim sanki radyo programinda oyle dedi diye bi muabbet vardi. Sali da gelebilir basimizin ustunde yeri var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 keita haberi doğrumu ya gelsin o mübarek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Keita gelirse "EMEK HIRKISI" diye diye bazı arkadaşların göz pınarları kuruyacak yine ya, cnms =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 her konuda birşeyden mutsuz olan adam görünümüne girdim iyice de asdfsdafsda abi ne keita'sı ya, ne keita'sı ya bu adam en sevildiği dönemde daha fazla para içi 35. sınıf arap kulübüne gitmedi mi? Bildiğin paraya tercih etti sevgiyi, daha üst sınıf futbol oynayacağı bir takımı ve ligi. Kolaya kaçtı bu adamın peşinden bu kadar niye ağlıyorsunuz abi, isterse Messi olsun. Quaresma'nın, Lugano'nun falan istekli oyunlarına laf edip gidip KEITA RLZZZZ demek biraz saçma olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 aslında keita şu anda bu takıma rotasyon adamı olarak düşünülmeliydi... ama gelgelelim şu anki kanat oyuncusu eksikliğinden oraya ligi götürecek adamların arasından sivrilecektir ne olursa olsun. sanırım zaten kiralık olarak düşünülüyor, daha önceden burada yaşadı, problem çektirmeyecek bir kanat oyuncumuz olur en kötü. ha tabi disiplinsizliklerini falan bilemem. en kötü FT onu aya yollar zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 abi gs yollamadı mı onu zaten tabi tercihi araplar oldu ama yinede biz yolladık disiplinsiz hareketlerinden dolayı tabi şuanda da pek disiplinli sayılmaz da katarı karıstırmıs yine herifler bonservissiz vericez diyolarmış diye duydum araştırıyormuş bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 keitanın kendinin gittiğini hala inanıyorsunuz klup adamı gözden cıkardı.yok kakayı attırmış.emek hırsızıymış gaza getirdiler.bizimkilerde gidip takımın bariz en iyi topcusunu gönderdiler.baktılar iyi para teklif edildi gönderelim bari dediler hazır adam emek hırsızı yerine gelen adam pino ve kazım.ikisi bi keita etmiyor. keita salak bir adam değil.istanbulda seviliyorken yeri garantiyken 2-3 lira fazla para için gittiğini sanmıyorum.hani yönetim istese keita kalırdı.ondan sora ne paralar gitti havaya.keitaya 500 bin euro zam mı yapamıcaklardı misal yani o basının ve fenerlilerin ağlamasının üzerine tesaduf değil.normal zamanda gitse kendi gitmiştir derdimde.bıdı bıdı yuklendiler yönetimde acımadı. takımdan kaçarak giden adamda geri gelmek istemez.yeni yönetim ve teknik direktör var diye adam geri dönmek istedi belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yıl oldu imzam aynı kaldı. keitanın da emek hırsızı zenci gömleğini çıkardığını sanmıyorum. Roberto Carlos'a attığı kin dolu yumrukla, arif erdem insanmış dedirten şovlarıyla tiksindiğim bir futbolcudur kendisi. ama gelsin galatasaraya, terim dönemi layığıyla nihayete ermeli. kadro öyle bir yapılmalı ki eksik kalmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kıyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bazi bebelerin kafalari hep iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 galatasaray eski yıldızı Abdul Kader Keita'yı kadrosuna katmaya çok yakın. Keita'nın, İsveçli menajeri Thomas Boehm'in ortağı Marc Guy, editörümüz Hilmi Sever'e özel açıklamalarda bulundu. Keita'nın adının Galatasaray ve Mersin İdmanyurdu ile anıldığını hatırlattığımız Marc Guy, çok net bir ifade ile sözlerine başladı. Keita'nın, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymek istemediğini açıklayan Marc Guy: "Galatasaray yönetimi ile görüşmeler sürüyor. Keita, yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor. Galatasaray'ı çok seviyor ve yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok istiyor. Keita, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymeyecek" dedi. Bu net ifadeleri kullanan Guy, Keita'nın Galatasaray'a transferinde önemli yol alındığını, bu transferin çarşamba gününe kadar kiralık ya da bonservisi alınarak netleşmesini beklediklerini belirtti. Keita, Katar'ın Al Sadd kulübüne 8 milyon Avro bonservis bedeliyle satılmıştı. keita gelirse içerdeki her maça giderim.şuan takımdan pek umudum yok acıkcası.defansta servet balta oldugu için.ama keita heyecan getirir yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 lugano gibi bir cirkef ligde varken, keita'ya emek hirsizi demek mantikli bir insanin soyleyecegi laf degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 gelsin, bi yumruk da lugano'ya sallasın. lugano buralarda olursa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar